`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Uvex

Uvex Edaero

 • Uvex Edaero
 • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Produktbeskrivning Uvex Edaero

Den Uvex EDAero cykelhjälm kombinerar utmärkta aerodynamiken hos en droppformad tempolopp cykelhjälm med ideala ventilationsegenskaper och en form som är lämplig för dagligt bruk. Huvudena ansvarar för trendsättande racing hjälm: de uvex ingenjörer och cykel yrkesverksamma. Resultatet är imponerande: Till exempel, energibesparing på upp till 16 Watt eller omvandlas en minut 25 sekunder på en sträcka av 40 kilometer med en hastighet av 38 km / t är möjlig redan enbart genom att bära den nya EDAero. Imponerande siffror som varje ras cyklist kan omvandlas till enheten och prestandaökning omedelbart.

Dator optimerad luftflöde:

Den nya formen av den uvex EDAero är grunden för den snabba hjälmen koncept; hjärtat är dock konstruktionen av luftkanalerna: Luftflödet leds runt och genom hjälmen i ett flöde. Turbulens minimeras. De vertikala ventilationshålen på framsidan av den EDAero rikta luften rakt in i hjälmen. Detta sätt luftmotståndet minimeras vid den viktigaste platsen, där luften träffar hjälmen rakt fram. Ett optimerat system med åtta ventilationskanaler omdirigerar luften på insidan av skalet. Detta möjliggör kylning och ventilering av huvudet, även om hjälmen är nästan helt stängd. Detta aerodynamiskt optimerad samverkan mellan ventilation och luftmotståndet fungerar endast på grund av den inkommande luften leds ut med låga turbulensnivåer, och bildar en rak flödeslinje på baksidan av huvudet.

Snabb beskjuta, skyddande kärna:

Naturligtvis EDAero garanterar skyddande funktion av hjälmen utan kompromisser och helst skyddar huvudet mot stötar. Alla hjälmar har "Double Inmould Teknik" gjord av Uvex. Fördelen med Double Inmould: med en vikt på 270 g hjälmen är lätt och stabil på samma gång. Den tunna plast hårt skal omsluter den dämpande inre EPS skal. Mikroskopiskt små luftinneslutningar är placerade på insidan av EPS plast som effektivt kan dämpa påverkar krafter. Hjälmen skall alltid anpassas till perfekt passform huvudform och storlek.

BOA system speciellt för cykling:

I exklusivt samarbete, anpassade uvex den patenterade systemet BOA justering specifikt till användning i cykling. De flexibla enskilda delarna kan vara idealiskt anpassade till enskilda huvudformer. I samband med monomatic FAS låssystemet är Uvex EDAero bekväm att bära utan tryckpunkter och säkert stannar i rätt position vid fall.

Funktioner:

Skydd:

Dubbel Inmould Technology

Aero Vent Design

Passa:

Monomatic

Fas Strap

2 Shell

Boa, Halv ring

Bekvämlighet:

Anti Allergenic Liner

Vent Pads

8 ventilationskanaler


Uvex Edaero är den perfekta produkten för att nå dina cyklingmål. Komplettera din order med andra relaterade Hjälmarprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Skyddprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på bikeinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Uvex som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Uvex Edaero

Färg
Kön
Rekommenderad Användning
Ålder

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga