`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp 202 Cub NSW Front

 • Zipp 202 Cub NSW Front
 • Zipp 202 Cub NSW Front

Zipp 202 Cub NSW Front

Produktbeskrivning Zipp 202 Cub NSW Front

När vi gav våra bästa ingenjörer i boet avancerade utvecklingslabb i uppdrag att kasta mer vikt från vår lättaste kol stuknings hjulpar, 202 Firecrest, samtidigt som man förbättrar rullfriktion, aerodynamik, och bromsning, var det en mycket lång ordning. När vi frågade dem att göra allt detta utan avkall på hållbarheten, det såg ut som en omöjlighet. Men NSW avancerade utvecklingsteam levereras på varje begäran och byggde den ultimata klättring hjulpar, en klättring hjulpar stark nog att använda på varje resa.

Konstruerad för att vara den snabbaste accelererande kol NITARE Zipp någonsin har gjort, 202 NSW flyger upp de tuffaste klättrar och sedan rakar ännu mer ledigt av nedfarter att följa. Och eftersom utvinna högre hastighet på berget är bara halva striden, byggde vi 202 NSW att leverera lägsta luftmotståndet för en kant av detta djup för hastighet överallt annars.

För att en klättring hjul att vara världs slå det har att göra mer än att bara leverera låg vikt; det måste leverera kompromisslös prestanda på varje nivå. Detta är anledningen till Zipp ingenjörer i boet valde att förbättra världens snabbaste klättring kol clincher, 202 Firecrest.

Med en ny lättare kolfiber upplägget för 32mm djup 202 NSW de har tappat vikt där det är viktigast, vid den yttre kanten av hjulet, samtidigt som hållbarhet och styvhet i sidled som Fire är känd för. Sedan minskade luftmotståndet med ABLC Sawtooth ™ -teknik och används Impress ™ grafik för att se till att ingenting stod mellan den luft som strömmar över kanten och gropar som gjorts för att utjämna detta flöde. Att veta att det inte finns någon fördel för ett hjulpar som klättrar snabbt och sänker långsamt, NSW ingenjörer införlivas vår Showstopper ™ bromsspår för den mest förtroendeingivande fälgbromsverkan finns, om vägen är våt eller torr.

För att ytterligare förbättra hjul rullande effektivitet är 202 NSW kanten spetsad till vår banbrytande Cognition ™ hubset. Uppbyggd kring vår Axial Koppling ™ Frihjulsnav teknik är Cognition bakre navet konstruerad för att bibehålla hastigheten vid utrullning genom att koppla spärrmekanismen. Denna teknik gör det möjligt för Cognition bakre navet för att leverera mycket mindre rullmotstånd än hjulen med konventionella freehubs en verklig fördel när striderna genom böljande foten eller när spunnits ut på långa utförsbackar.

Konstruerad för hastighet när du närmar dig, stigande, korsa, och fallande världens tuffaste bergsvägar, är Zipp 202 NSW ett hjulpar som bara kan komma från en plats, The Nest, där världens snabbaste hjulen görs.

KOGNITION HUBSET

Varje gång en konventionell hubset börjar kusten, friktion inom Frihjulsnav spärrmekanism fungerar som en trumbroms för att bromsa ryttaren ner. Med Cognition hubset axiella Clutch teknik, har vi minskat detta drag genom att frigöra spärrmekanismen vid utrullning. Våra tester visar att de bästa traditionella tre spärrhake nav mönster har dubbelt roterande friktionen som vår Axial Clutch utrustad Cognition bakre navet, och de mest populära hubsets med hjälp av en liknande drivmekanism som Axial Clutch befanns producera fyra gånger den roterande friktion.

Med mindre intern hubb dra en ryttare kan trampa mindre när man rider genom böljande kullar eller utarbeta i motvind. Eller uppnå högre hastigheter när utrullning i en aero tuck, eller välja att sluta trampa en stund tidigare innan ett hörn och bank som wattal för användning lämnar hörnet. Axial Clutch tekniken tillåter också föraren att bibehålla hastigheten genom kurvor som inte kräver broms ingång, vilket ökar hörn exit hastigheter.

Inuti Axial kopplingsmekanismen vi använder magneter, snarare än stålfjädrar, för att flytta och engagera vår lättvikts Metal formsprutade (MIM) spärrringar för oöverträffad tillförlitlighet och konsekvent drift. Med 36 poäng av engagemang som alla förregling samtidigt, det är inte säkrare Frihjulsnav mekanism på marknaden.

Vår Axial Koppling Frihjulsnav mekanism är även kompatibel med XDR drivrutiner. Detta ger föraren möjlighet att välja en 10 42 kassett att montera en 1x11 drivlina med en motsvarande rad till antingen en kompakt eller standard väg dubbel drivlina.

En stjärn flänsförsett rak dragning hubshell design på det bakre navet fördelar belastningen placeras på navet vinkel bort från lagren. Vi har också utvecklat en unik tandad kant hubshell design för vår framnavet. Denna scalloped konstruktion upprätthåller lager håldiameter när hög radiell ekerspänningen tillämpas. Båda dessa hubshell designelement att lagren tyst stanna på plats, rulla snabbare, håller längre och ger en i sidled styvare nav. Om dessa lager, har vi valt schweiziska rostfritt stål lager speciellt framtagen för att våra specifikationer för att ge den längsta varaktig, lägsta friktion prestanda tillgängliga.

ABLC SÅGTAND ™ TEKNIK:

Vår nya Sawtooth dimple design består av 12 noder som är exakt klockade att starta aerodynamisk skjuvning med en hastighet av 50 Hz vid en ryttare hastighet på 20mph. Sågtand åstadkommer detta genom att inducera små plåt virvlar som kastar på en låg magnitud, men vid en högre egenfrekvens, vilket minskar den laminära bubblan effekt på aerodynamiskt avskärmade sidan av fälgen profil för att ytterligare minska högt gir luftmotstånd och förbättra sidvind stabilitet. Det sidvind stabilitet ger då trygghet i byig vindförhållanden samtidigt som du sparar watt som skulle ha lagts ner samtidigt som man försöker hålla din linje.

IMPONERA PÅ:

Vi har anställda Zipp s Impress ™ grafikteknologi, som skriver grafik direkt på hjulet, för att hjälpa låta gropar att göra vad de var avsedda att göra - kontroll virvelavlösning, den hastighet med vilken luft sprider av hjulet. Att hantera detta är avgörande för stabiliteten. Liksom 303, 404, och 808 NSW, imponera grafik också ge 202 NSW en distinkt smygande utseende och samtidigt hålla fälgen så lätt som möjligt.

showstopper:

När det gäller bromsning, "bra för en koldioxid rim" var inte tillräckligt bra för 202 NSW. Vi ville bromsprestanda som var bättre än aluminiumfälgar och andra kol kant, och vi har uppnått det målet. Vår branschledande kiselkarbidShowStopper ™ broms spår ger oöverträffad bromskraft och modulering oavsett väderlek eller längden av nedstigningen. Med Showstopper bromsprestanda, måste du hitta en annan ursäkt för att inte rida på regniga dagar.

FÖDD vetenskapen. REALISERAD HAND .:

Zipp 202 NSW har utvecklats med CFD (Computational Fluid Dynamics) efterbehandling programvara och månader i vindtunneln, inklusive den aerodynamiska cykel Testing Facility vid ARC vindtunnel, en kort bilfärd från Zipp s Indianapolis anläggning. Vi gör detta eftersom, som en av våra avancerade utvecklingsingenjörer, Dave Morse, är förtjust i att säga, "The vindtunnel kommer aldrig bytas ut så tarmen kontroll för hjulkonstruktion." De avancerade utvecklingsingenjörer vid boet tog att uppgifter och skapat fälgen form som blev den 202 NSW.

Zipp 202 NSW fälgar läggs upp, gjutna, borras, och byggd i Indianapolis, USA från Zipp tekniker. Våra experthjulbyggare sedan handen spets fälgarna till vår europeiska gjorde Cognition hubset använder belgiska Sapim CX Ray ekrar och säkert lås bröstvårtor för att säkerställa precision anpassning och även ekerspänning. Slutresultatet är en handgjord hjulpar som stannar snabbt och sant för många år framöver.

Specifikationer:

Framhjul:

Vikt: 615g

Rim Används: X32NSW

Hub Används: Cognition

Rim Djup: 32mm

Max Bredd: 25,4 mm

Intern Bredd: 16.25mm

Ekrar: Sapim® CX Ray

Talade Count: 18

Spoke Mönster: Radial

Spoke Längd: 272mm

Max däcktrycks: 125psi

Max däcktrycks: 8.62bars

Spåra Anpassningsbar: Nej

Gropig Underlag: ABLC ™ sågtand ™

Nipplar: Sapim® säkert lås

Externa nipplar: Ja

Varje hjul Inkluderar:

Zipp Tangente Titanium svart spett

Zipp ventil förlängare av Silca®

Zipp enskilt hjul väska

Zipp Tangente Platinum Pro Evo bromsbelägg

Zipp Tangente rör 700C x 20 28mm

Zipp fälgband 700c x 20mm


Alla cykling produkter av kategorin Hjul har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På bikeinn du finna hela Hjul och däckproduktskatalogen från märket Zipp. Priset på Zipp 202 Cub NSW Front är 1067.95 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Zipp 202 Cub NSW Front

Ljusposition
Rekommenderad Användning
Material
Hjuldiameter
Däcktyp
Bromsar typ
Cykelhjuls typer
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga