`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Mavic

Mavic R-Sys SLR Rear

Mavic R-Sys SLR Rear

Mavic R-Sys SLR Rear

  • Mavic R-Sys SLR Rear
  • Mavic R-Sys SLR Rear
  • Mavic R-Sys SLR Rear
  • Mavic R-Sys SLR Rear

Mavic R-Sys SLR Rear

Product beschrijving Mavic R-Sys SLR Rear

Bij het maken van de R-Sys, ons doel was om gran fondo racers te bieden en alle fietsers die houden van de bergen met de best mogelijke wiel keuze om hun klimmen doelen te bereiken.

Met de R-Sys SLR, creëerden we een wiel dat? S niet alleen één van de weinige dooddoener wielstellen onder de 1300g merk, maar ook de meest zijdelings stijf, met een hoge uithoudingsvermogen, kracht en de grootste remvermogen.

Volledige Tracomp technologie

R Sys SLR beschikt over de volledige Tracomp technologie, voor en achter, dat is uitzonderlijk goed voor zowel klimmen en dalen.

Tracomp, wat staat voor Traction / Compressie, combineert een extreem laag gewicht met een hoge laterale stijfheid voor precisie en controle bij het afdalen? en volledige vermogensoverdracht bij het klimmen uit het zadel.

Dus waarom is Tracomp maken een dergelijk verschil? Wel een traditionele wiel werkt met spaken die waarschijnlijk hun spanning verliezen onder hoge zijdelingse krachten of het wiel onderdelen verzwakken wanneer de spanning te hoog wordt. Tracomp, anderzijds brengt extra laterale stijfheid in alle omstandigheden doordat de spaak te werken op tractie en compressie. Hiervoor spokes moet zijn:

Round en holle (buizen), zodat ze wonnen? T gesp wanneer gecomprimeerd

Vastgeklemd aan beide uiteinden door een nippel die is gehecht aan de spaak en is rechtstreeks geschroefd in de velg Fore? S boren en vervolgens in een ring binnen de naaf dat de spaak repelhek en voorkomt dat de spaken van het reizen in de sleuven

Carbon de gewenste gewichtsbesparing en extra stijfheid in de spanning fase te verschaffen, zoals koolstofvezels dont strekken zoveel staal of aluminiumlegering

Het resultaat is een wiel dat 30% stijver lateraal dan andere wiel in gewichtsklasse.

Laag gewicht, lage trillingen:

De schoonheid van de Tracomp technologie is dat het levert ook twee andere voordelen die elke fietser nodig heeft wanneer gaan voor een Alpine avontuur: laag gewicht dankzij de superlichte carbon spaken, en de weg trillingsdemping en verticale naleving voor extra comfort, zodat je langer kunt rijden , verder en hoger.

? En het is niet alleen over de spaken: QRM SL dragende technologie combineert een soepele en duurzame lagers in een zeer lichte pakket voor betere prestaties.

Exalith? voor downhill:

R Sys SLR is een echte berg wielstel dat herkent als je eenmaal? Hebt de top bereikt, u zult hebben om terug te gaan.

Daarvoor Exalith is een groot compliment voor de R-Sys SLR functies. Exalith verkort de remweg met 20%, nat of droog, en biedt krachtige en makkelijk te remmen te moduleren om u vertrouwen totaal bergafwaarts.

ISM4D: gewicht te besparen, besparen Watts:

De ISM4D velgen zijn niet alleen superlicht, op slechts 370g, maar ook opslaan van een paar watt in de aerodynamica, zodat u nog sneller dalen. ISM4D werkt door het verwijderen van materiaal van de velg die niet nodig is voor houdbaarheid of stijfheid van een afgeronde rand profiel.

Bijpassende Yksion Pro banden:

Het wiel wordt geleverd met onze Yksion Pro banden die een goede balans van grip, rolweerstand en een laag gewicht van slechts 205g in 25mm dankzij de soepel 127 TPI karkas, Kevlar kralen en onze uitgebalanceerde rubbersamenstelling bieden.

Het voorwiel wordt geleverd met de Griplink versie die een specifiek profiel dat helpt evacueren water in bochten om het vertrouwen en snelheid in moeilijke omstandigheden te verhogen biedt. Het biedt ook zeer sterke Kevlar lekbescherming om de veiligheid te verbeteren.

Het achterwiel wordt geleverd met de Powerlink-versie, die een meer soepele nylon punctie bescherming in plaats van Kevlar sport tot een lagere rolweerstand. Rolweerstand en de toename van de snelheid nog verder te verminderen, is het loopvlak geoptimaliseerd om de druk op de grond te verminderen, terwijl het verbeteren van water evacuatie van het centrum tot tractie en efficiëntie in natte omstandigheden te verhogen.

Kenmerken:

De lichtste clincher lichtmetalen wielen:

Nieuwe ISM 4D, Exalith 2 velgen

Carbon Tracomp spaken

Superlight lagers en assen: QRM SL

Hoge efficiëntie en energie-overdracht:

Hoge laterale stijfheid: Tracomp

Superlight Yksion Pro PowerLink band

Taller velgprofiel

Nauwkeurige bochten:

Maximale zijdelingse stijfheid: Tracomp

Superlight en grip Yksion Pro GripLink band

Rounder velgprofiel een eenvoudige bediening

Velgen:

Materiaal: Maxtal

Lengte: voorzijde 24 mm, achter 26 asymmetrische

Joint: SUP

Boren: Fore

Rem spoor: Exalith 2

Gewichtsreductie: ISM-4D

Valve hole diameter: 6,5 mm

Tyre: clincher

ETRTO maat: 622x15C

Aanbevolen bandenmaat: 23-32 mm

Spaken:

Materiaal: carbon fiber (voor en achter niet-aandrijfzijde) en Zicral (achter station kant)

Vorm: Tracomp buisvormige (voor en achter niet-aandrijfzijde) en rechte pull bladen en double butted (achter station kant)

Tepels: Fore geïntegreerde aluminium

Count: voor 16, achter 20

Vetersluiting: radiale voor- en achterzijde niet rijden kant, gekruist 2 achter rijden kant

Hubs:

Voor en achter lichamen: aluminium

As materiaal: aluminium

Super Light afgedichte lagers

Vrijloop: FTS L staal

BAND:

Yksion Pro GripLink (voor) & PowerLink (achter)

Voor en achter Profiel: Single Compound

Behuizing: 127 TPI

Breaker: Voor Kevlar, Rear nylon

Dimensie: 25 622 (700x25c)

Max. Druk: 25mm 7.7 bars 110 PSI

VERSIES:

Clincher M11

Clincher ED11

Geleverd met:

BR601 snelspanners (V24 501 01 frt, V24 502 01 achter)

Exalith remblokken (V24 703 01 Shimano / Sram, V24 704 01 Campagnolo)

Computer magneet (105 416 01)

MULTIFONCTION aanpassing sleutel (325 423 01)

Tracomp ring gereedschap (99 080 01)

Gebruikershandleiding

BEDOELD GEBRUIK:

Aanbevolen maximale gewicht: 120kg

Specificaties:

Gewicht: 740 gram

Technologie:

Exclusieve koolstofarme technologieën:

Exclusieve carbon wielen technologieën ontwikkeld door Mavic bieden een perfecte balans tussen prestatie en reliability.CXR Wheel Tyre Systems zijn ontworpen voor triatleten en vlakke weg of tijdrit races, met superieure aerodynamische prestaties, snelheid en stabiliteit. Een veelzijdige en lichtgewicht carbon clincher, de Cosmic Carbone 40 C Wheel Tyre System voldoet aan de eisen van het dagelijks rijden, met Mavic? S exclusieve TgMax hoge temperatuur koolstofvezel voor de veiligste, meest betrouwbare remmen.

Ksyrium opnieuw uitgevonden: Breder, Carbon, schijf en een nieuwe speeltuin

Exalith 2:

High performance remmen De Mavic exclusieve Exalith 2-technologie voor aluminium velgen is verfijnd met een zeer hoge mate van duurzaamheid en remprestaties in alle weersomstandigheden te bieden.

Remweg verkort met 18% in natte omstandigheden, terwijl pads dragen om normaal niveau

Exalith behandeling dringt de legering rand slijtage te vertragen en te onderhouden onderscheidende antraciet grijze kleur voor duizenden kilometers

Nieuwe speciale zwart Mavic Exalith 2 remblokken stil en hoge prestaties en een lange levensduur remmen (geleverd met de wielen) zorgen

ISM 4D:

Inter Spoke Frezen 4 Dimensions Een exclusief Mavic gepatenteerd concept, ISM 4D aanzienlijk vermindert het gewicht en de traagheid, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid. Sneller versnellingen, een betere handling en meer weerstand; de juiste mix om het meeste uit elke rit te maken. Het gladde profiel helpt ook het verminderen van de luchtweerstand

15% lichter rand, de laagste inertie voor onmiddellijke versnelling, een betere handling en sneller klimmen

Variabele velg dikte optimaliseert beperkingen beheer voor meer betrouwbaarheid

Gladder velgprofiel biedt betere luchtstroom die weerstand vermindert voor een hogere snelheid

GripLink:

Grip en controle Een voorband, hetzij een afsluiter of een buisvormige, moet volledig achter het stuur mogelijkheid? S aan de grond te houden en de controle van de fiets te bevrijden. Daarom worden GripLink banden geoptimaliseerd voor front gebruik, door het aanbieden van een superieure grip en extra bescherming tegen lekrijden.

De veiligste grip met grote besturing: grip loopvlakcompound en de afvoer van water loopvlak

Houd de weg in elke situatie: licht en soepel hoge dichtheid behuizing

Verminderd risico van flats: sterke Kevlar anti lek breaker

PowerLink:

Lage rolweerstand Een achterband, hetzij een afsluiter of een buisvormige, moet volledig achter het stuur mogelijkheid? S om de macht over te dragen en het genereren van snelheid te bevrijden. Daarom worden PowerLink banden geoptimaliseerd voor achterwiel gebruik, door het minimaliseren van de rolweerstand.

Superieure energie-overdracht, verminderde rolweerstand en veilige grip dankzij geoptimaliseerde profiel

Verbeterde aandrijving: licht en soepel hoge dichtheid behuizing

Een hogere duurzaamheid en een verlaagd risico van flats: nylon anti lek breaker

Tracomp:

Licht en stijf tractie compressie. Extreem licht Tracomp koolstofvezel spaken werkt in tractie en compressie met een zeer hoge stijfheid niveau in alle omstandigheden te bieden.

Onder normale belastingen, is wielafbuiging beperkt door de zeer hoge trekweerstand van koolstofvezels

Onder grotere belastingen, wanneer een normale wiel zou buigen meer vanwege een van de spaak losmaken, Tracomp spokes aangaan compressie en blijven ondersteunen van de velg, waardoor verdere wielafbuiging

FTS L:

Force Transfersystem licht Versterking belangrijke aandrijfcomponenten: het contactgebied tussen de pal en het naaflichaam is versterkt met 2 roestvrijstalen inserts, die het gebruik van een 100% aluminium naafbody maakt.

Meer efficiëntie door een betere overdracht van de inspanningen op het hele wiel

Lichtgewicht en sterke hub ontwerp

Fore:

Stijver en sterker plaats worden geboord, wordt de onderrand brug omhoog gedrukt aan de binnenzijde, dan wordt vastgeschroefd aan de spaaknippels direct worden ingeschroefd in te schakelen, waardoor de bovenrand brug intact.

Rim is 4 keer beter bestand tegen vermoeidheidsspanning

20% toename in de velg stijfheid krachtoverbrenging te maximaliseren

QRM SL:

Qualitde Roulements Mavic Super Light De super lichte lagers zijn ontworpen met in het achterhoofd de QRM strenge specificaties. De bijpassende hub assen worden bewerkt binnen zeer nauwe toleranties, vervolgens één voor één aangepast met een zeer hoge precisie als het wordt gemonteerd.

Tot 12% lichter dat QRM + systeem

Nauwe toleranties voor geoptimaliseerde rolweerstand

Zicral "

Licht, stijf en sterk Een specifiek aluminium legering die spaken met hogere stijfheid biedt aan gewichtsverhouding terwijl ze sterker.

Lichtere spaken voor eenvoudiger klimmen

Stijver spaken voor een betere energie-overdracht

Sterker spaken voor verhoogde duurzaamheid

Maxtal:

Licht en sterk Exclusief voor Mavic, deze specifieke aluminiumlegering biedt een hogere sterkte gewichtsverhouding dan conventionele 6106 legering.

30% resistenter velgen

Lichtere velgen

SUP:

Sterker en soepeler gezamenlijke SoudUsinProcess. Na het buigen, wordt de rand gezamenlijke boog gelast. De lasnaad wordt vervolgens gemalen om een ??gladde afwerking.

Zeer sterke rand joint

Elimineert huiverend bij het remmen

Superieure wielbalansgewichten


Houd u van fiets? Koop uw Mavic R-Sys SLR Rear en geniet van uw vrijetijdsactiviteiten met de zekerheid en het vertrouwen die Mavic u geeft. Vergeet niet dat wij een groot aanbod hebben in Wielen en banden voor alle maten en weersomstandigheden. Om u de meest effectieve fiets modellen aan te bieden, zijn de meeste van onze Wielen artikelen ontworpen in samenwerking met professionals.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Mavic R-Sys SLR Rear

Positie van het licht
Sensoren
Remschijf
Compatibiliteit
Aangeraden gebruik
Wieldiameter

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden