`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H

 • Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H
 • Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H

Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H

Produktbeskrivning Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H

Zipps 202 Firecrest® Carbon Clincher handlar om att sikta högre. Vi tog vårt klassiska 202 Tubular Wheelset - den legendariska klättrarnas följeslagare - och förvandlade den till ett styvt, lättviktigt och aerodynamiskt Carbon Clincher-hastighetsvapen idealiskt för varje väg du reser. Vid 1.450g är 202 Firecrest den lättaste ingången i Firecrest Carbon Clincher-serien. Zipp® 202 Firecrest Carbon Clincher behåller det klassiska 32mm fältdjupet av sin rörformiga föregångare, men med Firecrest-profilen har den nu en bredare bredd på 25,4 mm. Resultaten omdefinierar vad som är möjligt med en gör allt klassiskt väghjul. 202 Firecrest Carbon Clincher är nu knuten till underhållsfria 77/177 hubset, med sitt bästa i klassens hållbarhet och förbättrat lagerskydd, allt utan att behöva justera förlastning. Andra nav och hjulfunktioner inkluderar:

Nytt utformade snabba spetsar med ett bredare ergonomiskt handtag för att ge mer hävstång för öppning och stängning. När den är stängd, regnar konturen snyggt med ramen.

Optimerad flängegeometri och ekopassmönster med Sapim® CX Sprint-ekrar för att optimera torsions- och sidostivhet och robusthet.

Nytt robust navskal med särskiljande grafik.

För dem som letar efter ett bredare växellängd eller tackar speciellt extrem terräng, säljs en XD-drivkropp för 177 säljs separat och kan enkelt installeras för att möjliggöra fler kassettalternativ inklusive 10 42. Hubset är utformat för att byta drivorgan utan att behöva Sätt på hjulet igen.

Zipps Firecrest-fälg och Carbon Clincher-teknik utgör grunden för 202 Firecrest Carbon Clincher. Firecrestfälgar har en nära konstant bredd från bromsskena till spetsbädd för att förbättra aerodynamiken och bättre luftflöde. Zipp ingenjörer använde datoranalys av Computational Fluid Dynamics för att maximera aerodynamiken och minimera vindkraftsmoment, vilket resulterar i en 202 Firecrest Carbon Clincher som är snabbare och bättre hantering än ett klassiskt väghjul. Vår Firecrest fälgform förbättrar stabiliteten genom att flytta hjulets mittpunkt för att sitta nästan direkt över styraxeln, där vindproducerat styrmoment har minimal effekt.

Lägg till därtill vår Carbon Clincher-teknik. Vårt exklusiva harts, baserat på material som används i motorsportbromsystem, tolererar effektivt de otroliga spikarna i värme som orsakas av bromsning för att ge oöverträffad tillförlitlighet och förtroendeinspirerande stoppkraft. Zipp Carbon Clinchers har aldrig haft ett värmeledande misslyckande.

Finns i två dekalalternativ, den snygga Matte Black eller den utmärkande Matt White dekalerna. Varje 202 Firecrest Carbon Clincher hjul levereras med Tangente Platinum Pro Evo bromsbelägg, Zipp Integrated Valve Extender med kärnnyckel, fälgband och snabbfrisättning.


Älskar du cykling? Få din Zipp Replacement Tyre 202 Clincher Firecrest 18H och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Zipp ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Komponenter reservdelar för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva cyklingmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Hjulvaror designats i samarbete med proffsen!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga