Polar Loop 2

Door Polar geautoriseerde dealer.
Inclusief volledige fabrieksgarantie.

Polar

$ 120.95

Catalogusprijs: 158.83

U bespaart 23.85%: $ 37.88

Minimum online price audited bynetRivals

lupa

Polar Loop 2

close

Polar Loop 2

Polar Loop 2

Polar Loop 2

play-video

Polar Loop 2

Product beschrijving

Polar Loop Crystal
Polar Loop Crystal is als een sieraad, maar met intelligentie binnen. De activiteit tracker zal uw dagelijkse activiteit en zelfs uw slaappatroon te controleren, motiveren en begeleiden u in de richting van een betere conditie en gezondheid. Polar Loop Crystal is stijlvol versierd met kristallen van Swarovski
MOTIVATIE
Motiveert je om te bewegen
Polar Loop Crystal maakt je beweegt met motiverende feedback en individuele begeleiding. Deze eenvoudig te gebruiken armband zorgt ervoor dat u uw activiteit doel elke dag te bereiken.
SMART MELDINGEN
Hallo hallo
Loop Crystal houden u aangesloten. U kunt ontvangen vibrerende slimme meldingen van inkomende gesprekken, berichten en agenda-afspraken, direct op je pols.
SLAPEN
Slaap lekker
De armband wordt automatisch bijhouden van uw slaap. Controleer de Polar Flow-app op uw smartphone om te zien hoe lang en goed je geslapen. Als u een wake nodig heeft, zal de Loop Crystal zachtjes trillen wanneer het tijd is om te stijgen en glans.
24/7 DESIGN
superieur ontwerp
De zachte en flexibele Loop Crystal past iedere pols perfect. De 85 individueel geplaatste LED-verlichting en roestvrij stalen gesp maken het tot een hoge kwaliteit armband voor 24/7 gebruik. Versierd met kristallen van Swarovski, zal de armband werken als een sieraad om je pols, maar met intelligentie binnen.
Fashion en fitness samengesmolten
Uw hartslag is de meest accurate fitness-indicator. De beste manier om je conditie te verbeteren en de resultaten zien is uit te oefenen op de juiste intensiteit. Sluit de Loop Crystal met de Polar H7 hartslagsensor en zorg ervoor dat je niet een beat overslaan. De H7 zal uw leven, nauwkeurige hartslagmeting op uw pols te tonen terwijl u uit te werken.
KENMERKEN
STEPS AND DISTANCE
Tracks je stappen en gebruikt deze gegevens om de afstand youve reisde berekenen.
INACTIVITEIT ALERT
Herinnert u met trillingen om op te staan ​​in de 55e minuut van de vergadering en voegt actieve pauzes om uw dagelijkse routines.
SMART CALORIEËN
Laat u weten precies hoeveel calorieën je hebt verbrand. De individuele algoritme is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens: gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van uw lichamelijke activiteit.
ACTIVITEIT GOAL
Laat zien hoe actief je in de loop van de dag geweest en geeft praktische begeleiding voor het bereiken van uw dagelijkse doel activiteit. Breekt uw activiteiten in vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitting, laag, midden en hoog.
SLAPEN
Automatisch tracks uw slaap tijd en kwaliteit. Controleer en meer informatie over uw slaappatroon in de Polar Flow webservice en app.
SMART MELDINGEN
Trilt en waarschuwt u over inkomende oproepen, berichten en agendaherinneringen.
SPECS
AFMETINGEN
Met zachte siliconen polsbandje
gewicht 38g
Dikte van 10,8 mm
Breedte 20,0 mm
Size 145 240mm (5.7 9.4 ")
TECH
Spatbestendig
Oplaadbare 38 mAh Li pol batterij
Batterij duur: tot 8 dagen met 24/7 activiteit tracking en 1 uur / dag training (zonder slimme meldingen) en tot 3 dagen met 24/7 activiteit tracking en 1 uur / dag training (met slimme meldingen)
CONNECTIVITEIT
Eenvoudige draadloze synchronisatie via Polar Flow app met Bluetooth® Smart
Custom USB-aansluiting voor het opladen en data synchronisatie met PC of Mac via Polar FlowSync
Polar Flow webservice compatibiliteit met Mac OS X 10.6 of hoger en PC Windows XP, 7, 8, 10
actualiseerbaar software
UI talen in Polar Flow: Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans
SMART COACHING
ACTIVITEIT GUIDE
Laat zien hoe actief je in de loop van de dag geweest en geeft praktische begeleiding voor het bereiken van uw dagelijkse doel activiteit.
ACTIVITEIT VOORDEEL
Geeft feedback over uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteit, waaruit blijkt hoe uw actieve keuzes die u helpen om gezond te blijven.
SMART CALORIEËN
Laat u weten precies hoeveel calorieën je hebt verbrand.
ENERGIE WIJZER
Geeft duidelijke richtlijnen over hoe om in vorm sneller. Polar H7 hartslagsensor vereist.
TRAINING VOORDEEL
Motiverende feedback direct na het sporten. Polar H7 hartslagsensor vereist.
Hartslag tijdens TRAINING
Toont uw huidige hartslag met een druk op de knop tijdens de training. Polar H7 hartslagsensor vereist.
ACTIVITEIT
24/7 Activity Tracking
Tracks uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus voor 24 uur per dag, zeven dagen per week, en biedt een compleet beeld van al uw activiteiten. Het telt uw actieve tijd, dagelijks verbrande calorieën, stappen, afstand van stappen en slapen.
Het is gebaseerd op de analyse van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van bewegingen samen met de fysieke gegevens.
Intensiteit niveaus zijn:
Rusten (slaap en rust, liggend)
Zittend (zittende of andere passieve gedrag)
Low (staand werk, licht huishoudelijk werk)
Medium (wandelen en andere matige activiteiten)
High (joggen, hardlopen en andere intense activiteiten)
U kunt ook zien hoe de verschillende activiteiten intensiteiten accumuleren dagelijkse activiteit: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u zult uw activiteit doel te bereiken. Vind meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten in Polar Flow app en web service.
activiteit Goal
We moeten lichamelijke activiteit om gezond te blijven. De Activity Doel helpt en motiveert je om de hele dag actief te blijven. Het apparaat laat zien of je dagelijkse activiteit Doel en begeleidt u over hoe het te bereiken. Het is op basis van uw persoonlijke gegevens gekozen niveau van de activiteit en algemene aanbevelingen gezondheid. De activiteit bar op het apparaat vult gedurende de dag op basis van de duur en intensiteit van uw activiteit.
U kunt actief blijven in een matig tempo gedurende de dag of aan uw doel sneller met meer intense activiteiten. Het apparaat helpt u om uw dagelijkse doel activiteiten te bereiken door het geven van praktische begeleiding, zoals`walk gedurende 50 minuten of joggen voor 20 minutes`. U kunt meer tips over hoe u uw activiteit doel in de Polar Flow app en web service te bereiken vinden.
Het fundament van Polar activiteit Doel is in evidence-based richtlijnen lichamelijke activiteit die de minimale hoeveelheid lichamelijke activiteit nodig is om belangrijke voordelen voor de gezondheid te verwezenlijken. De voordelen voor de gezondheid zijn onder andere gezond lichaamsgewicht, gezonde botten, spieren en gewrichten, psychisch welzijn, en verminderd risico op bepaalde ziekten.
Active Time
Bevat de cumulatieve tijd die je besteedt aan je voeten en on the move. Met andere woorden, lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten worden beschouwd Active Time. Voor meer actieve tijd krijgen, voorkomen dat zittend of breken regelmatig met korte wandelingen.
Uit onderzoek is gebleken dat zowel de verminderde tijd inactief en breuken in inactiviteit hebben gezondheidsorganisaties. Vervanging van twee uur van de vergadering per dag door een lage intensiteit activiteit verbruikt calorieën gelijk aan stevig wandelen gedurende 30 minuten.
U kunt de tijd besteed aan verschillende intensiteit niveaus in de Polar Flow app en web service te zien.
Trappen en Afstand
Telt je stappen en de afstand van de stappen die u hebt genomen tijdens de dag. Uw stappen worden geschat op basis van de frequentie, de intensiteit en de regelmaat van je pols bewegingen.
activiteit Samenvatting
Slaat al uw dagelijkse lichamelijke activiteit. U kunt gemakkelijk volgen uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit in Polar Flow app en web service. De totale actieve tijd is de cumulatieve tijd van het lichaam bewegingen die goed voor je lichaam en gezondheid zijn.
Gedetailleerde informatie vindt u in de Polar Flow app en web-service, zoals de tijd doorgebracht in andere activiteit intensiteit niveaus, gemiddeld dagelijkse doel voltooiing, verbrande calorieën en stappen die zijn genomen, het bedrag van inactiviteit waarschuwingen en slaap tijd en kwaliteit te vinden.
activiteit Benefit
Tracks al uw actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze je helpen gezond te blijven. Sterk wetenschappelijk bewijs bestaat op de vele voordelen van lichaamsbeweging. Activiteit voordelen zijn, bijvoorbeeld gezondheid van het hart, de spieren en de gezondheid van de botten, het verminderen van stress en de kwaliteit van de slaap.
De Activity Benefit beloont je door je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback, want hoe meer regelmatig je beweegt, hoe groter de voordelen voor de gezondheid. U kunt maximaal controleren hoe je doet, hetzij van de Polar Flow app of web service.
inactiviteit Alert
Herinnert u om op te staan ​​en te voorkomen zitten en een verblijf van te lange tijd - zelfs op die dagen dat je genoeg dagelijkse activiteit te krijgen. Inactief heeft een negatieve invloed op uw bloedsomloop, de stofwisseling en het energieverbruik.
U ontvangt een inactiviteit Alert ontvangen in uw training computer na 55 minuten inactief die u eraan herinneren om een ​​actieve vakantie toe te voegen aan uw dagelijkse routines. Als u nog steeds inactief voor meer dan een uur, zult u een inactiviteit stempel in de Polar Flow app en web service te zien.
Je niet get any Inactiviteit waarschuwingen `s nachts.
Slaapduur en kwaliteit
Uw training computer volgt automatisch de duur van uw slaap en laat zien in de Polar Flow app en web service hoe rustgevende uw slaap is geweest.
