up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tacx

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

plus
 • Play videoTacx Galaxia Turbo Trainer
 • Tacx Galaxia Turbo Trainer
 • Tacx Galaxia Turbo Trainer
 • Tacx Galaxia Turbo Trainer
 • Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Produktbeskrivning Tacx Galaxia Turbo Trainer

Galaxia är en Tacx mountainbike-tränare . Detta sportredskap är nödvändigt för att bibehålla hastighet och flexibilitet under din uppvärmning och träningspass.

Träningsvalsens design är avantgarde. Dess koniska form ger större stabilitet, så att du kan fokusera på de mål du vill uppnå. Vridningssystemet gör att du kan springa, sträcka benen, stå balanserat på pedalerna.
.
Denna modell innehåller en patenterad teknik från Tacx som genererar kinetisk energi som gör att du kan röra dig fritt och behålla den när du rör dig bakåt.

Galaxia och Antares är Tacx bidrag till populariteten av spårracing. Många världsmästare går inte någonstans utan deras Tacx-rullar. Under sina uppvärmnings- och träningssessioner använder de rullarna för att behålla sin hastighet och smidighet, viktiga verktyg för en spårcykel.

Tacx-rullarna har en toppmodern design. Tack vare de koniska rullarna är din körning extra stabil, så du kan fokusera ännu mer på dina mål i träning: förbättra din träning och pedalslag och behålla din fart.

Revolutionerande svängsystem Dessa revolutionerande Tacx-rullar rör sig med ryttaren. Han kan göra sprints, sträcka benen och stå på pedalerna utan att behöva vara rädd för att falla.

Han kan flytta sig mer fritt, eftersom träning på Galaxia närmar sig den naturliga känslan av vägen. Tack vare den kinetiska energi som skapas under accelerationen går tränaren framåt.

När du saktar ner går tränaren bakåt igen. Denna uppfinning är så unik som har patenterats av Tacx.

Galaxia "swing system" kan se lite oskad vid första ögonkastet, men det har motsatt effekt: tack vare denna nyhet kan ryttaren lättare stanna kvar på rullarna.


Just nu hittar du, Tacx Galaxia Turbo Trainer till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Utbildning och tävlingkatalogen och speciellt produkter i Tempostyrenkategorin. Vi har ett brett utbud av Tempostyren för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Tacx Galaxia Turbo Trainer

Kundrecensioner och frågor (8)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Tacx galaxia

-

Produkt som motsvarar mina förväntningar, dessutom är tjänsten reaktiv och mot alla förväntningar anlände den 4 dagar efter beställning. Verkligen en toppwebbplats.

Galaxy tacx-rulle

-

Allt rätt både i uppmärksamhet och service.

Galaxia tacx fri rull

-

Anlände idag .... Utmärkt produkt

Allt perfekt

-

Den anlände till det markerade datumet, god kommunikation med säljaren

Allt perfekt

-

Jag beställde en tacx-rull för dessa dagar av inneslutning. Tjänsten har varit snabb och mycket effektiv. Spåra det perfekta paketet med MRW. Tack

Kupong för hjul 29?

-

Hej, den här rullen är bra för en 29-hjulig mountainbike

våra experter svarar

Hej, ett 29 tum hjul kan användas i denna rulle.
Hälsningar.

Var kommer produkten ifrån

-

Bra

Var kommer produkten ifrån?

-

Bra

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up