X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

X-BIONIC

$ 74.45

Listpris: 93.06

Du sparar 20.00%: $ 18.61

Storlek StorlekstabellStorlekstabell

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

x-bionic-running-the-trick-evo-l-s

x-bionic-running-the-trick-evo-l-s

x-bionic-running-the-trick-evo-l-s

lupa

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

close

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

play-video

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

Beskrivning

Du brukade ha för att arbeta hårt för att göra din kropp svettas? ibland så hårt du började överhettas. Nu har du total kontroll över din värmehantering? eller åtminstone ryggen gör. En speciell pad längs ryggraden simulerar din kropp överhettning. Du börjar alltså att producera svett tidigare. Detta förhindrar risken för överhettning och förbättrar din prestation. Perfekt anpassade till den kvinnliga kroppen, det finns system på axlar, bröst och rygg för att fördela svett perfekt och avdunsta den effektivt.
Teknik:
3D BionicSphere System i bröstet:
Fysiologiska studier har visat att bröstet är den bästa platsen för att reglera kroppstemperaturen snabbt och effektivt. Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften härdat inne kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kropps värme och ersattes sedan med ny frisk luft. Inga utkast, men perfekt ventilation.
3D BionicSphere System på baksidan:
Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.
3D BionicSphere System på svanskotan:
Svetten av nedre ryggen området bedrivs genom 3D BionicSphere System till svanskotan för avdunstning. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är riktade specifikt på att fånga svett rinner mot skinkorna. Denna första etapp, som ofta leder till friktions sår, avbryts innan den ens kan börja.
AirComPlex Zon:
144 cm mer isolering. Vid solar plexus, direkt under den 12: e bröstkotan, viktiga nervfibrer emot signaler som påverkar en? S hela välbefinnande. Energi Ackumulator EVO skyddar detta känsliga område med speciella kanaler. Varm luft bifogat det isolerar optimalt i kylan. Systemet? S struktur processer skjutande svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig kylning av härden.
ExpansionRibs:
Den stickade tyg av ExpansionRibs veck isär bygger på principen om dragspel, vilket säkerställer att kalla icke? T svalna armbågarna. Även när kraftigt böjd, är den isolerande effekten upprätthålls genom varm luft som lagras i det inre. Flexibiliteten hos ExpansionRibs och elasticiteten i garnet medger en friktionsfri rörelsefrihet.
SweatTraps:
Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta använder värmedynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbar är kvar för att kyla huden.
Expansion Flex Zone vid axelleden:
Flexibilitet i Expansion Flex zonen och sträckan garnet möjliggör obegränsad rörlighet. Dessutom Stretch revbenen tillåta en problemfri körställning i skulderområdet utan att dra upp tröjan. Det garanterar all annan teknik stannar där den hör hemma att optimalt uppnå avsedda funktion.
Fixering Ribs:
Fixering Ribs på buken håller skjortan i rätt position. De garanterar att tricket är korrekt placerad på baksidan och kan släppa loss sin fulla effekt.
37 CCR Teknik:
En överhettad eller under kyld kroppen inte kan utföra. Det? S varför det fungerar att hålla sig konstant på den optimala kroppstemperatur på 37C.
Sammanhållnings Wrap Teknik:
? Kvinnor s bindväv: Kvinna bindväv är genetiskt svagare. Atle aktiva kvinnor i synnerhet har problem med gropar i huden på de övre lår, rumpa, höfter och armar eftersom de lagra mer laktat i vävnader med ökad aktivitet. Det i sin tur stör flödet i det lymfatiska systemet, leder till att vatten byggs upp i vävnader som resulterar i svallning. Den Vicarious bindväv, vilket är den innovativa simhud struktur sammanhållnings Wrap Technology, presterar som starkare manliga bindväv och kvasi omsluter svagare kvinnliga bindväv. Lymfatiska flödet därmed mobiliseras under sportaktiviteter. Det stimulerar sedan systemet och hämmar lagring av mjölksyror och metaboliska avfall, vilket i sin tur förbättrar tillförseln av näringsämnen och syre till cellerna.
? Män s bindväv: Stabile sadelgjord. Högre stabilitet, mindre risk för celluliter. Dermis kvinnor är mer elastisk och svagare än för män. Många fettceller, som har elastiska egenskaper och tar upp ökade syror och metablic avfall, finns i subkutan vävnad. Kollagenfibrer, som ger huden styrka och elasticitet, löper parallellt med varandra i kvinnor, medan män fibrerna bildar en typ av stabil sadelgjord i huden. Det? Är därför växande fettceller i lår, rumpa och höfter kan driva mellan och genom kollagenfibrer för att orsaka en dimpling effekt.
Sammanhållnings Wrap Teknik: X BIONIC sammanhållnings Wrap Technology riktar den kvinnliga anatomin. Dess kompression och speciella planlagd struktur innebär mindre laktat och metaboliska avfall kan penetrera vävnad: Stabiliserar och stöder bindväv, Förbättrad metabolism och nedbrytning av metaboliska avfall, Minskad hud dimpling, erbjuder Mindre vibration.Vicarious bindvävs stöd till bindväv. Det ger utifrån vad kvinnliga bindväv saknas på insidan: stabilitet. Dess kompression och speciella planlagd struktur innebär mindre lactacte och metaboliska avfall kan penetrera vävnader. Som stöder lymfatiska flödet och kan hämma uppbyggnaden av dimpling.
Innehåller Hud NODOR: Hightech ner till minsta atom: Förhindrar bakterietillväxt och förhindrar obehaglig lukt. Hud NODOR? S pH neutrala joner hämmar aktivt bakterier uppbyggd och minimera lukt orsakar mikroorganismer.
Stabilitet Zon:
Stabilitets Zone håller skjortan på rätt plats och förhindrar obehaglig rida upp under dynamisk bålen flyttas.

Vad tycker du om att hitta X-BIONIC Running The Trick EVO L/S till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår cyklingbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med X-BIONIC. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Damklädervaror.

Funktioner

EAN-kod:
8054216037710 (M)
8054216037727 (L)

Se fler liknande produkter:

X-BIONIC - Damkläder - Underkläder

Storlekstabell. Damkläder

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (1)

Produktomdöme 5 / 5

(2017-02-09)

X bionic bra produkt

De xbionic produkter är riktigt bra både för möjligheten att hålla en temperatur på den perfekta kroppen för att kunna absorbera och avleda svett på sommaren och på vintern.

Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

imagen

X-BIONIC Running The Trick EVO L/S

$ 74.45

Listpris: 93.06

Du sparar 20.00%: $ 18.61

Storlek Storlekstabell

Vi garanterar marknadens lägsta pris!