`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO
 • X-BIONIC Energy Accumulator EVO

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Produktbeskrivning X-BIONIC Energy Accumulator EVO

3552 DAGAR AV FORSKNING & UTVECKLING I mer än 10 år har vi arbetat på X-BIONIC energiackumulator. Varje år det har utfört ännu bättre.


Varje år de troféer vann vi för det staplade upp - idag har vi 15 internationellt kända designpriser, för att inte nämna otaliga bästa testresultat. Detta gör oss mycket stolta, men inte sätta stopp för vår ambition att göra det ännu bättre.


Med energiackumulator EVO dess kommer nu ner till precisionsarbete. Vi Arent ändra hela konceptet, men vi bara hamra bort på varje liten detalj. Om du optimera enkla funktioner, slut dig att förbättra hela systemet.


Det handlar inte om en hel revolution längre. När det gäller funktionella kläder, som redan utfördes av energi Accumlator. Det är nu allt om evolution.


I prestanda sport, seger och nederlag är ofta beslutas av den hundradels sekund. Varje söm måste vara perfekt och har att stödja idrottare optimalt i varje situation.


Det var förutsättningen för utveckling och det inställda målet för vårt team. För att uppnå detta har vi till slut nästan helt förändrat energiackumulator: Nyligen defi nierade zoner skuldra, bredare områden kompression, starkare gemensamma segment, nyligen konceptualiseras kanalisering, ...Specifikationer:


Teknisk sammansättning:


- 89%: Skin NODOR


- 8%: Mythlan


- 3%: Elastan


Material sammansättning:


- 89%: Polyester


- 8%: Polypropylen


- 3%: Elastan


X-BIONIC Energy Accumulator EVO är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på bikeinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har X-BIONIC Energy Accumulator EVO den officiella garantin från märket X-BIONIC. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Damkläderkatalog och T-shirts kategori.

Funktioner X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Rekommenderad användning
Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utmärkt

-

stor plats, bra produkter, bra priser rekommenderar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter