up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Uvex

Uvex Edaero Road Helmet

plus
 • Play videoUvex Edaero Road Helmet
 • Uvex Edaero Road Helmet

Uvex Edaero Road Helmet

Produktbeskrivning Uvex Edaero Road Helmet

Den Uvex EDAero cykelhjälm kombinerar utmärkta aerodynamiken hos en droppformad tempolopp cykelhjälm med ideala ventilationsegenskaper och en form som är lämplig för dagligt bruk. Huvudena ansvarar för trendsättande racing hjälm: de uvex ingenjörer och cykel yrkesverksamma. Resultatet är imponerande: Till exempel, energibesparing på upp till 16 Watt eller omvandlas en minut 25 sekunder på en sträcka av 40 kilometer med en hastighet av 38 km / t är möjlig redan enbart genom att bära den nya EDAero. Imponerande siffror som varje ras cyklist kan omvandlas till enheten och prestandaökning omedelbart.

Dator optimerad luftflöde:

Den nya formen av den uvex EDAero är grunden för den snabba hjälmen koncept; hjärtat är dock konstruktionen av luftkanalerna: Luftflödet leds runt och genom hjälmen i ett flöde. Turbulens minimeras. De vertikala ventilationshålen på framsidan av den EDAero rikta luften rakt in i hjälmen. Detta sätt luftmotståndet minimeras vid den viktigaste platsen, där luften träffar hjälmen rakt fram. Ett optimerat system med åtta ventilationskanaler omdirigerar luften på insidan av skalet. Detta möjliggör kylning och ventilering av huvudet, även om hjälmen är nästan helt stängd. Detta aerodynamiskt optimerad samverkan mellan ventilation och luftmotståndet fungerar endast på grund av den inkommande luften leds ut med låga turbulensnivåer, och bildar en rak flödeslinje på baksidan av huvudet.

Snabb beskjuta, skyddande kärna:

Naturligtvis EDAero garanterar skyddande funktion av hjälmen utan kompromisser och helst skyddar huvudet mot stötar. Alla hjälmar har "Double Inmould Teknik" gjord av Uvex. Fördelen med Double Inmould: med en vikt på 270 g hjälmen är lätt och stabil på samma gång. Den tunna plast hårt skal omsluter den dämpande inre EPS skal. Mikroskopiskt små luftinneslutningar är placerade på insidan av EPS plast som effektivt kan dämpa påverkar krafter. Hjälmen skall alltid anpassas till perfekt passform huvudform och storlek.

BOA system speciellt för cykling:

I exklusivt samarbete, anpassade uvex den patenterade systemet BOA justering specifikt till användning i cykling. De flexibla enskilda delarna kan vara idealiskt anpassade till enskilda huvudformer. I samband med monomatic FAS låssystemet är Uvex EDAero bekväm att bära utan tryckpunkter och säkert stannar i rätt position vid fall.

Funktioner:

Skydd:

Dubbel Inmould Technology

Aero Vent Design

Passa:

Monomatic

Fas Strap

2 Shell

Boa, Halv ring

Bekvämlighet:

Anti Allergenic Liner

Vent Pads

8 ventilationskanaler


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Just nu hittar du, Uvex Edaero Road Helmet till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Kroppsskyddkatalogen och speciellt produkter i Hjälmarkategorin. Vi har ett brett utbud av Hjälmar för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Uvex Edaero Road Helmet

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Jag var lättad!

-

Jag var lite orolig för min första beställning, men jag var lättad över att mitt bagage kom säkert. Eftersom det är en utländsk beställning tar det några dagar, men beloppet är billigt och jag beställde en annan.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up