`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

 • X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip
 • X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip
 • X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

Produktbeskrivning X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

Steg utöver de nuvarande gränserna för fysik? Allt klart framåt! Effektor ™ Cykling Powershirt®. Du dra bort utan ansträngning från tävlingen bär Effektor ™ Cykling Powershirt®. Det beror på Effektor ™ -teknik ökar prestationsförmågan, så att du kan nå en högre atletisk nivå snabbare. Oavsett om du är en time trial specialist, sprinter, makt kulle klättrare eller delta i en dag väg raser. Med Effektor ™ Cykling Powershirt® får du styrka och kondition. Dess hemlighet är den oöverträffade X BIONIC® Partiell kompression.

Det sätter press på dina muskler bara via en mm breda åsar. Det minskar muskelvibrationer, förbättrar upptaget av syre och näringsämnen till musklerna, och möjliggör snabbare förnyelse. 3D BionicSphere® System på bröstet och ryggen möjliggör också kontinuerlig luftcirkulation, så att svett att avdunsta och släppa loss dess viktigt kyleffekt. Det sparar värdefull energi som behövs av kroppen för konkurrens. Effektor ™ förhindrar därmed tidig debut av trötthet, även i de svåraste loppen.

Funktioner:

Utvecklad för:

Road Bike

EFFEKTOR ™ Cykling

väg cykel

mountainbike

Kompression:

låg kompression

mid komprimering

hög kompression

Isolering:

Häftigt

Ljus

Värma

Extrawarm

Teknologi:

ISO Shoulder ™:

Den vågliknande struktur ISO Shoulder ™ ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.

Neural Response Effekt:

Partiell kompression sätter perifera nervcellerna i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna, ökar muskelreaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.

SweatTraps®:

Fälla svett innan du börjar känna det. Svett är ond bort så det kan avdunsta hjälp av värme dynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbara är kvar för att kyla huden.

Luftkonditionering Channel®:

Luftkonditioneringen Channel® är ett ventilationssystem med kanaler som rinner runt kroppen, kontinuerligt transporterar bort fukt och värme. Det tillåter luft att strömma till kroppsområden som normalt inte är tillgängliga genom frisk luftcirkulation.

Självjusterande manschetten (tröja):

Håller skjortan glider upp eller bromsande.

3D BionicSphere® System i bröstet:

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere® System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras i kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppen värme och ersattes sedan med ny frisk luft.

ExpansionRibs ™:

Den stickade tyget av ExpansionRibs ™ veck isär bygger på principen dragspel, vilket säkerställer att kyla inte kyla ner armbågarna. Även om kraftigt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft lagrad i det inre. Flexibiliteten i ExpansionRibs ™ och elasticiteten i garnet medger en friktionsfri rörelsefrihet.

X BIONIC® Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke i komprimeringsteknik. Partiell kompression av X BIONIC® utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

3D BionicSphere® System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.

fickor:

Tre praktiska fickor bak är placerade så att de förblir tillgängliga men inte begränsar en cyclist's rörelsefrihet. Elastiska sladdar säkerställa din utrustning stannar där.

Värmeöverförings Zone:

Optimal värmeavledning.

37 ° CCR Technology ™:

En överhettad eller under kyld kropp inte kan utföra. Det är därför det fungerar att hålla sig konstant på den optimala kroppstemperatur på 37 ° C.


Känner du till alla X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip funktioner? På bikeinn, väljer vi cyklingvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Herrklädervaror istället so kolla in hela vår Funktionströjorkollektion. Alla märken vi säljer såsom X-BIONIC är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i cykling!

Funktioner X-BIONIC Effector Biking Powershirt L/S Full Zip

Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga