up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Black Friday

Deze Black Friday 2021 om Bikeinn wordt legendarisch.

Maak je klaar voor Black Friday 2021 op onze Bikeinn-winkel, we vieren de bekendste aanbiedingen ter wereld met de beste kortingen zodat u kunt anticiperen op kerstinkopen. Ontdek de beste Black Friday-fietsverkopen en krijg alles wat je nodig hebt voor je fiets.

Kijk vanuit je luie stoel goed rond in onze winkel, zodat je u kunt kiezen uit een breed scala aan Black Friday-deals voor fietsen en de topmerken waarvan de sterkte en duurzaamheid zijn gegarandeerd.

Wat is Black Friday?

Black Friday staat bekend als de dag waarop duizenden winkels en winkels in veel landen over de hele wereld (oorspronkelijk de Verenigde Staten) hun prijzen verlagen, zodat miljoenen klanten alles kunnen kopen wat ze willen tegen ongelooflijke prijzen en klaar voor Kerst met geweldige cadeaus. Weet jij al wat je deze Black Friday wilt kopen? Vind in Bikeinn alles wat je nodig hebt!

Wanneer is Black Friday?

De volgende Black Friday vindt plaats op 26 november. Bij Bikeinn verlengen we deze tot Cyber Monday. Het begint van vrijdag 19 november tot maandag 29 november.

Profiteer van de superkortingen van Black Friday op onze grote verscheidenheid aan producten die we aanbieden. hebben voorbereid bij Bikeinn zodat u zich kunt overgeven aan de drang om te kopen wat u het meest nodig heeft om uw doelen in uw favoriete sport te bereiken en te bereiken.

Profiteer van de ongelooflijke Black Friday-aanbiedingen en bereid je voor op Kerstmis, koop je partner, kind, nicht of neef, ouders of vrienden wat ze maar willen, misschien om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Geschiedenis van Black Friday

Er zijn verschillende theorieën die de ware oorsprong van Black Friday schetsen. Een van hen zegt dat de uitdrukking Black Friday voor het eerst werd gebruikt op 24 september 1869, vanwege de financiële ineenstorting veroorzaakt door Jay Gould en Jim Fisk, die honderden bedrijven op Wall Street failliet lieten gaan .

Een eeuw later blokkeerden de inwoners van de stad Philadelphia het verkeer met kerstinkopen na Thanksgiving, met de term verwijzend naar de chaos in de stad. Dit is het verhaal dat misschien het meest lijkt op de huidige geest van Black Friday. The New York Times creëerde de term in 1975 om hetzelfde scenario te beschrijven dat werd veroorzaakt door de verkopen in New York na Thanksgiving.

Er is dus geen exacte datum voor wanneer Black Friday voor het eerst begon, maar de traditie bestaat al meer dan 50 jaar in de Verenigde Staten, en veel landen over de hele wereld hebben de datum ook aangenomen om klanten aan te trekken en verkoop. In Spanje was het Apple die in 2010 voor het eerst met deze verkopen begon, maar sinds 2012 hebben ook honderden fysieke en virtuele winkels meegedaan aan deze viering. In nemen we deel aan deze viering met veel geweldige deals.

Cyber Monday 2021

Volgens de legende kan er geen goede Black Friday zijn zonder een Cyber ​​Monday. En als je dacht dat een hele week niet genoeg was, komt Cyber ​​Monday ook met zijn geweldige kortingen, gewoon in als u de verloren tijd moet inhalen. De oorsprong van Cyber ​​Monday gaat terug tot 2005 in de Verenigde Staten, toen virtuele of e-commerce winkels de internetverkoop wilden stimuleren met schokkende kortingen. Cyber Monday 2021 wordt gehouden op 29 november, dus je kunt naar navigeren en de beste aanbiedingen vinden.

clouse menu Afronden