`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC The Trick Biking

X-BIONIC The Trick Biking

 • X-BIONIC The Trick Biking
 • X-BIONIC The Trick Biking
 • X-BIONIC The Trick Biking

X-BIONIC The Trick Biking

Produktbeskrivning X-BIONIC The Trick Biking

Detta stoppar kall risken för överhettning: X BIONIC® DEN TRICK® cykeltröja. Cykel längre och snabbare utan överhettning: Den Trick® av X BIONIC® gör det möjligt. Längs längden av ryggraden i X BIONIC® THE TRICK® Cykel tröja är en isolerande dyna. Den simulerar kroppen överhettning och tillåter tidig svettproduktionen att sparka i. Tack vare förebyggande kylning, extrema temperaturtoppar och energi påfrestande överhettning undviks.

Funktioner:

Utvecklad för:

Cykel

cykling

Kompression:

låg kompression

mid komprimering

hög kompression

Isolering:

Häftigt

Ljus

Värma

Extrawarm

Specifikationer:

Teknisk sammansättning:

86% Hud NODOR®

11% Mythlan ™

3% Elastane

Materialsammansättning:

86% Polyamid (inre skal)

11% Polypropylen

3% Elastane

Teknologi:

3D BionicSphere® System i bröstet:

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere® System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras i kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppen värme och ersattes sedan med ny frisk luft.

AirComplex Zone ökad isolering till 72 cm:

I solar plexus, direkt under tolfte kotor i bröstregionen, viktiga nerver emot signaler som påverkar en hela välbefinnande. Vår sportkläder skyddar detta känsliga område med särskilda kanaler. Låst i varm luft isolerar optimalt i kylan. Systemets struktur processer överskott svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig svalka i kärnan.

SweatTraps®:

Fälla svett innan du börjar känna det. Svett är ond bort så det kan avdunsta hjälp av värme dynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbara är kvar för att kyla huden.

X Impact Technology ™:

Bättre prestanda på grund av graderad kompression som minskar muskel svängningar stödjer muskler och leder och optimerar näringstillförsel.

X BIONIC® Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke i komprimeringsteknik. Partiell kompression av X BIONIC® utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

THE TRICK®:

Med den TRICK® har utvecklarna på X BIONIC® hittat ett nytt och bättre sätt att thermoregulate. Längs ett isoleringszonen på ryggraden, är en överhettning av kroppen simuleras, och hjärnan sparkar in med tidigt svettproduktion. Redan innan kroppen överhettas, dess kyls av svett effektivt och snabbare. Belastningen på fysikaliska system är lättad. RESULTAT: Du har mer energi för prestation.

3D BionicSphere® System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.

fickor:

Tre praktiska fickor bak är placerade så att de förblir tillgängliga men inte begränsar en cyclist's rörelsefrihet. Elastiska sladdar säkerställa din utrustning stannar där.

ReflectorStripes:

leder till ökad säkerhet när det blir mörkt.

Expansion Flex zon vid axelleden:

Flexibiliteten i Expansion Flex zonen och sträckan garnet möjliggör obegränsad rörlighet. Dessutom Stretch revbenen tillåta en problemfri körställning i axelpartiet utan att dra upp skjortan. Som garanterar att alla de olika teknik stannar där den hör till optimalt uppnå avsedd funktion.


Med X-BIONIC The Trick Biking kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket X-BIONIC och deras cyklingprodukter, kolla in de olika kategorierna och Herrkläderprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på bikeinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner X-BIONIC The Trick Biking

Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga