Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Door Mavic geautoriseerde dealer.
Inclusief volledige fabrieksgarantie.

Mavic

$ 430.45

Beste prijs online gecontroleerd doornetRivals

lupa

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

close

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

play-video

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Product beschrijving

Het breken van de mal
Toen het eerst werd geïntroduceerd in 1999, Ksyrium volledig brak de mal van wiel build (traditioneel 32 dunne stalen spaken met kleine tepels, traditionele boren en vetersluiting). Drastisch verbeterde de rijkwaliteit van een wiel en een nieuwe generatie van het wiel systeem werd geboren dat de industrie maatstaf zou in de 21e eeuw.
Het geheim? Het vinden van de sweet spot voor wheel prestaties lichter geworden, stijver, comfortabeler en tegelijkertijd betrouwbaarder dan ooit. De belangrijkste technologische ontwikkelingen die deze ingeschakeld werd karaktertrekken die nog definiëren Ksyrium vandaag:
Revolutionaire Fore boren
Waarschijnlijk de grootste Ksyrium innovatie is de revolutionaire spaak rim-interface, rechtstreeks uit de luchtvaartindustrie, de zogenaamde Fore boren. Hier de rand isn? T eigenlijk geboord. In plaats daarvan zijn onderste brug wordt verwarmd en vervolgens stootten de binnenkant vorming van een kanaal waarop een schroefdraad is gevormd. De nippels (geïntegreerd in de spaak) worden vervolgens direct schroefdraad op de velg. De rode draad is veel groter en dieper dan op een traditionele stalen spaak en tepel, het creëren van de sterkst mogelijke verbinding tussen de velg en de spaak.
Omdat de bovenste brug van de velg blijft intact (boren) de stijfheid van de velg neemt toe met ongeveer 20% zonder dat het zwakke punt zowel in traditionele boren. Op de top van dat, is er geen velglint nodig is, bespaart een andere 40g op het wielstel op het belangrijkste punt van de fiets
Zicral lichtmetalen spaken
Ksyrium Pro SL maakt ook gebruik van super aerodynamische en lichte Zicral lichtmetalen spaken die stijver, sterker en lichter dan de roestvrijstalen versies gebruikt op alle fietswielen sinds het einde van de 19e eeuw.
Isopulse veter patroon
Het is algemeen aanvaard dat spaken moeten worden gekruist althans aan de aandrijfzijde verspreiden trapkoppel. We gingen tegen deze overtuiging en creëerde de Isopulse veters patroon waarbij de spaken radiaal worden geregen op het station kant en stak aan de andere kant.
Dit betekent dat de trapkoppel wordt overgedragen via het naafhuis aan de niet aandrijfzijde spaken geven een veel evenwichtiger spaakspanning (60/40 in plaats van 80/20 in sommige gevallen), waardoor een stabielere wiel, behoud van laterale stijfheid zelfs wanneer een hoge zijdelingse belasting wordt toegepast (zware versnelling of klimmen uit het zadel, bijvoorbeeld)
ISM-technologie
Next up gepatenteerde we ISM-technologie (Inter Spoke Milling), die een extra 10% gewichtsbesparing gaf. En het gewicht precies opgeslagen wanneer de velg lijdt weinig stress (tussen elke spaak), dat een zeer hoog sterkteniveau handhaaft. Prototypes van deze nieuwe wiel ging op twee Tour de France te winnen!
Nieuw voor 2016: ISM4D
Jaar na jaar hebben we onze Ksyrium technologie hebben verfijnd en uitgebreid de mogelijkheden (ISM3D, asymmetrische velgen, dubbel butted spaken, voor koolstof hubs?). Dus Ksyrium is voortdurend steeds lichter, stijver en sterker.
En dit jaar hebben we? Ve het weer gedaan. Voor 2016 de Ksyrium SL wordt de Ksyrium Pro SL met een nieuwe velg, gebaseerd op onze nieuwe velg gewichtsbesparing technologie: ISM4D (Inter Spoke frezen 4 Dimensions).
Bij ISM4D, elk deel van de velg juist bewerkt waardoor alleen het materiaal dat nodig is om de stijfheid en sterkte van het wiel te waarborgen. Het resultaat is een superlicht rand van slechts 370g, die ook bespaart u 4 watt dankzij zijn soepeler aerodynamische vorm. Het totale gewicht wiel blijft een indrukwekkend lage 795g.
Bijpassende Yksion Pro banden
De rand is gekoppeld aan onze Yksion Pro banden die een soepel 127 TPI karkas, Kevlar kralen, een goed uitgebalanceerd rubbermengsel dat de beste mix van grip en rolweerstand en een gewicht van slechts 190g in 23mm en 205g in 25mm biedt bieden.
Kenmerken:
Snelle wiel krijgt nog sneller:
ISM 4D wielen houdt het gewicht laag, terwijl het verbeteren van de aerodynamica
GripLink en PowerLink banden toenemen rollen efficiëntie en grip
Zicral spaken en Fore boren verbetert de laterale stijfheid
Super lage gewicht op slechts 795 gram:
ISM 4D velg machinale zorgt voor de lichtste weg velgen
Zicral spaken verlaagt het gewicht met behoud van stijfheid
Superlight Yksion Pro banden
Duurzame duurzaamheid:
Fore boren zorgt voor een beveiligde spaak / velg-interface
Sterke oversized Zicral lichtmetalen spaken
Afgedichte lagers
Velgen:
Materiaal: Maxtal
Lengte: voorzijde 24 mm, achter 26 asymmetrische
Joint: SUP
Boren: Fore
Rem spoor: UB Controle
Gewichtsreductie: ISM-4D
Valve hole diameter: 6,5 mm
Tyre: clincher
ETRTO maat: 622x15C
Aanbevolen bandenmaat: 23-32 mm
Spaken:
Materiaal: Zicral
Vorm: straight pull, bladen, front double butted
Tepels: Fore geïntegreerde aluminium
Count: voor 18, achter 20
Vetersluiting: voor radiaal, achter Isopulse
Hubs:
Voorkant van de behuizing: carbon met aluminium flenzen
Rear body: aluminium
As materiaal: aluminium
Verstelbare afgedichte lagers
Vrijloop: FTS L staal
BAND:
Yksion Pro GripLink (voor) & PowerLink (achter)
Voor en achter Profiel: Single Compound
Behuizing: 127 TPI
Breaker: Voor Kevlar, Rear nylon
Afmetingen: 23 622 (700x23c) of 25 622 (700x25C)
Max. Druk: 23mm 8,7 bar 125 psi
Max. Druk: 25mm 7.7 bars 110 PSI
VERSIES:
Clincher M11
Clincher ED11
Geleverd met:
BR601 snelspanners (V24 501 01 frt, V24 502 01 achter)
MULTIFONCTION aanpassing sleutel (325 423 01)
Gebruikershandleiding
BEDOELD GEBRUIK:
Aanbevolen maximale gewicht: 120kg
Specificaties:
Gewicht: 795 gram
Technologie:
Exclusieve koolstofarme technologieën:
Exclusieve carbon wielen technologieën ontwikkeld door Mavic bieden een perfecte balans tussen prestatie en reliability.CXR Wheel Tyre Systems zijn ontworpen voor triatleten en vlakke weg of tijdrit races, met superieure aerodynamische prestaties, snelheid en stabiliteit. Een veelzijdige en lichtgewicht carbon clincher, de Cosmic Carbone 40 C Wheel Tyre System voldoet aan de eisen van het dagelijks rijden, met Mavic? S exclusieve TgMax hoge temperatuur koolstofvezel voor de veiligste, meest betrouwbare remmen.
Ksyrium opnieuw uitgevonden: Breder, Carbon, schijf en een nieuwe speeltuin
ISM 4D:
Inter Spoke Frezen 4 Dimensions Een exclusief Mavic gepatenteerd concept, ISM 4D aanzienlijk vermindert het gewicht en de traagheid, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid. Sneller versnellingen, een betere handling en meer weerstand; de juiste mix om het meeste uit elke rit te maken. Het gladde profiel helpt ook het verminderen van de luchtweerstand
15% lichter rand, de laagste inertie voor onmiddellijke versnelling, een betere handling en sneller klimmen
Variabele velg dikte optimaliseert beperkingen beheer voor meer betrouwbaarheid
Gladder velgprofiel biedt betere luchtstroom die weerstand vermindert voor een hogere snelheid
GripLink
Grip en controle
Een voorband, hetzij een afsluiter of een buisvormige, moet volledig achter het stuur mogelijkheid? S aan de grond te houden en de controle van de fiets te bevrijden. Daarom worden GripLink banden geoptimaliseerd voor front gebruik, door het aanbieden van een superieure grip en extra bescherming tegen lekrijden.
De veiligste grip met grote besturing: grip loopvlakcompound en de afvoer van water loopvlak
Houd de weg in elke situatie: licht en soepel hoge dichtheid behuizing
Verminderd risico van flats: sterke Kevlar anti lek breaker
PowerLink:
Lage rolweerstand Een achterband, hetzij een afsluiter of een buisvormige, moet volledig achter het stuur mogelijkheid? S om de macht over te dragen en het genereren van snelheid te bevrijden. Daarom worden PowerLink banden geoptimaliseerd voor achterwiel gebruik, door het minimaliseren van de rolweerstand.
Superieure energie-overdracht, verminderde rolweerstand en veilige grip dankzij geoptimaliseerde profiel
Verbeterde aandrijving: licht en soepel hoge dichtheid behuizing
Een hogere duurzaamheid en een verlaagd risico van flats: nylon anti lek breaker
FTS L:
Force Transfersystem licht Versterking belangrijke aandrijfcomponenten: het contactgebied tussen de pal en het naaflichaam is versterkt met 2 roestvrijstalen inserts, die het gebruik van een 100% aluminium naafbody maakt.
Meer efficiëntie door een betere overdracht van de inspanningen op het hele wiel
Lichtgewicht en sterke hub ontwerp
Fore:
Stijver en sterker plaats worden geboord, wordt de onderrand brug omhoog gedrukt aan de binnenzijde, dan wordt vastgeschroefd aan de spaaknippels direct worden ingeschroefd in te schakelen, waardoor de bovenrand brug intact.
Rim is 4 keer beter bestand tegen vermoeidheidsspanning
20% toename in de velg stijfheid krachtoverbrenging te maximaliseren
Isopulse:
Optimale energie-overdracht De spaken zijn radiaal geregen op het station kant en stak 2 op de niet-aangedreven kant te rijden bijgerecht te maximaliseren, waardoor een betere spaakspanning balans tussen links en rechts flenzen.
Hogere stijfheid onder zware belasting voor kristalhelder energietransmissie
Betere stabiliteit wiel voor minder onderhoud
QRM:
Qualitde Roulements Mavic Mavic maakt alleen gebruik van hoogwaardige verzegelde lagers. Op QRM wielen, ze zijn voorzien van dubbele afdichting (2RS of LLU) samen met strakke C3 interne speling.
Hoog rendement dankzij de lage spel en nauwe toleranties
Hoge duurzaamheid
Zicral:
Licht, stijf en sterk Een specifiek aluminium legering die spaken met hogere stijfheid biedt aan gewichtsverhouding terwijl ze sterker.
Lichtere spaken voor eenvoudiger klimmen
Stijver spaken voor een betere energie-overdracht
Sterker spaken voor verhoogde duurzaamheid
Maxtal:
Licht en sterk Exclusief voor Mavic, deze specifieke aluminiumlegering biedt een hogere sterkte gewichtsverhouding dan conventionele 6106 legering.
30% resistenter velgen
Lichtere velgen
SUP:
Sterker en soepeler gezamenlijke SoudUsinProcess. Na het buigen, wordt de rand gezamenlijke boog gelast. De lasnaad wordt vervolgens gemalen om een ??gladde afwerking.
Zeer sterke rand joint
Elimineert huiverend bij het remmen
Superieure wielbalansgewichten
UB Controle:
UsinBrut Controle De remmen oppervlakken zijn nauwkeurig CNC gefreesd.
Verbetert de remmen wrijving
Elimineert huiverend bij het remmen

Plaats nu uw bestelling zonder uw huis te verlaten met bikeinn, uw online winkel gespecialiseerd in fiets materiaal. Wij willen dat u van uw vrije tijd geniet in een unieke manier daarom bieden wij de grootste selectie aan in Straat wielen producten van Mavic. Informeer over de fiets producten die beschikbaar zijn zoals Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear ontworpen om uw comfort te bieden terwijl u uw favoriete sport beoefend.

Functies

Bekijk meer gerelateerde producten:

Mavic - Wielen en banden - Straat wielen

. Wielen en banden

Gebruik de tabel hieronder om je maat te bepalen. Als een van je metingen tussen twee maten valt, bestel je de kleinere maat voor een strakkere pasvorm of de grotere maat voor een ruimere pasvorm. Als de metingen van je borstkas en taille bij twee verschillende maten horen, bestel dan de maat die hoort bij de omtrek van je borstkas.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (0)

Productcijfer 5 / 5
Schrijf een review of vraag de experts
coinn

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Productcijfer:

Foute code

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Klanten die Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear bekeken, bekeken ook:

imagen

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

$ 430.45

Maat

Wij garanderen de beste online-prijzen!