`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tacx

Tacx Ironman

 • Tacx Ironman
 • Tacx Ironman
 • Tacx Ironman

Tacx Ironman

Produktbeskrivning Tacx Ironman

Tacx IRONMAN Smart är den officiella Cycle Monterings Trainer? av IRONMAN. Precis som Genius Smart använder Tacx IRONMAN Smart den mest avancerade motståndsenheten och programvara som analyserar prestanda och simulerar cykelbanor mycket noggrant. Den trådlösa motorbromsen omvandlar egenskaperna hos terrängen i motståndet på cykeln, på ett mycket realistiskt sätt. Cykeln Rutten visas på skärmen.

Motorbromsen kan tillämpa en maximal effekt på 1500W till bakhjulet. Backarna simulerade är realistiska upp till 20% och ned till 5% för nedfarter. Tacx IRONMAN Smart levereras med uppgraderingen Smart att ansluta till en Windows-dator och använder Tacx Trainer mjukvara 4, Advanced, Skyliner framhjulsstöd, Kona vattenflaska och Tacx filmen Ironman World Championship cykel kurs i Hawaii (för TTS 4 , Advanced).

Tacx IRONMAN Smart kommunicerar via ANT + och Bluetooth Smart för praktiska utbildningar med din smartphone eller surfplatta. Prestandadata kan ses på flera enheter samtidigt, inklusive din smartphone, cykeldator och sportklocka.

När Tacx IRONMAN Smart ISN? T ansluten till en smartphone, surfplatta eller dator fungerar den som en vätska tränare. Detta innebär tränare beter sig successivt: när din hastighet ökar, ökar motståndet också. Så det är möjligt att använda denna tränare i ett? Fristående? status.

Programvara Tacx appar och TTS 4, Advanced och tredje part apps och programvara

Drift Automatisk

Motståndsenheten Motor

Realistiska lutning 20% ??1

Descent simulering 5%

Max bromskraften (10 sek.) 1500 Watt

Sprint makt (1 min.) 1200 Watt

Masströghet 125 kg2

Passar alla cyklar, om nödvändigt med axel grillspett eller nötter

Motorbromsen är den mest avancerade broms, som erbjuder den mest realistiska cykelupplevelse. Bromskraften styrs dynamiskt. Detta innebär att resistansen beräknas och justeras kontinuerligt för att simulera naturlig väg beständighet, även under utförsbackar.

Vid beräkning av bromsmotstånd, alla fysiska formler en cyklist möter på vägen tillämpas i syfte att skapa en situation som är så realistisk som möjligt. Luft- och rullmotstånd, lutning procentenheter, vikt, lufttryck, vindhastighet, temperatur, höjd, tröghet och bromsegenskaper är alla beaktas och beräknas hundratals gånger per sekund för att åstadkomma en realistisk känsla.

En virtuell svänghjul kontrollerar dynamiskt bromskraften. Detta innebär att resistansen beräknas och justeras kontinuerligt för att simulera naturlig väg motstånd. Medan andra tränare använda ett svänghjul för att passera dödpunkten, använder Tacx IRONMAN beräkningar för att förutsäga rörelser hos cykeln och simulera verkan av ett svänghjul. Tacx IRONMAN har även en nedförsbacke enhet. Hjulet fortsätter svarvning, så att du inte behöver pedal, precis som i verkliga livet. Den virtuella svänghjul kan generera en variabel tröghetseffekt, som gör det möjligt att simulera cykel förflyttning av samtliga cyklister upp till en viss kroppsvikt (125 kg max.) På ett mycket noggrant sätt.

LED-lampor

Motorbromsen är utrustad med LED-lampor som rör sig i takt med din kadens. De röda lamporna tänds när uteffekten är hög. När uteffekten är låg, de gröna lamporna är mer synliga. Tacx IRONMAN tränare måste vara ansluten till elnätet, bortsett från detta tränaren är trådlösa.

Cadence

Tacx IRONMAN Smart fungerar utan en kadenssensor. Kadensen härrör från variationen i kraft på pedalerna och registreras av mycket noggranna elektroniska sensorer


Köp Tacx Ironman i Utbildning och tävlingkategorin från din cyklingbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Tempostyren. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Tacx, på bikeinn, kommer du hitta ett brett urval av cyklingprodukter som också kan intressera dig. Tacx är fokuserat på innovation och förbättring av cyklingupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter