`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram

 • Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram
 • Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram
 • Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram

Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram

Produktbeskrivning Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram

Det har aldrig varit något som är mitt i vägen om 808 Firecrest. Vid 82mm djup, är det allt uteffekt. Tack vare Zipps revolutionerande Firecrest-teknik, erbjuder 808 också all utövning för stabilitet i tvärvind. Den nya Zipp 808 Firecrest Tubular Disc bromshjulsatsen förbättrar hastigheten och stabiliteten med överlägsen prestanda hos skivbromsarna. Enkelt uttryckt, detta är det snabbaste skivbromshjulsetet tillgängligt.

Hur du saktar spelar en viktig roll i hur fort du går. Effektiva hastighetsjusteringar på tekniska delar av vägen är avgörande för att spara energi och bibehålla fart. Skivbromsarna blev framträdande i mountainbike och sedan cyklocross och är nu omfamna för ridning och racing. Det är inte konstigt. Konsistensen och kraften hos skivbromsar ger precisionsmodulering och stoppkraft, bokstavligen vid dina fingertoppar. 808 Firecrest Tubular Disc-bromsen bygger på 808 arv som det perfekta valet för platta och rullande vägturer, raser, tidstest och triathlon. Koppla ett 808 Firecrest Skivbroms bakhjul med 404 Firecrest Skivbromsfront? Eller rock dual 808s för maximal effektivitet.

Med Firecrests oöverträffade tillvägagångssätt vid hjulets mittpunkt, hanterar 808 Firecrest Tubular även korsningar med stabiliteten du normalt associerar med en mycket grundare kant. Lägg till det bästa i klassens aerodynamiska effektivitet, och du har vad vi gillar att ringa aero balans. Dessutom ger den breda fälgformen effektiv överföring av kraft tillsammans med komfort och hållbarhet vilket gör det till ett utmärkt val för nästan alla terräng och ridning.

808 Firecrest Tubular Disc bromsen erbjuder också mer mångsidighet och alternativ än någonsin i ett rent väghjul. Skivbromsar för vägar öppnar också ett brett utbud av däckval, till exempel 28 eller 30mm däck, för bättre komfort, hantering och rullande motstånd. I mitten av 808 Firecrest Disc bromshjulsatsen är 77 / 177D-hubset, vilket ger dig möjlighet att byta hjul från snabbspänning till axel utan verktyg. XDR-drivrutinsalternativet möjliggör expanderade kassettintervaller inklusive en 10 42.

Funktioner:

Om 77 / 177D-hubset:

Bär förspänning precisionsuppsättning? Det betyder att ingen förlastningsjustering behövs.

Förbättrat lagerskydd och tätningsmedel.

Innehåller snabbspetsar med ett bredare ergonomiskt handtag för att ge mer hävstång för öppning och stängning. När den är stängd, stämmer spaken snyggt mot ramen.

Genom axelkompatibel. Levereras med axeländkapslar som kan bytas för hand:

Fram: 12x100mm och 15x100mm

Bak: 12x135mm och 12x142mm

Egen flänsgeometri och spetshålfästmönster med Sapim® CX Ray®-ekrar för att optimera torsions- och sidostivhet utan att ge vikt eller robusthet.

808 Firecrest Tubular Disc bromsen levereras med en standard 10/11 hastighet förare för SRAM® / Shimano® eller Campagnolo®, så att du kan köra ett brett utbud av kassetter. För dem som letar efter ett bredare växellängd, eller tackar speciellt extrem terräng, är en SRAM XDR-drivkropp för 177D (säljs separat) enkelt att installera för att möjliggöra fler kassettalternativ. En 1,85mm spacer ingår i XDR-förarhuset och är nödvändig för användning på 177D-navet. XDR-förarkropp som endast är kompatibel med 11-hastighetskassetter.

Varje hjul innehåller 2 uppsättningar Zipp genom axeländkapslar, 1 Zipp skewer och 1 Zipp kärnventilförlängning per hjul

Specifikationer:

Ställ vikt: 1,760g

Max rekommenderad ryttvikt: 250 kg

Framhjul:

Vikt: 820g

Nav som används: 77D

Fälg Djup: 82mm

Max bredd: 27,5 mm

Intern bredd: 16,25 mm

Ekrar: Sapim® CX Ray®

Talantal: 24

Spoke Pattern: 2 cross

Spoke Length Drive: 238mm

Spoke Length Non Drive: 236mm

Spår anpassningsbar: Nej

Dimplerad yta: Ja

Bröstvårtor: Sapim® Aluminium Säkra låsnipplar

Externa bröstvårtor: Ja

Genom Axel Kompatibel: Ja

Bakhjul:

Vikt: 940g

Nav som används: 177D

Fälg Djup: 82mm

Max bredd: 27,5 mm

Intern bredd: 16,25 mm

Ekrar: Sapim® CX Ray®

Talantal: 24

Spoke Length Non Drive: 238mm

Spoke Pattern Non Drive: 2 cross

Spoke Pattern Drive: 2 cross

Spoke Length Drive: 236mm

11-hastighetskompatibel nav: Ja

Spår anpassningsbar: Nej

Dimplerad yta: Ja

Bröstvårtor: Sapim® Aluminium Säkra låsnipplar

Externa bröstvårtor: Ja

Genom Axel Kompatibel: Ja

XDR Driver Body Compatible: Ja

Teknologi:

Fire:

Med den nya proprietära Firecrest-fälgen i våra 202, 303, 404 och 808 Firecrest-hjul, ger Zipp-hjul en större skillnad på fler sätt än någonsin. Inte bara är Firecrest mer aerodynamiskt än någon annan fälgdesign, det förbättrar hantering i crosswinds och övergripande körkvalitet.

ABLC? (Aerodynamisk gränsskiktskontroll)

Advanced Boundary Control (ABLC) refererar till det patenterade och omedelbart igenkännbara dämpade mönstret som finns på alla våra kolfälgar. ABLC släpper luftflödet över fälgens yta och skräddarsys för varje modell från 202 till Super 9 Disc. Den tredje generationen av ABLC har upp till fyra gånger mer dimples än tidigare.

VCLC? (Visco Elastic Constrained Layer Control)

Visco Elastic Constrained Layer Control (VCLC) använder ett vibrationsabsorberande material som är sandwichat mellan lager av styvt kollaminat i fälgen. När hjulet får en inverkan från vägen absorberas mycket av stöten av VCLC-systemet, vilket ger en 10% minskning av vibrationen.

Carbon Bridge ?:

Carbon Bridge använder en Kevlar®-tråd i en co axiell spiralstygn för att binda kolsplattor i varandra i våra rörformiga fälgar. Eftersom Kevlar är 350% mer slagfast än kol, kan den sprida stöten jämnare genom kollaminatet, vilket ger en kälm som är praktiskt taget kollisäker. I synnerhet reducerar Carbon Bridge sårbarheten hos fälgdäckssängen, det område som är mest utsatt för skador från slag.


Vill du köpa Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram? Då behöver du inte leta mer! bikeinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Hjul modeller. Upptäck våra nya Hjul och däck erbjudanden på bikeinn. Tillverkat av Zipp, kommer denna Hjulprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner Zipp 808 Firecrest Rear 24R Sram

Ljusposition
Sensorer
Disc brake
Compatibility
Rekommenderad Användning
Wheel diameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga