`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp 404 Firecrest Tubular 18R

 • Zipp 404 Firecrest Tubular 18R
 • Zipp 404 Firecrest Tubular 18R
 • Zipp 404 Firecrest Tubular 18R

Zipp 404 Firecrest Tubular 18R

Produktbeskrivning Zipp 404 Firecrest Tubular 18R

Om du bara skulle välja ett hjul skulle 404 Firecrest Tubular vara ditt val. Med djup och form som bevisats under alla förhållanden, är det runt om artisten och standarden där alla andra hjul mäts. 58mm fälgprofilen är en klassiker i Zipp®s arsenal som går tillbaka till början av 1990-talet. En favorit hos pro-idrottare, 404 Tubular har vunnit många Grand Tour-faser, ITU-triathlon och Ironman®-titlar.

I centrum av 404 Firecrest Tubular är Zipps 77/177 hubset med bäst i klassens hållbarhet och förbättrat lagerskydd utan någon förlastningsjustering som behövs. Resultatet är förbättrad styvhet, hållbarhet, enkelhet och mångsidighet.

Funktioner:

Optimerad flängegeometri och snäpphålfästmönster med Sapim® CX Sprint-ekrar för att optimera torsion och lateral styvhet och robusthet.

Innehåller nyskapade snabba spetsar med ett bredare ergonomiskt handtag för att ge mer hävstång för öppning och stängning. När den är stängd, stämmer spaken snyggt mot ramen.

Ny robust navplattform med distinkt grafik.

För dem som letar efter ett bredare växellängd eller tackar speciellt extrem terräng, säljs en XDR-drivkropp för 177 säljs separat och enkelt installeras för att möjliggöra fler kassettalternativ inklusive en 10 42. Hubset är utformat för att byta drivrutinens kroppar utan att återmontera hjul.

Precisionsutvecklade nav och Firecrest-teknik skapar något speciellt. 404 Firecrest Tubular väger 1,505 gram per set, vilket ger bäst i klassens prestanda i lätt vikt, vilket gör den perfekt även för kuperade kurser.

Firecrest-teknik, med fälgar som upprätthåller en nära konstant bredd nästan hela vägen till den ekta sängen, är den första aeroprofilen som effektivt styr luftflödet runt den bakre delen av hjulet.

Firecrest hjul erbjuder stabil och förutsägbar hantering vid varje vindvinkel genom att flytta trycket i centrum? Brännpunkten för sidokrafter på fälgen? till sin optimala plats nära styraxeln. Ett bredare fälg och proprietär hartssystem och tillverkningsprocess ökar sidostivheten för sprintning och svängning, men erbjuder ännu högre vertikal överensstämmelse för ökad kontroll, komfort och hållbarhet på grova ytor.

Spcifications:

Ställ vikt: 1505g

Max rekommenderad ryttvikt: 250 kg

Framhjul:

Vikt: 665g

Nav som används: 77

Fälg Djup: 58mm

Bromsspårbredd (mitt): 25.34mm

Max Bredd: 26.53mm

Ekrar: Sapim® CX Sprint

Talantal: 18

Spoke Pattern: Radial

Spoke Längd: 248mm

Spår anpassningsbar: Nej

Dimplerad yta: Ja

Bröstvårtor: Sapim®

Externa bröstvårtor: Ja

Bakhjul:

Vikt: 840g

Nav som används: 177

Fälg Djup: 58mm

Bromsspårbredd (mitt): 25.34mm

Max Bredd: 26.53mm

Ekrar: Sapim® CX Sprint

Talantal: 24

Spoke Length Non Drive: 260mm

Spoke Pattern Non Drive: 2 cross

Spoke Pattern Drive: 2 cross

Spoke Length Drive: 258mm

11-hastighetskompatibel nav: Ja

Spår anpassningsbar: Nej

Dimplerad yta: Ja

Bröstvårtor: Sapim® Secure Lock

Externa bröstvårtor: Ja

XDR Driver Body Compatible: Ja

Teknologi:

Fire:

Med den nya proprietära Firecrest-fälgen i våra 202, 303, 404 och 808 Firecrest-hjul, ger Zipp-hjul en större skillnad på fler sätt än någonsin. Inte bara är Firecrest mer aerodynamiskt än någon annan fälgdesign, det förbättrar hantering i crosswinds och övergripande körkvalitet.

ABLC? (Aerodynamisk gränsskiktskontroll)

Advanced Boundary Control (ABLC) refererar till det patenterade och omedelbart igenkännbara dämpade mönstret som finns på alla våra kolfälgar. ABLC släpper luftflödet över fälgens yta och skräddarsys för varje modell från 202 till Super 9 Disc. Den tredje generationen av ABLC har upp till fyra gånger mer dimples än tidigare.

VCLC? (Visco Elastic Constrained Layer Control)

Visco Elastic Constrained Layer Control (VCLC) använder ett vibrationsabsorberande material som är sandwichat mellan lager av styvt kollaminat i fälgen. När hjulet får en inverkan från vägen absorberas mycket av stöten av VCLC-systemet, vilket ger en 10% minskning av vibrationen.

Carbon Bridge?

Carbon Bridge använder en Kevlar®-tråd i en co axiell spiralstygn för att binda kolsplattor i varandra i våra rörformiga fälgar. Eftersom Kevlar är 350% mer slagfast än kol, kan den sprida stöten jämnare genom kollaminatet, vilket ger en kälm som är praktiskt taget kollisäker. I synnerhet reducerar Carbon Bridge sårbarheten hos fälgdäckssängen, det område som är mest utsatt för skador från slag.


Vill du veta vilka andra cyklingrelaterade produkter Zipp har? På bikeinn kan du köpa alla nödvändiga Hjulvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Zipp 404 Firecrest Tubular 18R finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Zipp 404 Firecrest Tubular 18R

Ljusposition
Sensorer
Disc brake
Rekommenderad Användning
Wheel diameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI