`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm
 • Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Produktbeskrivning Tubolito Tubo Road 42 mm

Det ultralätta, extra hållbara cykelröret.

Under lång tid har innertubben blivit förbisett i cykelindustrin. Vi kommer att ändra det. Vår vision: Den perfekta inertube gatan, spåret eller staden utvecklades för optimal cykelupplevelse.

Lättvikt

2/3 lättare än ett standardrör

Varje gram räknas, när det är upp till cykelglädje. Ännu mer om du minskar rotationsvikten.

Tubolito erbjuder en enkel och uppnåelig viktinställning.

Vi kan erbjuda denna lösning, eftersom vi kombinerar ett nytt material med egenutvecklad produktionsteknik. Genom att använda denna teknik kan vi bygga en inertube som väger bara 45 gram på vår S Tubo-produkt

Tuff

2 gånger starkare än standardrör

Lättare och robustare. Vi gör det omöjliga möjligt.

Vi kan lösa denna motsägelse genom att använda ett nytt koncept:

Vi tillverkar Innertube med en termoplastisk elastomer, kallad TPU. Denna grupp av material är känd för sin hållbarhet och utmärkta dämpningsförmåga. Det har redan ersatt många gummiprodukter inom bilindustrin och läkemedelsindustrin.

Det var vårt mål att omvandla de utmärkta materialegenskaperna till en enastående cykelprodukt. Vi uppnådde detta genom att minska antalet kontaktområden och behöll sömmarna till ett minimum.

Utvecklat och tillverkat i Europa

Tubolito innerrör tillverkas i Europa, och alla monteringsdelar är tillverkade i Europa. Detta har några stora fördelar. Vi kan upprätthålla mycket höga kvalitetsstandarder. Vi kan inse snabba innovationer genom att ha en kort återkopplingsslinga mellan utveckling och produktionsplats. Vi kan upprätthålla hållbarhetstrogna till korta transportvägar.

Tubo Road

Super Lightweight med bara 38g Tubo ROAD 700C erbjuder 70g av vikt sparad jämfört med ett standardrör som kan vara avgörande när det kommer ner till vajern. Lämplig för skiv- och fälgbromsar, fås med 42 mm och 60 mm SV ventiler.

Diameter: 700C

Vikt: 38 g

Däckbredd: 18 28 mm

Ventil: 42 mm


Vill du ha mer cyklingprodukter från märket Tubolito? På bikeinn, din cyklingbutik online, hittar du ett brett utbud av cyklingprodukter relaterade till Tubolito Tubo Road 42 mm. Just nu finns Tubolito Tubo Road 42 mm i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje cyklingvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Tubolito Tubo Road 42 mm

Valve type
Hjuldiameter
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (27)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Pålitligt alternativ

-

Det är andra gången du köper den här kameran. De är ett utmärkt alternativ om du vill lätta på rotationsvikten och naturligtvis är de säkrare när det gäller punkteringar än latex ... Jag har observerat att luftförlusten liknar butylkammaren. Jag har inte behövt vara mer eller mindre medveten om än jag vanligtvis var tidigare. I en av dem upptäckte jag en liten förlust. Jag visste inte att ventilen är monterad på spindeln med lim. Om det missbrukas genom att klämma in ventilkärnan försämras ventiltätningen varje gång den öppnas och stängs (vilket jag gjorde). Lösning ... sluta gänga ventilen tills den stannar.

Tubolito-kameror

-

Lätt och tål väl tryck, rekommenderat köp

Tubolito

-

Mycket lätt, bra alternativ för att minska vikten och ekonomiskt när du rullar, du känner något mer, rullningen eller grovheten kommer att handla om att vänja sig eller blåsa upp mer eller mindre

Mycket lätt, inte testad

-

Köpt för att ta för reparation, så ännu inte testat. Stor fördel när det gäller vikt och det lilla utrymme som denna kammare tar upp i reparationssatsen. Fråga om soliditet, särskilt runt ventilen. Produkten är lite dyr.

Tubolito

-

Tja, mycket dålig upplevelse .. Eftersom jag inte ens har en halvtimme och jag spikar ... Mycket dyrt och 20 minuter ensam på vägen

Bedömning

-

Mycket lätt och tar inte plats i din jerseyficka eller verktygsväska

Mindre roterande massa och mindre vikt till mycket låga kostnader

-

Alla vikt- och RR-fördelar med latex med mindre krångel runt omkring. Dessutom är de trafikkon orange, vilket måste vara värt några bonuswatt.

Tubolith kamrar

-

Mycket lätt rör, bra viktbesparing på hjul.

Tubolito

-

Extremt lätt, utmärkt uppgradering!

Stor uppgradering

-

dessa rör är en av de bästa uppgraderingarna du kan göra på din cykel. de är ett av de billigaste sätten att släppa ner, tynga av cykeln, rullmotståndet är fantastiskt (mycket bättre än butylrör och precis bakom rörlösa och latexrör, har studier visat), lappsatsen är liten, enkel och effektiv . de håller luft under långa perioder och reservröret tar mycket lite utrymme i din sadelväska. Jag kör dessa rör på alla mina cyklar som inte är rörlösa, och Bikeinn är platsen att köpa dem från prismässigt.

Utan tvekan

-

De är utan tvekan ett kamerapass, väldigt lätt, något mjukt, men det kan inte ha allt.

Tubolito-däck är värda att tänka på

-

Utmärkt värde för "viktminor". 100 till 150 gram roterande viktminskning (beror på däckstorlek) från att byta butylrör med Tubolitos !! Tubolitos representerar den första betydande förbättringen av innerrör under de senaste 40 åren och är väl värt premiumpriset. Tubolito Co. står bakom sin produkt och ger utmärkt kundsupport - de ersatte ett rör utan laddning som misslyckades som ett resultat av en felaktig fälglist ... Jag har använt Tubolitos sedan september och är i allmänhet mycket nöjd .. En lägenhet led på grund av liten glasskärm - men röret var mycket lätt att fixa med Tubolito-reparationssatsen. och kvarstår fortfarande i drift efter 4 månader. Kom ihåg att uppblåsbara produkter för däcktätare som används för väglägenheter inte kommer att fungera på Tubolitos (de arbetar på en produkt.) Om du får ett platt däck på en åktur ska du vara beredd att byta ut det platta röret eller plåstra det (inte alltid lätt om du åker på natten eller i en stadsmiljö.) Viktigt tips: För 28mm vägdäck, använd de större 30 mm till 47 mm stora Tubolitos för bättre punkteringsmotstånd. Rören 18 till 28 mm kan sträckas för tunna.

Perfekt vård och objekt i väntande bevis

-

När jag beställde beställningen tog det inte lång tid innan den kom och allt var perfekt. Om den produkt som jag redan har installerat kan jag för tillfället bara säga att den är mycket lätt att montera och att den vägde 40,6 g i skala. När det gäller tillförlitlighet och hållbarhet kan jag inte kommentera för närvarande eftersom jag inte har rullat med det nog.

Tubolito inre rör

-

Mycket lite som annonseras. Ändå för att prova dem - hoppas att de håller i tropiska klimat

Blev lättare

-

Det är lättare och bekvämare att åka. Bäst!

Tubolith kamrar

-

Jag har ännu inte kunnat testa dem på grund av inneslutning, men jag har fått vägledning av bekanta som använder dem på ett mycket positivt sätt. När det gäller leverans, bättre och snabbare omöjligt.

Tubolith kamrar

-

Jag har fortfarande kunnat bevisa det på grund av den inneslutning vi lider. Jag hoppas att göra det snart. Om jag har förvärvat dem beror det på att jag redan hade positiva referenser om deras fördelar genom andra människor. Hoppas som du vill. När det gäller köp och mottagen tid, oslagbar.

Min väg rörlösa ersättare

-

Jag har kört slanglös på min vägcykel i flera år. Jag var äntligen tvungen att lägga till ett rör när jag plattade, vilken röra. Så på min nya vägcykel bestämde jag mig för att hoppa över slanglösa och använda Tubolito-rör istället. De rullar bra, och genom att hoppa över slanglösa färdiga däck och tätningsmedel sparade jag vikt.

överraskande

-

För mig har det varit en upptäckt som har gjort att jag känner mig bra. Minskad vikt, bibehållande av lufttrycket mer än korrekt och estetiskt ... nyfiken ... För tillfället har jag inte punkterat, men förvärvet av produkten tvingar dig att köpa deras specifika lappar, något som personligen inte har spelat någon roll för mig alls. Innan du monterar dem (det var väldigt enkelt för mig) måste du läsa tillverkarens instruktioner eftersom det finns vissa detaljer som är viktigt att veta. Lite dyrt, men verkligen värt det.

Fantastiskt material

-

De är en bra viktbesparing på cyklarna till ett acceptabelt pris. Rekommenderas.

Fantastiskt och väldigt lätt.

-

Fantastiskt rör, väldigt lätt, bara 40 g, så det är mycket lättare än andra rör och vi undrar om det kommer att vara värt det rörlösa.

Tubolito-rör är superlätt

-

Tubolito varumärkesstöd är bra! Hade en defekt ventil och de ersatte den inga frågor.

Mycket bra

-

Mycket lätt, 38-40g som sagt. Det tappar väldigt lite luft över tiden. Jag rekommenderar det starkt.

Värt att ändra

-

Genom att helt enkelt byta till detta rör kan den yttre omkretsen hos skruvhjulet minskas med cirka 50 g jämfört med det konventionella, så att det inte går att förlora effektiviteten.

Mycket lätt

-

Först och främst imponerad av ljusheten. Jag tvekade länge eftersom jag var orolig för värmebeständigheten hos det långa bromsningspasset, men jag tog slutligen stöten efter video Tubulito-testet.

Bra produkt

-

bra innerrör, mycket lätt.

Bra

-

Först och främst blev jag förvånad över ljuset. Det ser ut som att det här är så jag tyckte det var bra. Men när jag försöker montera det känner jag lätthet (speciellt framhjulen). Det finns mindre luftläckage än butyl, och det är säkert att använda bromsbremserna i backen med en bra känsla på höjden. Jag tror att jag kunde handla bra. Leverans verkar vara säker och pålitlig.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga