`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

 • X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight
 • X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight
 • X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

Steg utöver de nuvarande gränserna för fysik? Allt klart framåt! Effektor ™ Cykling makt haklappar Tight Explosiva spurter och snabba ökningar är trumfkort i framgångsrika cykel åkare. Med Effektor ™ Cykling Ström Bib Tight du också kommer att få det i dig att dra bort från fältet. Den Effektor ™ Cykling Ström haklappar blandar Tight perfekt passform och effektivt organ kylning för högre prestanda.

Men dess överlägsna konstruktion går mycket längre: Den Effektor ™ -konceptet skapar ytterligare prestandapotential med dess oöverträffade X BIONIC® Partiell kompression. Det överför också riktade impulser till de stora muskelytor och aktiverar Neural Response effekt. Som verkar för att förladda neuron-receptorer och förbereder muskeln så att den är redo att skrida till verket snabbt när den aktiveras av impulser från hjärnan.

Muskelsammandragningar, och efterföljande kraftöverföring till pedalen, är snabbare, mer samordnad och mer exakt än någonsin. Få en tidig teknisk fördel vid startlinjen med Effektor ™ Cykling Ström Bib Tight.

Funktioner:

Utvecklad för:

Endurance4000FX

mountainbike

Kompression:

låg kompression

mid komprimering

hög kompression

Isolering:

Häftigt

Ljus

Värma

Extrawarm

Specifikationer:

Materialsammansättning:

81% Polyamid

11% Polypropylen

8% elastan

Teknologi:

Två steg 3D BionicSphere® System:

Den högteknologiska stickning teknik garanterar optimalt grepp och klimatkomfort. De olika revben och ytan konstruktioner stöd och transport fukt samt värme.

Neural Response Effekt:

Partiell kompression sätter perifera nervcellerna i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna, ökar muskelreaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.

3D BionicSphere® System på svanskotan:

Svett ryggens nedre del sker genom 3D BionicSphere® systemet till svanskotan för avdunstning. Den SweatTraps® på nedre delen av ryggen är riktade specifikt på att fånga svett strömmar mot skinkorna. Denna första fas, vilket ofta leder till friktions sår, avbryts innan det ens kan börja.

X BIONIC® Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke i komprimeringsteknik. Partiell kompression av X BIONIC® utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

Aktiv Bund®:

Den mycket elastiska manschetten garanterar perfekt passform utan bromsande.

Intercooler ™:

Denna 3D-konstruktion samlar svett på övre delen av låret och bibehåller det direkt på huden så att den kan avdunsta optimalt medan direkt på denna viktiga muskelgrupp. Mellan perioder av ansträngning, ligger Inter ™ 's revben teknik i en vågliknande struktur på muskler för att ge isolering.

{ISO Pad: sup: false}:

Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur de optimerade {ISO Pads: sup: false} behålla mer kroppsvärme, vilket är nödvändigt för att garantera intern funktion organ och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.

Värmeöverförings Zone:

Optimal värmeavledning.

Självjusterande manschetten:

Den breda aktiva dragsko passar till varje ben storlek utan att glida eller bromsande.


Känner du till alla egenskaper som gör X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight unikt. Om du är intresserad av X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Hängselbyxor kortakollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner X-BIONIC Effektor Biking Power Bib Short Tight

Längd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

X bionic

-

Hög uninviting produkt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga