up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka utbildningstillbehör behöver jag för cykeltävlingar?

Även om det finns många träningstillbehör du behöver för cykeltävlingen, kommer vi i den här guiden att diskutera några av de mest användbara. Ta en titt nedan;

Elite Thru Axle adapter kit är det viktigaste träningstillbehöret som är kompatibelt med cyklar via bultar på bakhjulen. Dessa är enkla att ställa in och tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa ett bra skydd för din cykels trådar.
Därefter kommer träningsmattan som är en av de viktigaste träningscykeltillbehören . Elite träningsmattan har utformats speciellt för motionscyklar. Mattan skyddar inte dina golv från olja, föroreningar och svett, men det är också användbart för att minska buller genom att absorbera cykelns vibrationer.

Mattan kan användas med vägcyklar, mountainbikes och motionscyklar. Mattan är gjord av termoplastiskt gummi. Schwalbe , Continental , Elite , Tacx och MASSI erbjuder de bästa träningstillbehören för cyklister.

Tacx svettskydd är ett underbart träningstillbehör som du behöver. Det hjälper till att skydda din cykel från korrosion till följd av svettning. Duken är gjord av absorberande material som enkelt kan ställas upp och tas av cykeln. Det bästa med denna trasa är att den passar alla cyklar.

clouse menu Stänga