`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Assos

Assos Zegho Crystal

  • Assos Zegho Crystal
  • Assos Zegho Crystal
  • Assos Zegho Crystal

Assos Zegho Crystal

Product beschrijving Assos Zegho Crystal

Niets minder dan de herdefinitie van fietsspecifieke hoogwaardige oogbescherming, geproduceerd in een exclusief gezamenlijk engineeringproject tussen ASSOS Centro Studio en Carl Zeiss Vision Sunlens

PRODUCT FICHE:

Regel: ASSOS high performance eyeProtection

ClimaRange: het hele jaar door

ProductClass: eyeProtection

AEPD: clickFace

Maten: one size fits all

Onderdelen: 3 materialen, 10 componenten

Gewicht: 27,5 gram superleggera

UV-bescherming: 100%

Waterafstotend: ja

Patent: Carl Zeiss Vision Sunlens V Toric

Gecertificeerd: ASSOS Werksmannschaft

WAAROM?

Heeft de wereld meer eyewear nodig? Waarschijnlijk niet. Maar wij racen georiënteerde high performance fietsers. De ASSOS Werksmannschaft (ons interne productontwikkeling pro team) in essentie, onze productingenieurs, is van mening dat de momenteel beschikbare generieke sportbril kan worden verbeterd om te voldoen aan de specifieke eisen van de zwaarste sport ter wereld: fietsen.

DE METHODE:

ASSOS is geen brillenbedrijf. Wij zijn een R & D + -verfijningslaboratorium voor fietsen. Bij ASSOS begrijpen we fietsen en richten we ons uitsluitend op fietsen. Wij produceren geen sportartikelen voor meerdere sporten, en we ontwerpen onze producten ook niet voor gebruik in andere sporten. En we geven nooit toe aan de verleiding om meer te verkopen door onze focus te verbreden.

Het is deze benadering van 'alle andere toepassingen uitsluiten' die we hebben toegepast toen we vier jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de eerste cyclische specifieke oogbescherming voor hoge prestaties.

ONTWIKKELINGSPROCEDURE:

Het was ons duidelijk dat we nieuwe wegen moesten verkennen en onze krachten moesten bundelen met de besten in de klas om te bereiken wat we wilden bereiken. Zegho is de gecombineerde inspanning van negen Europese gespecialiseerde brillenmakers, elk met een specifiek ontworpen component, elk vervaardigd volgens strenge kwaliteitsrichtlijnen, en allemaal georkestreerd door ASSOS Centro Studio en zijn twee toegewijde brillenontwikkelaars.

HET PRODUCTIEPROCES:

Alle consumptie zorgt voor verspilling. Om de bronnen van de aarde te beschermen, moeten we het tijdperk van afval beëindigen. Theoretisch is de meest effectieve manier om onze wereld te beschermen niets te consumeren. Omdat dit onpraktisch is, denken we dat het consumeren van minder, maar beter, de manier is om te gaan. Dit betekent dat fabrikanten minder, maar van betere kwaliteit moeten produceren en dat hun producten een ander doel moeten hebben dan geld verdienen. Het creëren van iets dat lang meegaat, vermindert herhalingsverkopen, maar het vermindert ook de behoefte aan meer middelen. Zegho is een product van hoge kwaliteit dat is ontworpen om te presteren en lang mee te gaan. Zegho is handgemaakt op het continent in de oude stijl van ontwikkeling tot assemblage met behulp van ambachtelijke knowhow in combinatie met geavanceerde technologie. Zegho is beperkt, het is speciaal. Je zegho vereiste 22 fabricagestappen. De creatie ervan vereiste de fysieke betrokkenheid van 37 mensen. Koop minder, koop beter.

ASSOS TV Tunnel Vision:

Tunnel Vision is een ASSOS-innovatie geproduceerd door Carl Zeiss Vision Sunlens. Met Tunnel Vision is het onderste derde deel van de lens helder, gevolgd door een scherpe verandering in verminderde lichttransmissie in de bovenste twee derde van de lens. Hierdoor kan een fietser een tunnel- en / of schaduwomgeving betreden zonder bang te hoeven zijn dat zijn wereld donker wordt. Een eenvoudige 25 graden lift van het hoofd is alles wat nodig is om te genieten van een duidelijk maar nog steeds beschermd zicht voor de boeg, zodat de rijder zijn brillen op zijn plaats kan houden en zijn handen op de tralies kan houden. Verbazingwekkend eenvoudig, verbazingwekkend functioneel. Zegho biedt bescherming in elke zin van het woord. In de sportartikelenwereld kunnen slechts enkele geselecteerde bedrijven claimen dat ze Carl Zeiss Vision-lenzen hebben gebrandmerkt. En kleine ASSOS is er een van.

GEEN GEPOLARISEERDE LENZEN. WAAROM?:

Gepolariseerde lenzen zijn geweldig om te vissen. Voor fietsen, theyre niet wat je wilt.

Zegho is gemaakt om de ultieme high-performance fietsspecifieke oogbescherming te zijn. Het is zijn taak om u een perfecte, volledig afgeschermde 1: 1-prestatievisie te geven tijdens het fietsen. Wat je ziet is wat er is. Geen filters, geen gimmicks, geen vervorming. Dat is wat je wilt tijdens het fietsen. Hier is waarom: stel je eerst voor dat je vissen. Door reflecties van het wateroppervlak te elimineren, kun je de vis zien en misschien een grote vangen. Stel je nu voor dat je fietst, je bent op een snelle afdaling, het regent en de zon is net naar buiten gekomen maar de weg is nog nat. Je bent 70 km / u aan het doen, bomen suizen voorbij, de weg is een lappendeken van zonnige plekken, je komt uit een bocht, kijkt de bocht voor je uit, beslist over de te nemen lijn, verschuift je gewicht, leunt naar binnen, remt .. Wil je aquaplanen wanneer je die plas water raakt die voor je ligt, of wil je de weerspiegeling van de plas zien komen, misschien net op tijd om een ​​crash te voorkomen?

GEEN FOTOCHROMISCHE LENZEN. WAAROM?:

Fotochromische lenzen waren een baanbrekende technologie, waardoor een zonnebril perfect presteerde onder verschillende lichtomstandigheden, langzaam donkerder als de zon opkomt, lichter in de schaduw van het bos, perfect voor een wandeling door het platteland. Maar fotochrome lenzen zijn niet de juiste keuze voor fietsen met hoge prestaties. Hun reactie op veranderingen in verlichting is veel te traag. Fietsen vereist een onmiddellijke reactie op veranderingen in de verlichting. Rijden in de volle zon, een korte donkere tunnel in en dan weer in de volle zon schieten, geen enkele fotochrome lens kan snel genoeg veranderen om bij te blijven. Je bent gedwongen je oogbescherming te verwijderen, er overheen of eronder te kijken of gewoon te bidden dat er niets op jouw manier is wanneer je die tunnel binnengaat. Is er in de wereld een oogbescherming die u in deze situatie veilig kan houden? Ja! Zegho, met Tunnel View-lenstechnologie. Uitgevonden door de ASSOS Werksmannschaft (patent in aanvraag) en op maat gemaakt voor Zegho door Carl Zeiss Vision? Sunlens, Zegho TV is uniek. Donker getint door de bovenste twee derde van de lens en helder over de onderste derde, met een scherpe overgang tussen de twee zones, geeft Zegho TV je kristalhelder zicht met slechts een lichte lift van je hoofd en,

net zo belangrijk, nog steeds biedt u 100% bescherming tegen UV-stralen, wind, stof en puin. Wauw!

JA 100% UV-BESCHERMING. WAAROM?:

Visie speelt een cruciale rol in ons leven en levert ons 80% van onze indrukken van de wereld. Maar onze ogen zijn delicate organen en onze wereld is een gevaarlijke plaats.

Zonlicht is een van die gevaren. Het is een belangrijke bron van ultraviolette (UV) straling, wat een zeer reële bedreiging vormt voor onze visie.

De lens in het oog van een jonge persoon is glashelder. Naarmate we ouder worden, kan de lens vergeeld raken en het gezichtsvermogen beïnvloeden. Uitgebreid onderzoek heeft bevestigd dat langdurige blootstelling aan de gevaarlijke UV-stralen van de Zon een oorzaak is van deze vergeling, evenals andere zichtproblemen, waaronder cataracten, melanoom en maculaire degeneratie (een aandoening die netvliescellen doodt en het centrale gezichtsveld beïnvloedt). Deze problemen ontwikkelen zich gedurende vele jaren, en heel vaak is er geen pijn of direct verlies van gezichtsvermogen, maar de schade is aangericht.

Hoge intensiteit op korte termijn blootstelling aan UV-straling is ook een gevaar, waardoor brandwonden aan het oppervlak van het oog (zoals zonnebrand op de huid), een aandoening die bekend staat als fotokeratitis. Hoewel de meesten van ons weten hoe onze huid tegen de zon te beschermen, zijn velen zich niet bewust van de schade die de zonnestralen in onze ogen kunnen veroorzaken. Wat is er te doen?

BESCHERMING:

Bescherming tegen veel van deze verwoestende oogziekten kan worden bereikt zonder het normale zicht te verstoren, gewoon door het gebruik van hoogwaardige zonlenzen. Gedreven door innovatie en een passie voor oogzorg, biedt Carl Zeiss Vision Sunlens een reeks zeer effectieve zonlenzen van uitstekende kwaliteit die superieure optische prestaties, hoge materiaalzuiverheid en duurzaamheid op lange termijn bereiken.

Zoals in de grafiek wordt weergegeven, absorberen Zeiss-zonlenzen gevaarlijke UV-A- en UV-B-straling voordat ze de ogen beschadigen (UV-C-straling wordt geabsorbeerd door de atmosfeer). Ook biedt de omhullende stijl van de Zeiss-lenzen die in Zegho worden gebruikt superieure bescherming tegen gereflecteerd zonlicht, waardoor de ogen verder kunnen ontspannen en een scherper zicht krijgen.

ZEISS-zonlenzen werken om uw ogen te beschermen en een gezond zicht te behouden en tegelijkertijd optimale kwaliteit en comfort te bieden.

CONCLUSIE:

Zegho is eyeProtection-apparatuur gemaakt door ASSOS Centro Studio en zijn vrienden bij Carl Zeiss Vision Sunlens. Zegho voelt zich anders dan elke andere zonnebril die je ooit op je gezicht hebt gezet. Als je met Zegho rijdt, heb je het gevoel dat het is ontwikkeld om je ideale high performance fietsmaatje te zijn. Het is! Volg je hart. Berijd het om het te geloven.

Technologie:

OUTFIT CLIMARANGE


Met Assos Zegho Crystal kunt u genieten van uw vrijetijdsactiviteiten zonder problemen. Als u een fan bent van het merk Assos en hun fiets producten, bezoek dan eens de categorie Beschermingen. Selecteer het product waarnaar u opzoek bent, plaats uw bestelling zo snel mogelijk en ontvang het binnen een paar dagen. Ons doel bij bikeinn is om hoge kwaliteit producten aan te bieden voor iedereen met een efficiënte wereldwijd bezorgservice.

Functies Assos Zegho Crystal

Aangeraden gebruik
Kleur
Leeftijd
Opladers en batterijen

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy