`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

 • Tubolito Tubo Fix Kit
 • Tubolito Tubo Fix Kit
 • Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

Produktbeskrivning Tubolito Tubo Fix Kit

Especialmente desarrollado för reparation av produktsortiment Tubolito. Fibre, även om det är en självhäftande substans. El Flix Kit innehåller 5 parcher och 5 stl. Med alkohol.

Ska du köpa Tubolito Tubo Fix Kit? Alla produkter från Tubolito är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Tubolito Tubo Fix Kit nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på bikeinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av cyklingutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Tubolito Tubo Fix Kit

Produkttyp
Färg

kundens omdömen och frågor (7)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Jag hoppas att jag inte behöver använda dem åtminstone på ett tag

-

Jag har delat flera Tubolito-kameror för första gången och det verkar väsentligt att köpa lapparna samtidigt. Låt oss se om det finns tur med kamerorna och att de inte misslyckas (jag har monterat dem med Schwalbe Supreme, så jag hoppas att inte punktera på en lång säsong), och om de misslyckas kommer vi att se hur lapparna fungerar, vilket också hjälper till att lättare tyngden.

5 lappar till 3 euro är dyra jämfört med andra lappar

-

Men de är värda priset på en ny tubolito tidigare. Mycket tunn och lätt och lätt att ta på.

Försökte

-

Jag har köpt två paket och använt 1 lapp. Resultatet är som förväntat för små punkteringar och exklusivt för Tubolite-kameror.

Specifik produkt för tubolitkameror

-

Jag vet inte om det kan användas med butyl- eller latexkammare, men det som jag anser vara viktigt att lyfta fram är att det är de ENDA fläckarna som fungerar med tubolitkamrarna. Jag har inte haft några problem när det gäller transporten.

Obligatoriskt om du köper kameran

-

Litet paket av specifika parchís för tubolitokameror

Dedicated patch

-

Det är en dedikerad punktur reparations patch. Den som avfettades bifogades också. Jag är inte punkterad än, så jag kan inte utvärdera produkten.

Produkt

-

Utmärkt. Mycket bra. Leverans i tid. Jag rekommenderar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga