`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Biking Powerskin

 • X-BIONIC Effektor Biking Powerskin
 • X-BIONIC Effektor Biking Powerskin

X-BIONIC Effektor Biking Powerskin

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Biking Powerskin

Steg utöver de nuvarande begränsningarna i fysik? Allt klart framåt! Effektor Cykling Powershirt. Du? Ll dra bort utan ansträngning från tävlingen bär Effektor? Cykla Powershirt. Det? Ar eftersom Effektor? Teknik ökar din prestationsförmåga, så att du kan nå en högre idrottslig nivå snabbare.


Oavsett om du är ett tempolopp specialist, sprinter, driva kulle klättrare eller delta i en dag vägen tävlingar. Med Effektor Cykling Powershirt får du styrka och kondition. Dess hemlighet är den oöverträffade X-BIONIC Partiell Kompression. Det sätter press på dina muskler bara via 1-mm-breda åsar.


Det minskar muskelvibrationer, förbättrar upptagningen av syre och näringsämnen till musklerna, och möjliggör snabbare förnyelse. Den 3D-BionicSphere System på bröstet och ryggen gör även kontinuerliga luftcirkulation, så att svetten att avdunsta och släppa lös sin viktiga kyleffekt. Det sparar värdefull energi som behövs av kroppen för konkurrensen. Effektor förhindrar sålunda tidig debut av trötthet, även i de svåraste lopp.Specifikationer:


- 88%: Polyamid


- 4%: Polypropylene


- 4%: ElastanTeknik:


Neural Response Effect


Partiell Kompression sätter perifera nervceller i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna, ökar muskel reaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.


ISO-axeln?


Den vågliknande struktur ISO-axeln? ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.


X-BIONIC Partiell Kompression


Ett nytt riktmärke inom komprimeringsteknik. Partiell Kompression av X-BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.


(1) Tryck på åsar


Partiell Kompression gäller riktade trycket på 1mm bred åsar. Mellan åsarna är kompressions-fria områden.


(2) blodkärl och kapillärer under huden


Komprimering garanterat förbättrad syre-och näringstillförseln till musklerna. Dock kanske blodcirkulationen i huden påverkas negativt av komprimering.


(3) Kapillärer förblir öppen


Med Partiell Kompression, förblir blodflödet genom vener och kapillärer obehindrat i kompressions-fria områden.


(4) Kylning svett


Dessutom kan svett kvar på huden och därmed kan kyla blodet som i sin tur är kroppens kylvätskan.


SweatTraps


Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta med värme dynamik. En film av svett - alltför tunn för att vara märkbar - är kvar för att kyla huden.


AirConditioning Kanal


Den AirConditioning Channel är ett ventilationssystem med kanaler som rinner runt kroppen, kontinuerligt transporterar bort fukt och värme. Den tillåter luft att strömma till kroppsregioner normalt inte nås med frisk luft cirkulation.


3D-BionicSphere System i bröstet


Utan att ge kroppen ett intryck av att det blir kallt, frisk luft från 3D-BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna som fungerar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft.


3D-BionicSphere System i bröstet


Fysiologiska studier har visat att bröstet är det bästa stället att reglera kroppstemperaturen snabbt och effektivt. Utan att ge kroppen ett intryck av att det blir kallt, frisk luft från 3D-BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna som fungerar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft. Inget drag, men perfekt ventilation.


3D-BionicSphere System på baksidan


Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.


3D-BionicSphere System vid svanskotan


Den svett av ryggens nedre del leds genom 3D-BionicSphere System till svanskotan för evaporering. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är inriktade specifikt på att fånga svett strömmar mot skinkorna. Denna första fas, vilket ofta leder till friktion sår, avbryts innan det ens kan börja.


Om du vill köpa de bästa Herrkläderprodukterna från X-BIONIC, så har du hittat det bästa stället på bikeinn. På bikeinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som X-BIONIC för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra cyklingprodukter som X-BIONIC Effektor Biking Powerskin. Gör din beställning nu och få X-BIONIC Effektor Biking Powerskin så fort som möjligt.

Funktioner X-BIONIC Effektor Biking Powerskin

Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga