`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Produktbeskrivning Tubolito Tubo Road 42 mm

Det ultralätta, extra hållbara cykelröret.

Under lång tid har innertubben blivit förbisett i cykelindustrin. Vi kommer att ändra det. Vår vision: Den perfekta inertube gatan, spåret eller staden utvecklades för optimal cykelupplevelse.

Lättvikt

2/3 lättare än ett standardrör

Varje gram räknas, när det är upp till cykelglädje. Ännu mer om du minskar rotationsvikten.

Tubolito erbjuder en enkel och uppnåelig viktinställning.

Vi kan erbjuda denna lösning, eftersom vi kombinerar ett nytt material med egenutvecklad produktionsteknik. Genom att använda denna teknik kan vi bygga en inertube som väger bara 45 gram på vår S Tubo-produkt

Tuff

2 gånger starkare än standardrör

Lättare och robustare. Vi gör det omöjliga möjligt.

Vi kan lösa denna motsägelse genom att använda ett nytt koncept:

Vi tillverkar Innertube med en termoplastisk elastomer, kallad TPU. Denna grupp av material är känd för sin hållbarhet och utmärkta dämpningsförmåga. Det har redan ersatt många gummiprodukter inom bilindustrin och läkemedelsindustrin.

Det var vårt mål att omvandla de utmärkta materialegenskaperna till en enastående cykelprodukt. Vi uppnådde detta genom att minska antalet kontaktområden och behöll sömmarna till ett minimum.

Utvecklat och tillverkat i Europa

Tubolito innerrör tillverkas i Europa, och alla monteringsdelar är tillverkade i Europa. Detta har några stora fördelar. Vi kan upprätthålla mycket höga kvalitetsstandarder. Vi kan inse snabba innovationer genom att ha en kort återkopplingsslinga mellan utveckling och produktionsplats. Vi kan upprätthålla hållbarhetstrogna till korta transportvägar.

Tubo Road

Super Lightweight med bara 38g Tubo ROAD 700C erbjuder 70g av vikt sparad jämfört med ett standardrör som kan vara avgörande när det kommer ner till vajern. Lämplig för skiv- och fälgbromsar, fås med 42 mm och 60 mm SV ventiler.

Diameter: 700C

Vikt: 38 g

Däckbredd: 18 28 mm

Ventil: 42 mm


Om du är intresserad av Tubolito Tubo Road 42 mm, upptäck då också andra cyklingprodukter relaterade till Tubolito i Hjul och däckavdelningen och kika in i Gummislangkatalogen. Dessutom, när du handlar på bikeinn, din cyklingbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Tubolito Tubo Road 42 mm

Rekommenderad Användning
Färg

kundens omdömen och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Mycket lätt

-

Först och främst imponerad av ljusheten. Jag tvekade länge eftersom jag var orolig för värmebeständigheten hos det långa bromsningspasset, men jag tog slutligen stöten efter video Tubulito-testet.

Bra produkt

-

bra innerrör, mycket lätt.

Bra

-

Först och främst blev jag förvånad över ljuset. Det ser ut som att det här är så jag tyckte det var bra. Men när jag försöker montera det känner jag lätthet (speciellt framhjulen). Det finns mindre luftläckage än butyl, och det är säkert att använda bromsbremserna i backen med en bra känsla på höjden. Jag tror att jag kunde handla bra. Leverans verkar vara säker och pålitlig.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga