up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tacx

Tacx Turbo Tränare Galaxia

Tacx Turbo Tränare Galaxia

Tacx Turbo Tränare Galaxia

Tacx Turbo Tränare Galaxia

plus
 • Play videoTacx Turbo Tränare Galaxia
 • Tacx Turbo Tränare Galaxia
 • Tacx Turbo Tränare Galaxia
 • Tacx Turbo Tränare Galaxia
 • Tacx Turbo Tränare Galaxia

Tacx Turbo Tränare Galaxia

Produktbeskrivning Tacx Turbo Tränare Galaxia

Galaxia är en Tacx mountainbike-tränare . Detta sportredskap är nödvändigt för att bibehålla hastighet och flexibilitet under din uppvärmning och träningspass.

Träningsvalsens design är avantgarde. Dess koniska form ger större stabilitet, så att du kan fokusera på de mål du vill uppnå. Vridningssystemet gör att du kan springa, sträcka benen, stå balanserat på pedalerna.
.
Denna modell innehåller en patenterad teknik från Tacx som genererar kinetisk energi som gör att du kan röra dig fritt och behålla den när du rör dig bakåt.

Galaxia och Antares är Tacx bidrag till populariteten av spårracing. Många världsmästare går inte någonstans utan deras Tacx-rullar. Under sina uppvärmnings- och träningssessioner använder de rullarna för att behålla sin hastighet och smidighet, viktiga verktyg för en spårcykel.

Tacx-rullarna har en toppmodern design. Tack vare de koniska rullarna är din körning extra stabil, så du kan fokusera ännu mer på dina mål i träning: förbättra din träning och pedalslag och behålla din fart.

Revolutionerande svängsystem Dessa revolutionerande Tacx-rullar rör sig med ryttaren. Han kan göra sprints, sträcka benen och stå på pedalerna utan att behöva vara rädd för att falla.

Han kan flytta sig mer fritt, eftersom träning på Galaxia närmar sig den naturliga känslan av vägen. Tack vare den kinetiska energi som skapas under accelerationen går tränaren framåt.

När du saktar ner går tränaren bakåt igen. Denna uppfinning är så unik som har patenterats av Tacx.

Galaxia "swing system" kan se lite oskad vid första ögonkastet, men det har motsatt effekt: tack vare denna nyhet kan ryttaren lättare stanna kvar på rullarna.


Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på bikeinn, din onlinebutik specialiserad på cyklingmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Tempostyren produkter från Tacx. Kolla in cyklingprodukterna som är listade här som Tacx Turbo Tränare Galaxia, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Funktioner Tacx Turbo Tränare Galaxia

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Tacx galaxia

-

Produkt som motsvarar mina förväntningar, dessutom är tjänsten reaktiv och mot alla förväntningar anlände den 4 dagar efter beställning. Verkligen en toppwebbplats.

Galaxy tacx-rulle

-

Allt rätt både i uppmärksamhet och service.

Galaxia tacx fri rull

-

Anlände idag .... Utmärkt produkt

Allt perfekt

-

Den anlände till det markerade datumet, god kommunikation med säljaren

Allt perfekt

-

Jag beställde en tacx-rull för dessa dagar av inneslutning. Tjänsten har varit snabb och mycket effektiv. Spåra det perfekta paketet med MRW. Tack

Var kommer produkten ifrån

-

Bra

Var kommer produkten ifrån?

-

Bra

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up