`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram

 • Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram
 • Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram
 • Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram

Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram

Produktbeskrivning Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram

Lätt nog för att flyga upp i klättring, tufft för att utmärka sig i kullerstens klassiker och med branschens bästa tillgängliga bromsförmåga för de mest tekniska nedgångarna, är den 45 mm djupa 303 NSW byggd för ett enda syfte: Att vara snabb överallt.

Byggd på fundamentet av Firecrest, som erbjuder oöverträffad korsvindstabilitet och den mest aerodynamiskt effektiva fälgdesignen på marknaden, tar 303 NSW allt till nästa nivå. Liksom sina syskon, 404 NSW och 808 NSW, har våra toppingenjörer i The Nest Advanced Development Lab införlivat förbättrad aerodynamik, branschledande bromsförmåga och reducerad rullfriktion för att producera den lättaste, högsta prestanda 303 Wheels Zipp någonsin gjort.

Eftersom de tuffaste vägarna ofta upplever de tuffaste väderförhållandena, har vi inkluderat Zipps Showstopper? bromsspår för bromsförmåga som ger bästa modulering och kortaste avstånd vid vått och torrt tillstånd. Och weve förbättrad aerodynamik med vår ABLC Sawtooth? teknik och Impress? grafik för att skapa en fälg som är så snabb som det är snyggt

Specifikationer:

Ställ vikt 1425g

Max rekommenderad ryttvikt 250 kg

Framhjul:

Vikt: 640g

Fälg används: X45NSW

Nav som används: kognition

Fälg Djup: 45mm

Bromsspårbredd (mitt): 26.40mm

Max Bredd: 28,50mm

Intern bredd: 17,25 mm

Ekrar: Sapim® CX Ray

Talat tal 18

Spoke Pattern: Radial

Spoke Längd: 260mm

Max däcktryck: 125psi

Max däcktryck: 8,62 bar

Spår anpassningsbar: Nej

Dimplerad yta: ABLC? Sågtand?

Bröstvårtor: Sapim® säkert lås

Externa bröstvårtor: Ja

Bakhjul:

Vikt: 785g

Nav som används: kognition

Fälg används: X45NSW

Fälg Djup: 45mm

Bromsspårbredd (mitt): 26.40mm

Intern bredd: 17,25 mm

Ekrar: Sapim®: CX Ray

Talantal: 24

Spoke Length Non Drive: 270mm

Spoke Pattern Non Drive: 2 Cross

Spoke Pattern Drive: 2 Cross

Spoke Length Drive: 268mm

Max däcktryck: 125psi

Max däcktryck: 8,62 bar

11-hastighetskompatibel nav: Ja

Spår anpassningsbar: Nej

Dimpled Surface ABLC ?: SawTooth?

Bröstvårtor Sapim®: säkert lås

Externa bröstvårtor: Ja

XDR Kompatibel: Ja

Teknologi:

Showstopper ?: Showstopper? är en komplimangerande parning av en riktad, gjuten i textur med kiselkarbidpartiklar suspenderade i ythartset. Den nuvarande mediasprängningsprocessen applicerad på alla Zipp-fälgar ökar bromsbanans ythårdhet, vilket ger ryttaren konsekvent och responsiv bromsning. För att förbättra detta för de vådaste riderna har vi introducerat en formad spår speciellt anpassad till Zipp Tangente Platinum Pro EVO Bromsbelägg.

ImPress?: Vi har jobbat med Zipp? S ImPress? grafikteknik, som skriver ut grafik direkt på hjulet, för att hjälpa dimplarna att göra vad de var designade för att göra? hjälpa till att styra virvelskurning, den hastighet vid vilken luft slocknar av hjulet. Att hantera detta är avgörande för stabiliteten. ImPress-grafik ger också NSW ett distinkt, smidigt utseende.

ABLC? Sågtand? Teknik (Aerodynamisk gränsskiktskontroll): Vår nya Sawtooth dimple-design består av 12 noder som är specifikt klockade för att starta aerodynamisk skjuvning med en hastighet av 50 hz vid en rytters hastighet på 20mph. Sågtand uppnår detta genom att framkalla små bladvorter som kasta i en låg storlek, men med en högre naturlig frekvens, vilket minskar den laminära bubbelverkan på den aerodynamiskt avskärmade sidan av fälgens profil för att ytterligare reducera höggradigt drag och förbättra korsvindstabiliteten.


Välkommen till vårt Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Hjul.

Funktioner Zipp 303 Firecrest Carbon Rear 24R Sram

Ljusposition
Sensorer
Disc brake
Compatibility
Rekommenderad Användning
Wheel diameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI