`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

 • X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S
 • X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S
 • X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

Produktbeskrivning X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

Detta stoppar kall risken för överhettning: X BIONIC® DEN TRICK® cykeltröja. Cykel längre och snabbare utan överhettning: Den Trick® av X BIONIC® gör det möjligt. Längs längden av ryggraden i X BIONIC® THE TRICK® Cykel tröja är en isolerande dyna. Den simulerar kroppen överhettning och tillåter tidig svettproduktionen att sparka i. Tack vare förebyggande kylning, extrema temperaturtoppar och energi påfrestande överhettning undviks.

Funktioner:

Utvecklad för:

Hanka Kupfernagel

Bikewear

cykling

evo

Kompression:

låg kompression

mid komprimering

hög kompression

Isolering:

Häftigt

Ljus

Värma

Extrawarm

Teknologi:

3D BionicSphere® System i bröstet:

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere® System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras i kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppen värme och ersattes sedan med ny frisk luft.

X Impact Technology ™:

Bättre prestanda på grund av graderad kompression som minskar muskel svängningar stödjer muskler och leder och optimerar näringstillförsel.

SweatTraps®:

Fälla svett innan du börjar känna det. Svett är ond bort så det kan avdunsta hjälp av värme dynamik. En film av svett för tunn för att vara märkbara är kvar för att kyla huden.

X BIONIC® Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke i komprimeringsteknik. Partiell kompression av X BIONIC® utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

AirComplex Zone ökad isolering till 72 cm:

I solar plexus, direkt under tolfte kotor i bröstregionen, viktiga nerver emot signaler som påverkar en hela välbefinnande. Vår sportkläder skyddar detta känsliga område med särskilda kanaler. Låst i varm luft isolerar optimalt i kylan. Systemets struktur processer överskott svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig svalka i kärnan.

THE TRICK®:

Med den TRICK® har utvecklarna på X BIONIC® hittat ett nytt och bättre sätt att thermoregulate. Längs ett isoleringszonen på ryggraden, är en överhettning av kroppen simuleras, och hjärnan sparkar in med tidigt svettproduktion. Redan innan kroppen överhettas, dess kyls av svett effektivt och snabbare. Belastningen på fysikaliska system är lättad. RESULTAT: Du har mer energi för prestation.

3D BionicSphere® System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukt är snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.

fickor:

Tre praktiska fickor bak är placerade så att de förblir tillgängliga men inte begränsar en cyclist's rörelsefrihet. Elastiska sladdar säkerställa din utrustning stannar där.

ReflectorStripes:

leder till ökad säkerhet när det blir mörkt.

Sammanhållnings Wrap Teknik:

Sammanhållnings Wrap Technology med Ställföreträdande Bindvävs stödjer och stabiliserar delar av den kvinnliga kroppen med svag bindväv.


X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S är perfekt för att komplettera din cyklingutrustning. I vår onlinebutik bikeinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på bikeinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online cyklingbutik hitta andra cyklingprodukter som kompletterar X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S.

Funktioner X-BIONIC The Trick Biking Shirt S/S

Ärmlängd
Rekommenderad användning
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga