`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Energizer MK2

X-BIONIC Energizer MK2

X-BIONIC Energizer MK2

X-BIONIC Energizer MK2

 • X-BIONIC Energizer MK2
 • X-BIONIC Energizer MK2
 • X-BIONIC Energizer MK2
 • X-BIONIC Energizer MK2
 • X-BIONIC Energizer MK2
 • X-BIONIC Energizer MK2

X-BIONIC Energizer MK2

Produktbeskrivning X-BIONIC Energizer MK2

MINSKA SVETT, dont förhindra det. För bil ägare, kan det "MK" märkningssystemet menar bara en enkel modell nummer. För team av utvecklare, men dessa två bokstäver enbart representerar månader eller år av mödosamt arbete och otaliga tester.


Den strategiska inriktningen är inte bara designen, utan snarare är mer prestandaförbättringar för produkten: Fler hästkrafter, större kapacitet, bättre chassi. I slutändan, naturligtvis, dess allt om högre hastigheter och bättre säkerhet.


Thats exakt filosofi X-BIONIC. Förstklassiga produkter, som BIONIC Energizer, Arent just ersatt, snarare de ständigt förbättras. Våra schweiziska textila tekniker behövs flera månader i forskningslaboratorium tillsammans med våra prestanda idrottare.


De fokuserade främst på idrottare, inte på produkten. Hur kan vi stödja bättre idrottare i sina strävanden? I slutändan kan du erkänna knappast BIONIC Energizer längre: en mycket större 3D-BionicSphere System, nydefinierade ventilation kammare, bättre gemensamt skydd.Specifikationer:


- Teknisk sammansättning:


- Hud NODOR: 70%


- Polyamid: 22%


- Elastan: 5%


- Mythlan: 3%


- Material sammansättning:


- Polyamid: 92%


- Elastan: 5%


- Polypropylen: 3%Teknik:


Problemet:


Traditionell långkalsonger gör en sak systematiskt: Det håller kroppen insvept i sin egen värme. Men vad kan vara en skön känsla vid ett tillfälle kan snabbt leda till överhettning.


Lösningen:


Den AirConditioning Channel är ett ventilationssystem med kanaler som lindas runt kroppen, kontinuerligt transporterar bort fukt och värme. Den tillåter luft att strömma till kroppsregioner normalt inte nås med frisk luft cirkulation. Fysiologiska studier har visat att t.ex.


bröstet är en optimal zon för snabb och effektiv ventilation och kylning. Utbyte av friskluft över ett system av kanaler kyler bröstet utan att sprida ett? Förkylning? känsla i hela kroppen. Den ständiga luftrörelser längs AirConditioning Channel också effektivt tar bort fukt från svett zoner.AirGuides fungerar som distanser och gränser längs AirConditioning Channel. Den luftkonditionering kanal måste kombineras med AirGuides för vinterbruk. De AirGuides bibehålla utrymmet mellan tunga vinter överkroppen plagg och en förpackning, samtidigt som en mycket effektiv mängd och flöde av frisk luft genom AirConditioning Channel.


Problemet:


Så snart din muskler darra av trötthet, kommer deras brist på styrka hindra din prestation. Och idrottsliga framgångar kommer att glida längre bort från ditt grepp.


Lösningen:


Funktionella sportkläder från X-BIONIC är den intelligenta tekniska skiktet som tack vare kompression kan hjälpa idrottare igen kanten närmare framgång eftersom det stabiliserar aktiva muskler. ? De don t koger, utan de kan mer effektivt använda de energiresurser som finns där för att ta. Även i de mer avancerade stadier av tävlingar du? Ll kunna helt förlita sig på på dina muskler med X-BIONIC.


Även när du redan har mästerskapet i ditt grepp. Optimal syreupptag och näringsämnen tillbehör för din kropp är också en viktig grund för idrottsliga framgångar. Om du är sugen på seger, kan? T du låta kroppen svälta i något skede av loppet. X-Impact Technology stabiliserar din kapillärer och vener.


Det tar stressen av din cirkulationssystemet och snabbt levererar muskler och organ med performancing-öka syre och näringsämnen. Din kropp kan utnyttja hela ts resurser vid rätt tidpunkt så att du kan segra i de tuffa tävlingarna.


Problemet:


Knän och armbågar kan böjas upp till 160. Men de flesta textilier kan? T motstå denna påfrestning utan att dras tunt och därmed resulterar i en förlust av funktionell isolering.


Lösningen:


X-BIONIC, införlivat ExpansionRibs vid armbågarna och ExpansionKnee vid knäna. Den stickade väven viks isär baserat på dragspel princip säkerställer att vinterkylan spelar ingen kyla ner dessa känsliga kroppsdelar.


Även när skarpt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten av ExpansionRibs och elasticiteten hos garnet tillåta en friktionslös rörelsefrihet. Även sport med kontinuerlig arm och benrörelser, såsom stavgång, ger inga symptom på muskulatur utmattning från rörelse ExpansionRibs. Den Soma Stormcap levereras med ExpansionNeck, hålla nacken varm.


Problemet


Under aktiviteten, svettas kroppen. Den naturliga funktionen av svett kyler av kroppen för att hålla den vid optimal temperatur av 37 C. Traditionella funktionella underkläder suga upp all svett, vilket leder kroppen att fortsätta att öka sin svett produktionen. Resultatet är förlust av vatten, mineraler och salt, ingen optimal kyleffekt och därmed försämrad prestanda.


Lösningen


Den patenterade och unika 3D-BionicSphere System bibehåller viktiga resurser för att hålla dig bättre resultat. Mindre energi förbrukas i att reglera kroppsvärmen, vilket ger dig mer energi reserver för din träning. Kroppen producerar varierande mängder av värme i olika regioner av kroppen, med den som kommer från bröst och rygg särskilt hög på grund av behovet att skydda inre organ.


Den 3D-BionicSphere System lämnar en tunn film av fukt på huden utan att kroppen känner av väta. SweatTraps transportera då överskott svettas, vilket gör att avdunsta och sedan avyttra det via termiska dynamik. Kvar är bara en bekväm, tunn, kyla lager av fukt. Självklart: Ingen svett, ingen kylning. Med minusgrader hela system av kanaler fungerar som isolering vid både vila och faser återhämtning. På detta sätt undviker du risken för över-kylning under din aktivitet.


Problemet:


Av de 3 miljoner svettkörtlar i vår hud, nästan 300 per kvadratcentimeter packas in i armhålan, dubbelt så många som på pannan. Så snart våra muskler börjar värma upp, sparkar svettproduktionen i. Traditionella kläder inte kan effektivt dra bort fukten.


Lösningen:


För att förhindra alltför svett droppande även i början, X-BIONIC byggdes på SweatTraps där svett samlas. Förångningsyta Expander inom detta område bidrar process svett från SweatTraps bort från huden.


Om du vill veta mer angående X-BIONIC Energizer MK2 eller andra produkter från märket X-BIONIC i Herrkläderkategorin på bikeinn, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina cyklingaktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Underkläderkollection, där du kan välja cyklingprodukter från X-BIONIC, ett av det största märkena i branschen.

Funktioner X-BIONIC Energizer MK2

Underkläder
Färg

kundens omdömen och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Stor produkt

-

produkten är stor jag är klädd i den efter matchen för ett snabbt tillfrisknande

X-bion

-

mycket bekväm

Köp x bion vest

-

Allt perfekt. Köpt med priset på Trekkin ottimo.consegna snabb, säker betalning med Pay Pal .. perfekt mesh för sport ... gärna igen med Trekkinn. com

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga