up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Suunto

Suunto Rem Ambit3 Peak

plus
 • Play videoSuunto Rem Ambit3 Peak
 • Suunto Rem Ambit3 Peak

Suunto Rem Ambit3 Peak

Produktbeskrivning Suunto Rem Ambit3 Peak

Detta är den ursprungliga bandet för Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue klocka. Du kan ändra bandet själv med hjälp av en storlek 6 IP Torx Plus skruvmejsel.

Den mjuka silikonband känns bekväm på handleden och passar handledsstorlekar 13 till 23 cm (5 till 9 tum) i omkrets.


Just nu hittar du, Suunto Rem Ambit3 Peak till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Elektronikkatalogen och speciellt produkter i Reservdelarkategorin. Vi har ett brett utbud av Reservdelar för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Suunto Rem Ambit3 Peak

Färg
Underkategori
Produkttyp

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Nytt utseende

-

Nytt utseende för Ambit 3 peak safir! Tack!

Allt perfekt

-

Allt perfekt

Suunto ambit3 peak safir ersättningsarmband

-

Original Suunto reservdel. Leveransen var ok. Paketet kunde ha varit mindre för det här lilla föremålet, men åtminstone förpackades produkten säkert.

Suunto ambit3 toppblått armband

-

Bra produkt och bra pris, originalt märke suunto armband med skruvar och manuell. Synd att suunto inte ger en liten T6 torx-skruvmejsel i partiet. Lite försening i leveransen, men normalt med tanke på sammanhanget och sajten har kommunicerat att det skulle bli en försening i leveransfasen.

Allt perfekt

-

Den passar Ambit 3-toppen perfekt, den levereras med utbytesskruvar.

Suunto ambit

-

Passar Ambit 1 är ok, leverans lite vara längre, bra produkt, jag tror att fabriken kan sätta insexnyckel (för skruvar). Hälsningar.

Strap

-

Jag är väldigt nöjd med det. Silikonmaterial är lätt att bära. Färgvalet är ett trevligt blickfång. Passar allt. Förhoppningsvis kommer varaktigheten att pågå.

Suunto ambit 3 topp !!

-

Detta blåarmband är mycket bekvämare än den svarta som kom med Ambit Peak Hr. Förutom bekvämt ser du en annan klocka, mer föryngrad!

отзыв

-

Качество отменное! Установил очень легко на Suunto Аmbit3 Peak. В комплект входит: ремешок, болтики - 4 шт, гайки - гайки- 4 шт, фиксатор резьбы. Доставили вовремя.

Som en handske för suunto ambit 2

-

Bandet är perfekt, touch av silikon och hur det känns på handleden är stora, ingenting att göra med att föra min Suunto Ambit 2 när jag köpte den. Det kommer också med komplett spel du muttrar och skruvar (4x 4x muttrar och bultar) och en detalj jag inte förvänta sig men det kommer väl till pass är att det ger ett rör Loctite fijatornillos. Sändningen har varit mycket snabbt och kan spåra samma sida ordning. 10 för sidan.

Meddelande rem suunto tillämpningsområdet 3

-

mycket pålitlig plats, skicka inga problem, missade deadline. mycket bra.

Stor produkt

-

Stor produkt överensstämmer med den beskrivning och hyper tydliga bruksanvisningar. Fast shipping.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up