`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Uvex

Uvex Edaero

 • Uvex Edaero
 • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Produktbeskrivning Uvex Edaero

Förvaras svalt youre snabbast:

Den Uvex EDAero cykla hjälm kombinerar utmärkta aerodynamiken hos en droppformad tempolopp cykelhjälm med ideala ventilationsegenskaper och en form som är lämplig för dagligt bruk. Cheferna ansvarar för trendsättande racing hjälm: De uvex ingenjörer och cykling proffs. Resultatet är imponerande: Till exempel, energibesparing på upp till 16 Watt eller omvandlas en minut 25 sekunder på en sträcka av 40 kilometer med en hastighet av 38 km / t är möjlig redan enbart genom att bära den nya EDAero. Imponerande siffror som varje race cyklist kan omvandlas till enheten och prestandaökning omedelbart.

Dator optimerad luftflöde:

Den nya formen av Uvex EDAero är grunden för den snabba hjälmen koncept; hjärtat är dock konstruktionen av luftkanalerna: Luftflödet leds runt och genom hjälmen i ett flöde. Turbulens minimeras. De vertikala ventilationshålen på framsidan av den EDAero rikta luften rakt in i hjälmen. Detta sätt luftmotståndet minimeras vid den viktigaste platsen, där luften träffar hjälmen rakt fram. Ett optimerat system med åtta ventilationskanaler omdirigerar luften på insidan av skalet. Detta möjliggör kylning och ventilering av huvudet, även om hjälmen är nästan helt stängd. Detta aerodynamiskt optimerad samverkan mellan ventilation och luftmotståndet fungerar bara på grund av den inkommande luften leds ut med låga turbulensnivåer, och bildar en rak flödeslinje på baksidan av huvudet.

Snabb beskjuta, skyddande kärna:

Naturligtvis EDAero garanterar skyddsfunktion hjälmen utan kompromisser och helst skyddar huvudet mot stötar. Alla hjälmar har "Double Inmould Teknik" gjord av Uvex. Fördelen med dubbel Inmould: med en vikt av 270 g hjälmen är lätt och stabil på samma gång. Den tunna plast hårt skal omsluter den dämpande inre EPS skal. Mikroskopiskt små luftinneslutningar är placerade på insidan av EPS plast som effektivt kan dämpa påverkar krafter. Hjälmen skall alltid anpassas till perfekt passform huvudform och storlek.

BOA system speciellt för cykling:

I exklusivt samarbete, anpassade Uvex det patenterade systemet BOA justering specifikt till användning i cykling. De flexibla enskilda delarna kan vara idealiskt anpassas till enskilda huvudformer. I samband med den monomatic FAS låssystem, är Uvex EDAero bekväm att bära utan tryckpunkter och säkert stannar i rätt position vid fall. Från och med våren 2015, är EDAero finns i två skal.

Skydd:

dubbel inmould teknik

EN 1078

TV-GS

CE

aero ventilations konstruktion

Montera:

monomatic

FAS rem

2 skalstorlekar

BOA, halv ring

Bekvämlighet:

anti allergi liner

vent dynor

8 ventilationskanaler

Teknik:

vent dynor:

Mycket funktionell

Interiören har väsentligt påverkar en hjälm? S komfort. Alla våra kuddar absorberar fukt och är anti allergiframkallande. Kardborreband gör det enkelt att ta bort för tvätt.

monomatic:

Knapptryckning justering

Flerstegs och anatomiskt formad: uvex s monomatic komfort stängning öppnas och stängs genom att trycka på en knapp, med bara en hand. Den hakrem sitter alltid perfekt.

FAS:

Enkelt och praktiskt

Snabb Anpassning System bältet kan enkelt och kontinuerligt anpassas till din exakta huvudform. Hjälmen sitter säkert på huvudet i alla situationer och banden är alltid i bästa läge.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Om du är intresserad av Uvex Edaero, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Kroppsskydd produkter från märket Uvex har den bästa tillverkarkvaliteten. Uvex designar exklusiva cykling produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Uvex Edaero idag!

Funktioner Uvex Edaero

Kön
Ålder
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Jag var lättad!

-

Jag var lite orolig för min första beställning, men jag var lättad över att mitt bagage kom säkert. Eftersom det är en utländsk beställning tar det några dagar, men beloppet är billigt och jag beställde en annan.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga