`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Treking Merino Light Socks

X-BIONIC Treking Merino Light Socks

 • X-BIONIC Treking Merino Light Socks
 • X-BIONIC Treking Merino Light Socks
 • X-BIONIC Treking Merino Light Socks
 • X-BIONIC Treking Merino Light Socks

X-BIONIC Treking Merino Light Socks

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-BIONIC Treking Merino Light Socks

Påtagligt naturligt. Påtagligt intelligent. Isolerande, skyddande och optimalt temperaturreglerande. Utarbeta dämpningszoner gör dessa merino strumpor rätt val för användning med robust alpina och vandring skor. Med speciella X SOCKS finesser, underhålla de en av ett slags tröst av merinoull. Samtidigt, de avsevärt reducera nackdelarna med merinoull (fuktabsorption). Det gör dem perfekta kombinationen av "naturen plus funktion". Den patenterade X Cross Bandage säkerställer högsta stabilitet, medan ventilationssystem säkerställa torra fötter och isoleringskamrarna på vristen minska frossa. Perfekt för kallare dagar och utflykter vid något högre höjder.

Specifikation:

Teknisk sammansättning:

35% Merinoull

35% Merinoull

34% DuraWool

34% DuraWool

21% nylon

21% nylon

7% Robur

7% Robur

3% elastan

3% elastan

Materialsammansättning:

55% Ull (Merino)

28% nylon

14% Polypropylen

3% elastan

Teknologi:

Luftkonditionering Channel:

Bedriver luft bort från den anatomiskt formade fotbädden via inre ytan av foten och garanterar därmed att fuktig, överhettad luft pumpas ut ur ens åtsittande skor med varje rörelse.

Du kan andas. Du är intelligent. Är inte strumpor också?

Och detta är utmaningen. Hur kan vi helt skydda och stödja våra fötter och återskapa naturliga, torra barfota klimat samtidigt? Revolutionen: X Socks. X SOCKS forskargrupp lärt av evolution - och avslutat den senast ett viktigt, revolutionerande steg.

Genombrottet är utvecklingen av luftkonditionering Channel. För första gången en strumpa har förmåga att avleda varm, fuktig luft och ge foten med kall, torr frisk luft. Fötterna kan nu andas i strumpor och skor!

Air Guide:

Fungerar som distanser längs luftkonditionering Channel och effektivt stödja kontinuerlig cirkulation av frisk luft.

En luft guide längs luftkonditionering Channel underlättar effektiv luftcirkulation. Placeras längs luftkonditionering kanalen, skapar det ett tunt lager av luft mellan skon och huden och garanterar därmed kontinuerlig cirkulation av frisk luft. Om foten är torr, är chansen lägre att en blåsa bildas.

Benskydd Protector:

Vristen Protector kuddar och fungerar som en stötdämpare, signifikant minska förekomsten av smärtsamma tryckpunkter och skrapning, blåmärken och blåsbildning.

Spännen och snören kan bli ett problem inom idrotten som är beroende av benkraft. Tryckpunkter och skav är inte ovanligt. Vristen Protector minimerar problemet. En mjuk kudde sprider ut punkten trycket signifikant minska förekomsten av smärtsamma tryckpunkter och skrapning, blåmärken och blåsbildning. Vristen Protector ger också en behaglig känsla i skon.

Stretching Rib:

Ger maximal elasticitet och perfekt passform, och luft kan lätt cirkulera längs revbenen.

De integrerade Stretching Ribs ger hela elasticitet och komfort. Luften cirkulerar runt resåren; Sålunda är fukten pumpas ut ur sko med varje steg.

Toe Protector:

Skyddar mot blåsor och skav.

Vem vill vara topp behov att ta hand om sina tår. Den asymmetriska Tå Protector absorberar tryck och perfekt kramar konturen av tån Protector absorberar tryck och perfekt kramar konturen av theasymmetric tåområdet.

ToeTip Protector:

Asymmetrisk stötabsorberande skydd gjorda av ihåliga kärna Robur fibrer kudde och skydda tårna på tryckkänsliga tips.

Alla vet den obehagliga känslan när en tå stöter ständigt upp mot skon. Efter ett tag har du en smärtsam ömma punkten. Chansen att detta problem inträffar samtidigt som man gör sport är ganska hög eftersom kontinuerlig rörelse kan orsaka foten att glida fram i skon. För att mildra foten från detta tryck ToeTip Protector är tillverkad av Robur att kuddar och skyddar tårna samt de särskilt känsliga spetsarna på tårna.

Anatomiskt formad fotbädd:

För "L" till vänster och "R" höger fot med integrerad Luftkonditionering Channel.

Hela vår kroppsvikt bärs av bara några små områden på foten. Med hjälp av bästa tillgängliga teknik i dag, den anatomiskt formade fotbädden anpassas till "R" rätt och "L" vänster fot, skyddar och stödjer dessa höga spänningsområden, sulor av foten. Luftkonditionering Kanal börjar vid fotens valv och leder ut ur skon. Värme och fukt kontinuerligt regleras av pumpande effekt som säkerställer att, med varje steg, frisk luft strömmar runt foten.

