up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Uvex

Uvex Mtb Hjälm Boss Race

plus
 • 360Uvex Mtb Hjälm Boss Race
 • Play videoUvex Mtb Hjälm Boss Race
 • Uvex Mtb Hjälm Boss Race

Uvex Mtb Hjälm Boss Race

Produktbeskrivning Uvex Mtb Hjälm Boss Race

Hög prestanda. Den extremt lätta uvex boss race cykelhjälm har utformats särskilt för cyklister och mountain. Den dubbla inmould hjälmen erbjuder en utmärkt passform, höjd och bredd justering av Uvex IAS 3D fit system som garanterar perfekt passform i alla situationer. Ett visir är valfritt tillgängliga.

Funktioner:

Skydd:

Dubbel Inmould Technology

Normer: EN 1078 / TV GS / CE

Montera:

2 skalstorlekar

IAS 3D

monomatic

FAS rem

Komfort:

19 ventilationskanaler

x fit dynor

bug netto

IAS 3D:

IAS system i korthet: Att ha samma huvudomfång inte nödvändigtvis garanterar att en hjälm kan ge maximal säkerhet och komfort. Avancerade fit system ger den perfekta anpassningen, i alla riktningar, för att matcha varje individ huvudform.

x fit:

Utbytbara liner: interiören har väsentligt påverkar en hjälm s tröst?. Alla våra kuddar absorberar fukten och anti allergiframkallande. Kardborreband tillåter enkel borttagning för tvätt.

FAS:

Enkelt och praktiskt: Snabb Anpassning Systemsadelgjord kan enkelt och kontinuerligt anpassas till din exakta huvudform. Hjälmen sitter säkert på huvudet i alla situationer och banden är alltid den bästa positionen.

monomatic:

Knapptryckning justering: Multi scenen och anatomiskt formad:? Uvex s monomatic komfort stängning öppnas och stängs med ett tryck på en knapp, med bara en hand. Den hakrem sitter alltid perfekt.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Uvex Mtb Hjälm Boss Race är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online cyklingbutiken hitta Uvex Mtb Hjälm Boss Race relaterade produkter. Vårt utbud av Hjälmar produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner Uvex Mtb Hjälm Boss Race

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Mycket bra och bekvämt, det var synd att inte få rätt storlek

-

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up