up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Kies de beste officiële uitrusting om te fietsen

U kunt de officiële uitrusting kopen van de merken zoals Castelli , Alé , Santini , Sportful . Hier is wat officiële uitrusting voor fietsen als volgt:

Helm
De fietsuitrusting die volgt is allemaal nodig. Maar deze is zeker, vol vertrouwen niet onderhandelbaar. Zelfs als fietsen zonder helm in jouw stad is toegestaan, moet je jezelf verdedigen. Zorg er bij het kiezen van een fietshelm voor dat de helm is afgestemd op uw hoofdvolume en uw manier van rijden.

Fietshandschoenen
Handschoenen passen om vele redenen als onmisbare fietsuitrusting. Ten eerste beschermen ze uw handen bij een ongeval. Ten tweede beperken ze irritatie en blessures. Het derde, kleine erkende voordeel is dat fietshandschoenen je nervus ulnaris beschermen.

Paardrijbroek
Als je een huurfiets kiest voor een lange dag rijden, overweeg dan om een kwaliteitsrijbroek te kopen. Deze shorts zijn bedoeld om u te beïnvloeden, zodat u niet hoeft te schrapen en te wrijven na maatregelen van constante oefening. Fietsbroeken zijn ook vergroot om je een beetje meer kussen in je rug en het zitvlak te geven.

Multi tool
Een weg is een onregelmatige plek voor een fietser. Zelfs de meest voorzichtige fietsbezitter kan overrompeld worden door een bout die door schommeling wordt losgelaten. Daarom staat een multitool op je schema van onmisbare fietsuitrusting. Multitools verschillen in grootte, staat en doel. Sommige van de zwaardere zijn bedoeld om thuis te worden bewaard.clouse menu Afronden