up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Uvex

Uvex Mtb Hjälm I-VO

plus
 • 360Uvex Mtb Hjälm I-VO
 • Play videoUvex Mtb Hjälm I-VO
 • Uvex Mtb Hjälm I-VO

Uvex Mtb Hjälm I-VO

Produktbeskrivning Uvex Mtb Hjälm I-VO

En nybörjare vänlig allrounder. uvex i vo cykelhjälm utför utmärkt i alla situationer, oavsett om du cyklar på en cykel eller tar dig till spåren. Finns i två skalstorlekar. Den praktiska uvex IAS-passformen och Monomatic-systemet i cykelhjälmen gör att uvex i vo kan anpassas till varje huvudform.

Funktioner:

Skydd :

Inmould Technology

Normer: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC

Passa :

IAS

Monomatic

FAS-rem

Bekvämlighet:

24 ventilationskanaler

Grundläggande kuddar

Bug net

Avtagbar visor xb390

Uppgraderbar med hjälm LED

FAS:

Enkelt och praktiskt: Snabb anpassning av systembanden kan enkelt och kontinuerligt skräddarsys efter exakt huvudform. Hjälmen stannar säkert på huvudet i alla situationer och bandet är alltid i bästa läge.

monomatic:

Knapptrycksjustering: Multi-steg och anatomiskt formad: Uvexs monomatiska komfortlucka öppnas och stängs med en knapptryckning med bara en hand. Hakbandet sitter alltid perfekt.

IAS:

IAS-system en överblick: Att ha samma huvudomkrets garanterar inte nödvändigtvis att en hjälm kan ge maximal säkerhet och komfort. Avancerade passningssystem ger perfekt anpassning, i alla riktningar, för att matcha varje enskild huvudform.

inmould-teknik:

Lätt och stabilt: EPS-skum injiceras i ett slagtåligt polykarbonatskal. Skapar en lätt, mycket stabil konstruktion.

STORLEK: 52 57; 56 60


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Om det du behöver är Uvex Mtb Hjälm I-VO, finns det just här och till bästa pris. bikeinn har den här och andra cyklingprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Hjälmarprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Uvex Mtb Hjälm I-VO

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Stor

-

Produkt av hög kvalitet

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up