Traverse AirFlow Channel System:

Reglerar temperaturen hos fotsulan och genomför fuktig och överhettad luft i AIRCONDITIONING kanalen.

Traversventilationssystemet säkerställer att stora områden av fotsulan, områden som normalt tätt pressas in i skon, är utförligt matas med frisk luft. För detta är den pumpverkan hos fotvalvet mobiliseras. När du avgå, tillplatt av bågen krafterna frisk luft runt hela fotsulan och när bågen lyfter igen, luft sugs ut ur skon.

Heel Protector:

Skyddar mot tryck och friktion.

Hälen är särskilt benägna att blåsor: The Heel Protector absorberar friktion och därmed effektivt minskar risken för blåsbildning.

X Cross Bandage:

De unika crossover ankelband, stickade av elastiska material, ger stressade senor, muskler och leder säkert grepp och stabilitet utan att begränsa den fria rörligheten.

Våra fötter beror på finjusteras samspelet mellan senor, ligament, muskler och leder. En slarvig steg kan vara tillräckligt för att förstöra denna erfaret team. Därför vrister kräver extra skydd utan att hämma fotens frihet. Detta är anledningen till att vi uppfann X Cross Bandage. Det är en korsning fotled bandage stickat av elastiskt material, stabiliserar det ankeln och optimalt stödjer foten funktion.

Stavtyp Tätningar:

Stången typ struktur stoppning tillåter luft att röra sig, så i fallet med en effekt, är trycket inte överförts till huden, men flyr åt sidorna. Detta sätt chocken inte endast buffras i en riktning, men tre sätt och i tre riktningar.

Ju tjockare kudde, desto bättre skydd. Men det faktum att sådana strumpor bokstavligen kan strypa luften ur en person har ignorerats av alla socka tillverkare. Utom oss. Vi har utvecklat ett sofistikerat kudde system som perfekt skyddar och tillåter luften att cirkulera även inom skon. Stången typ struktur stoppning tillåter luft att röra sig, så i fallet med en effekt, är trycket inte överförts till huden, men flyr åt sidorna. Detta sätt chocken inte endast buffras i en riktning, men tre sätt och i tre riktningar.

Lambertz Nicholson Achilles Tendon Protector:

Tack vare sin mycket nötningsbeständiga och stötabsorberande material, skyddar folien akillessenor från tryckpunkter och friktion från toppen av skon. Arent känsliga Achilles senor stressade eftersom de är inneslutna i den dämpande pod.

Den speciella Lambertz Nicholson Achilles Tendon Protector förhindrar påfrestningar på känsliga hälsenan eftersom det skyddas av en omgivande kudde. Detta stötdämpande kudde fungerar som en buffert mellan foten och skon och förhindrar sålunda tryck och friktion.

Självjusterande manschetten (Socks):

Anpassar sig till alla storlekar ben utan att halka eller bromsande.

Den självjusterande manschetten anpassar sig till alla ben storlek utan att halka eller bromsande. Som garanterar en perfekt passform och komfort.

Aircool Stripes:

Sticka som en fin netto luftgenomsläpp Mythlan. Detta resulterar i kyla ventilation på fotsulorna.

Ju längre dagarna blir, desto mer aktiva vi blir. Och aktivitet innebär ofta sport - allt från en skön promenad till ett maratonlopp. Men så olika som de olika sporter kan vara, de har alla en sak gemensamt: sommarvärmen.

Av denna anledning har X SOCKS utvecklat en särskilt ljus linje för sommaren slitage. Den anatomiskt formade "R" höger / "L" vänster fotbäddar är gjorda av Skin NODOR, ett garn som hämmar lukt och tillväxt av bakterier och garanterar behagligt torra och hygieniskt färska fötter. Integrerad i huden NODOR materialet är Aircool Stripes, av andas Mythlan bearbetas till en finstickad netto. Dessa högteknologiska funktionella fibrer kyla och ventilera fötterna även under sulan och ger otrolig komfort även på de varmaste sommardagarna.

Luftflöde AnklePads:

Fotleder är ofta skrapas upp vid fall eftersom de sticka ut från sidorna av benen. Månskäran formade inriktning av dynorna ger bästa möjliga skydd utan att påverka ventilationsförmåga luftkonditionering Channel.

Fotleder är ofta skrapas upp vid ett fall, eftersom de sticka ut från sidorna av benen. För att skydda den exponerade fotled, utvecklade X SOCKS högpresterande stopp. Den crescentmoon formade inriktning av luftflödet Ankle mattor ger det bästa möjliga skydd utan att påverka ventilationen förmåga Aircondtioning kanalen.


Känner du till alla egenskaper som gör X-BIONIC Treking Merino Light Socks unikt. Om du är intresserad av X-BIONIC Treking Merino Light Socks, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Strumporkollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner X-BIONIC Treking Merino Light Socks

Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga