up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Garmin

Garmin

Garmin is een Amerikaanse multinational opgericht door Gray Burrell & Min Kao. Oorspronkelijk begon het zijn activiteiten in Kansas, VS, en momenteel wordt het in Zwitserland geëxploiteerd. Ontwikkelaars van Garmin staan erom bekend GPS-apparaten te leveren die hun gebruikers informatie geven over de locatie waar ook ter wereld. Garmin GPS impliceert GNSS dat voorheen alleen voor militaire doeleinden werd gebruikt. Bij Garmin-producten draait alles om navigeren. Voor natuurexpedities en liefhebbers van bergwandelingen zijn Garmin-volgsystemen even nuttig.
Het Garmin GPS 301 horloge is geüpdatet naar een nieuwe versie die wordt geleverd met een hartmonitor. Dit model heeft twee units. De ene is voor de pols en de andere riem moet om je borst worden bevestigd. Deze digitale warmtetransmitter is een geweldige aanvulling op dit model. Het is eenvoudig om uw fysieke toestand en prestaties te dragen en te controleren. Voor elk interessegebied zijn Garmin GPS-apparaten de beste optie die beschikbaar is onder atleten en hardlopers.
Dus als je het echte avontuur wilt voelen en de schoonheid van de bergen wilt verkennen, vergeet dan niet je uit te rusten met onze uitstekende GPS-apparaten. Geniet van de opmerkelijke schoonheid van bergen met Garmin handheld-navigatiesystemen!

RENNEN

RENNEN

Wielersport

Wielersport

WELZIJN

WELZIJN

outdoor klokken

outdoor klokken

GPS BUITEN

GPS BUITEN

MULTISPORTS / ZWEMMEN

MULTISPORTS / ZWEMMEN

Categorieën

Electronica

Fietsonderdelen

Reserveonderdelen

Alles( Garmin )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Nieuwe producten

Bekijk alle producten flecha

clouse menu Afronden