`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tacx

Tacx Antares

Tacx Antares

Tacx Antares

 • Tacx Antares
 • Tacx Antares
 • Tacx Antares
 • Tacx Antares

Tacx Antares

Produktbeskrivning Tacx Antares

T 1000 Antares är en Tacx mountainbike-tränare . Denna sportutrustning har hög motståndskraft som gör att du kan hålla dig samordnad under genomförandet av rörelserna.

När du fokuserar på rörelserna låter den här rullen dig åka utan begränsningar. Du kan säkra det här fästet på cykelns framsida och täcka körsträckan.

Denna modell kan uppnå en hög pedalfrekvens och uppnå en tillräcklig känsla i dina ben.Du kan cykla fritt på dessa strömlinjeformade rullar och fördjupa din samordning och teknik därmed. De tunga koniska rullarna säkerställer att det är nästan omöjligt att rida av maskinen.

Hög styrning krävs vid körning utan häftning. detta förstärker din balans av balans. Antarerna? precis som Galaxia? är hopfällbar och mäter endast 80 cm när den sammanfaller, vilket gör det lätt att bära.

Det finns ryttare som tycker att det är svårt att köra utan svårighet först och uppe för ytterligare säkerhet. Du använder stöd för Antares för att säkra cykeln, utan ett framhjul och täcker fortfarande körsträckan framför dig.

Hastighet och smidighet:

Rider på? Tacx? är ett relativt enkelt sätt att öka spårets takt och göra dina muskler mer smidiga. Detta ger helt naturliga rörelser. Du fortsätter att trampa från höfterna, precis som du skulle på vägen eller spåret.

En hög pedalfrekvens, som behövs för rätt känsla i benen, är också möjligt.


Om du vill köpa de bästa Utbildning och tävlingprodukterna från Tacx, så har du hittat det bästa stället på bikeinn. På bikeinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som Tacx för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra cyklingprodukter som Tacx Antares. Gör din beställning nu och få Tacx Antares så fort som möjligt.

Funktioner Tacx Antares

Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Otroligt!

-

Perfekt för regniga eller uppvärmda dagar. Du kan lugnt lägga all utveckling och till och med göra kvalitetsutbildning. Jag blev överraskad

Bra rulle

-

Bra rulle att träna hemma. Lätt att fälla ihop och inte upptar mycket utrymme, så det är bekvämt att lagra eller transportera. Principen är att upprätthålla balans men lyckas få vana och njuta av dess fördelar.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga