up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat is een fietscomputer?

Als u een fervent rijder bent, vooral op competitief niveau, of een recreatieve rijder die lange trainingsritten maakt, moet u een volledige reeks gegevens verzamelen met betrekking tot uw ritten voor de betreffende periode. Fietscomputers zijn doelbewust ontworpen en gemaakt voor fietsers die een passie hebben voor fietsen en die carrière willen voortzetten. De Cateye fietscomputers bevestig je eenvoudig aan het stuur. Ze zijn geweldig voor lange ritten en hebben een lange batterijduur met een groot scherm en een interface die alle belangrijke gegevens weergeeft.

Kenmerken van een fietscomputer

GPS functies
De meest eenvoudige en betaalbare fietscomputers hebben meestal geen gps functies. De moderne en meest geavanceerde GPS fietscomputer is echter vrij duur en biedt snelle en beknopte volggegevens.

Fietsfuncties
De meeste fietscomputers bieden basisgegevens zoals snelheid en afstand. Geavanceerde units bieden extra functies en stellen u in staat om hoogte, vermogen en cadans te berekenen. Sommige fietscomputers worden geleverd met sensoren die uw gegevensverzameling nog nauwkeuriger maken.

Draadloze technologie
Voorbij zijn de dagen dat fietscomputers met snoeren kwamen. Tegenwoordig zijn bijna alle apparaten, zoals Garmin fietscomputers , draadloos verbonden met telefoons, fitnesstrackers en laptops. Garmin , Shimano , Specialized , Sigma en Topeak bieden een breed scala aan fietscomputers.

Weergavekwaliteit
De meest basale units zijn betaalbaar en hebben zwart witdisplays, terwijl de geavanceerde fietscomputers kleurendisplays met touchscreen hebben.


clouse menu Afronden