`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

 • X-BIONIC Sport
 • X-BIONIC Sport
 • X-BIONIC Sport
 • X-BIONIC Sport
 • X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

Produktbeskrivning X-BIONIC Sport

Specifikationer:

Materialsammansättning:

Polyamid: 96%

Elastan: 3%

Polypropen: 1%

Teknik:

Problemet

Under aktivitet, svettas kroppen. Den naturliga funktion svetten kyla kroppen för att hålla den vid optimal temperatur på 37 C. Traditionella funktionella underkläder suga upp all svett, vilket leder kroppen att fortsätta att öka sin svettproduktionen. Resultatet är förlust av vatten, mineraler och salt, ingen optimal kyleffekt och minskade därmed prestanda.

Lösningen

Den patenterade och unika 3D BionicSphere System behåller viktiga resurser för att hålla dig bättre resultat. Mindre energi läggs på att reglera kroppsvärmen, vilket ger dig flera energikällor för din träning. Kroppen producerar varierande mängder värme i olika regioner i kroppen, med den som kommer från bröstet och ryggen särskilt hög på grund av behovet att skydda inre organ.

3D BionicSphere systemet lämnar en tunn film av fukt på huden utan att kroppen avkänning väta. SweatTraps sedan transportera överskotts svett, så att den kan avdunsta och sedan avyttra den via termiska dynamik.

Återstående är bara en bekväm, tunn, kyla lager av fukt. Naturligtvis: Ingen svett, ingen kylning. Genom minusgrader hela systemet av kanaler fungerar som isolering av både vila och återhämtningsfaser. På så sätt undviker du risken för över kylning under hela aktiviteten.


Välkommen till vårt X-BIONIC Sport specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Underkläder.

Funktioner X-BIONIC Sport

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra köp

-

Jag har upprepat köpet eftersom jag är väldigt nöjd med dem, de håller mig okomprimerad. Jag har beställt i svart och vitt.

Bra kvalitet

-

Det verkar lite liten, fin kvalitet

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga