`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Produktbeskrivning Tubolito S-Tubo MTB

Det ultralätta, extra hållbara cykelröret.

Under lång tid har innertubben blivit förbisett i cykelindustrin. Vi kommer att ändra det. Vår vision: Den perfekta inertube gatan, spåret eller staden utvecklades för optimal cykelupplevelse.

Lättvikt

2/3 lättare än ett standardrör

Varje gram räknas, när det är upp till cykelglädje. Ännu mer om du minskar rotationsvikten.

Tubolito erbjuder en enkel och uppnåelig viktinställning.

Vi kan erbjuda denna lösning, eftersom vi kombinerar ett nytt material med egenutvecklad produktionsteknik. Genom att använda denna teknik kan vi bygga en inertube som väger bara 45 gram på vår S Tubo-produkt

Tuff

2 gånger starkare än standardrör

Lättare och robustare. Vi gör det omöjliga möjligt.

Vi kan lösa denna motsägelse genom att använda ett nytt koncept:

Vi tillverkar Innertube med en termoplastisk elastomer, kallad TPU. Denna grupp av material är känd för sin hållbarhet och utmärkta dämpningsförmåga. Det har redan ersatt många gummiprodukter inom bilindustrin och läkemedelsindustrin.

Det var vårt mål att omvandla de utmärkta materialegenskaperna till en enastående cykelprodukt. Vi uppnådde detta genom att minska antalet kontaktområden och behöll sömmarna till ett minimum.

Utvecklat och tillverkat i Europa

Tubolito innerrör tillverkas i Europa, och alla monteringsdelar är tillverkade i Europa. Detta har några stora fördelar. Vi kan upprätthålla mycket höga kvalitetsstandarder. Vi kan inse snabba innovationer genom att ha en kort återkopplingsslinga mellan utveckling och produktionsplats. Vi kan upprätthålla hållbarhetstrogna till korta transportvägar.

S tubo MTB

Ännu lättare, ännu mer kompakt, idealisk som extra rör: S Tubo MTB-produktlinjen har utvecklats för att få en minsta möjliga förpackningsstorlek. Med en avtagbar ventilspindel har rören en storlek på endast 3,5 cm x 5 cm höjd när de är förpackade. Punkteringsmotståndet är detsamma som med standard butylgummi rör med en vikt av endast 45 g (för 29).

Diameter: 29 "

Vikt: 45 g

Däckbredd: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Vill du veta vilka andra cyklingrelaterade produkter Tubolito har? På bikeinn kan du köpa alla nödvändiga Gummislangvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Tubolito S-Tubo MTB finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Tubolito S-Tubo MTB

Rekommenderad Användning
Färg

kundens omdömen och frågor (14)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Så liten och lätt, att lagra reservdelar är så mycket bättre.

-

Dessa är helt små och superlätt. De gör det mycket lättare att förvara reservrör på cykeln. Jag kan hålla två rör, ett multiverktyg och CO2 i en väldigt liten väska, och allt stannar på cykeln.

Allt är giltigt

-

Viktökning på 120 g / hjul jämfört med originalröret, det är värt det för 25 euro. Mycket kompakt produkt som lätt hittar sin plats i en ficka eller i en påse. Parkera mot alla ventiler och anslut lite ömtåligt för att regelbundet dra åt för hand för att förhindra läckor.

Super, super, super liten och super, super, super light

-

Det är ett pass, det passar var som helst, i avsaknad av att prova är det en käpp

Super, super, super liten och super, super, super light

-

I avsaknad av att prova rörkamera är det ett litet pass, passar var som helst

Råda

-

Jag har nyligen förvärvat dessa kameror och även om jag redan hade använt Foss, blev jag förvånad när jag tog dessa i vikt. De är väldigt lätta, rekommenderas starkt om du inte vill tubelize och minska vikten som förbättrar din cykel mest, den som rullar ... Jag fick en att bära den i väskan, under sadeln och det verkar som om jag inte har något. Mycket lätt att placera och montera. Ah, mina är 27, 5.

Minikamera

-

Mini butylenkammare som upptar mycket lite utrymme och superlätt jämfört med en normal. Den levereras med ventil, howitzer och nyckel för att montera den senare. Det kan bäras i fickan.

Turbolito-rör

-

Testa dessa rör för första gången och hittills så bra. Otroligt små (bilder gör dem inte rättvisa) Vägt bara 39g på min skala och mitt gamla standardrör var 332 g så enormt viktbesparande. Jag ska vara intresserad av att se hur de håller upp när jag har lagt några miles på dem.

Superljus och kompakt

-

Otroligt lätt och kompakt jämfört med ett normalt rör. Jag har inte använt det ännu, men kan inte kommentera det, men köpte det eftersom det är utrymme och viktminskning som en nödsäkerhetskopia.

Utmärkt kamera

-

Upptar och väger väldigt liten, bra produkt

Reservkamera

-

Mycket lätt och liten, perfekt som livräddare vid punktering

Otroligt litet och lätt

-

Cirka en fjärdedel av storleken på mitt vanliga 27,5-rör och en bråkdel av vikten. Passar bra och äkta lågprofil påsat i min cykelram

Otroligt lätt och liten

-

Jag tar de rörformade hjulen och jag köpte den för att överföra i nödfall. För detta ändamål är det på grund av sin reducerade vikt och storlek optimal. Jag har inte monterat det ännu, men jag föreställer mig att dess beteende kommer att vara helt normalt.

Otroligt lätt och precocious

-

Jag tar de rörformade hjulen och jag köpte den för att ta i nödfall. För detta ändamål är det optimalt tack vare sin reducerade vikt och storlek, nästan en tredjedel av en vanlig kamera. Jag har inte försökt eller monterat den än, även om jag antar att den i den delen beter sig normalt.

Tubolito

-

Mycket bra!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga