`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Invent

X-BIONIC Invent

 • X-BIONIC Invent
 • X-BIONIC Invent
 • X-BIONIC Invent
 • X-BIONIC Invent

X-BIONIC Invent

Produktbeskrivning X-BIONIC Invent

Skyddar dina viktiga områden. Ett optimalt balanserad personlig klimatet är svårt att upprätthålla på vintern. Det kan bli mycket kallt på liften då alldeles varm på härkomst.


X-BIONIC INVENT stödjer just din kropp? S temperaturreglering.


Den tredimensionella trikåvaran kan hålla ett isolerande skikt av luft på kroppen (blå på bilden). I aktiviteten fasen, kan överskjutande värmen avledas snabbt via AirConditioning Channel och AirConditioningSpots.Funktioner:


Teknisk sammansättning:


- 94%: Skin NODOR


- 4%: Mythlan


- 2%: Elastan


Material sammansättning:


- 94%: Polyamid


- 4%: Polypropylene


- 2%: ElastanTeknik:


MACROSPHERE System på bröstkorg och rygg:


Den tydligt storlek MacroSphere System på bröstet och ryggen ger för kylning utan risk för kylning. Kyler när du svettas, och värmer när du? Re kallt.


VALLABY STRUKTUR:


Garantier effektiv kylning. Högeffektiv evaporativ kylning vid handleden sker via en yta som är fyra gånger större. Venöst blod som strömmar förbi kyls och återförs till kroppen.


PROPRIO-padding:


Proprioreceptors är sensoriska receptorer finns i leder och muskler. De kontrollerar din position och förflyttning av din kropp i rymden.


Neuromuskulär reaktionstid av den stabiliserande muskulaturen förbättras med den lättaste beröring med de räfflade strukturerna på dessa fläckar. Detta säkerställer aktivt balansen och stabiliteten i hela kroppen.


MONTERING RIBS:


Fint detaljerad Ribbing ger för optimal passform av underkläder. Med den räfflade strukturen och dess material, skjortan fi ts tätt mot kroppen utan bromsande. Detta optimerar funktionaliteten i klimatzoner och garanterar en perfekt passform.


X-BIONIC Invent har den officiella X-BIONIC tillverkargarantin. Som en officiell X-BIONICåterförsäljare, är alla våra cyklingvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På bikeinn, är vi dedikerade till att välja Herrkläderprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Underklädervaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner X-BIONIC Invent

Underkläder
Färg
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

X-bion uppfinna

-

För skidåkning, inte skonade pengar och det är värt det, med en rabatt mycket billigare.

Stort

-

Varm tröja, sträcker väl, inte begränsa rörelse, jag bara super sitter! Snabbt torkar efter tvätt, rekommenderar jag!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI