up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tacx

Tacx Turbo Tränare Antares

Tacx Turbo Tränare Antares

Tacx Turbo Tränare Antares

plus
 • Play videoTacx Turbo Tränare Antares
 • Tacx Turbo Tränare Antares
 • Tacx Turbo Tränare Antares
 • Tacx Turbo Tränare Antares

Tacx Turbo Tränare Antares

Produktbeskrivning Tacx Turbo Tränare Antares

T 1000 Antares är en Tacx mountainbike-tränare . Denna sportutrustning har hög motståndskraft som gör att du kan hålla dig samordnad under genomförandet av rörelserna.

När du fokuserar på rörelserna låter den här rullen dig åka utan begränsningar. Du kan säkra det här fästet på cykelns framsida och täcka körsträckan.

Denna modell kan uppnå en hög pedalfrekvens och uppnå en tillräcklig känsla i dina ben.

Du kan cykla fritt på dessa strömlinjeformade rullar och fördjupa din samordning och teknik därmed. De tunga koniska rullarna säkerställer att det är nästan omöjligt att rida av maskinen.

Hög styrning krävs vid körning utan häftning. detta förstärker din balans av balans. Antarerna? precis som Galaxia? är hopfällbar och mäter endast 80 cm när den sammanfaller, vilket gör det lätt att bära.

Det finns ryttare som tycker att det är svårt att köra utan svårighet först och uppe för ytterligare säkerhet. Du använder stöd för Antares för att säkra cykeln, utan ett framhjul och täcker fortfarande körsträckan framför dig.

Hastighet och smidighet:

Rider på? Tacx? är ett relativt enkelt sätt att öka spårets takt och göra dina muskler mer smidiga. Detta ger helt naturliga rörelser. Du fortsätter att trampa från höfterna, precis som du skulle på vägen eller spåret.

En hög pedalfrekvens, som behövs för rätt känsla i benen, är också möjligt.


Om du är intresserad av Tacx Turbo Tränare Antares, upptäck då också andra cyklingprodukter relaterade till Tacx i Utbildning och tävlingavdelningen och kika in i Tempostyrenkatalogen. Dessutom, när du handlar på bikeinn, din cyklingbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Tacx Turbo Tränare Antares

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Otroligt!

-

Perfekt för regniga eller uppvärmda dagar. Du kan lugnt lägga all utveckling och till och med göra kvalitetsutbildning. Jag blev överraskad

Bra rulle

-

Bra rulle att träna hemma. Lätt att fälla ihop och inte upptar mycket utrymme, så det är bekvämt att lagra eller transportera. Principen är att upprätthålla balans men lyckas få vana och njuta av dess fördelar.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up