De meeste volwassenen zeer goed doen met acht uur slaap, maar slaap behoeften kunnen variëren van ongeveer zes tot negen uur. Uw slaap behoeften worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals individuele kenmerken, trainingsbelasting, mentale stress, conditie lichaam en mogelijke slaap schuld.
Door het volgen van uw slaappatroon kunt u zien of ze beïnvloed zijn door wijzigingen in je dagelijkse leven en het vinden van de juiste balans van rust, de dagelijkse activiteit en training.
Een beoordeling van de kwaliteit van de slaap is afhankelijk van je pols bewegingen. De periodes waarin u rustig slapen en niet bewegen veel worden berekend als een goede nachtrust. De periodes waarin je beweegt en verander uw positie worden berekend als onrustige slaap.
OPLEIDING
Hartslag
Hartslag (HR) is een uitstekende mate van lichaamsbeweging en uw trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam hartslag wordt geregeld aan de eisen van het lichaam en de omgeving overeenkomt. Wanneer trainingsintensiteit verhoogt, de hartslag verhoogt ook het verhoogde tarief van de energie-uitgaven en zuurstofopname te passen.
De hartslag kan worden uitgedrukt als het absolute aantal beats per minuut (bpm) of als een percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslag reserve (HRR%). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief op zijn eigen, maar wanneer het wordt uitgedrukt en geïnterpreteerd in relatie tot HRmax of HRR bepaalt individuele trainingsintensiteit.
Waarde voor uw hartslag in slagen per minuut (bv 125 bpm) is individueel en kan niet vergeleken worden met andere personen waarde. Een percentage van uw maximale hartslag aan de andere kant is vergelijkbaar. Zo kan uw vriend een hogere hartslag in bpm, maar het percentage van uw HFmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat u dezelfde relatieve trainingsintensiteit.
HRmax
Maximale hartslag (HFmax) is het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens lichamelijke inspanning. HFmax is individueel en kan enigszins afnemen naarmate je ouder wordt. Het zet de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit en wordt gebruikt bij de berekening van de standaard hartslagzones en vele Polar Smart Coaching functies.
Een op leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en het wordt gebruikt als standaard in de meeste Polar training computers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HFmax te bepalen is om hebben het gemeten in een maximale laboratoriumtest.
Energy Pointer
Vertelt u op een eenvoudige manier als het belangrijkste effect van je training is vetverbranding of conditieverbetering. EnergyPointer geeft visueel het keerpunt tussen deze twee opleidingen effecten.
Lage intensiteit training heeft een aantal gezondheid en de prestaties voordelen door het verhogen van de vetverbranding. Training in hogere intensiteit verbetert cardiorespiratoire conditie beter door, bijvoorbeeld, het versterken van het hart en de bloedtoevoer naar de spieren en longen.
Voor het berekenen van de EnergyPointer uw training computer gebruikt uw hartslag en hartslagvariabiliteit evenals uw persoonlijke gegevens zoals leeftijd, geslacht, lengte, gewicht, maximale hartslag en conditie.
Smart Calorieën
Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max, en de intensiteit van je training / activiteit. De sport van de sessie wordt ook rekening gehouden via een sport specifieke factor die de rekennauwkeurigheid verbetert genomen.
Hartslag gebaseerde calorie berekening wordt gebruikt wanneer de hartslag gemeten en meet verbrande calorieën het meest nauwkeurig ook in omstandigheden zoals fietsen of gewichtheffen. Activity based calorie berekening wordt gebruikt in de opleiding computers en de activiteit trackers, wanneer de hartslag is niet beschikbaar.
U kunt de totale energie-uitgaven (in kilocalorieën, kcal) tijdens de training en de totale kilocalorieën van de sessie na het sporten te zien. U kunt ook volg je totale dagelijkse calorieën.
training Voordeel
Helpt u om te begrijpen hoe elke trainingssessie profiteert uw conditie. Het geeft je ook feedback onmiddellijk motiverende na het sporten. Met de Training Voordeel functie kunt u uw training meer gevarieerd door het veranderen van je training intensiteit en duur te maken.
De Training Benefit feedback is gebaseerd op de trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd je besteedt en hoeveel calorieën je verbrandt in elke intensiteit zone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren uw training bestand van uw training computer of later in de Polar Flow app of web service.
APPARAAT
maat
Gewicht: 38g
tonen
Resolutie: 85 LEDs
Waterdichtheid
IPX7
Oplaadbare batterij
USB-kabel
Vertoning teksten in talen
Engels
Bluetooth Smart
Verbindt uw Polar apparaat en mogelijke sensoren aan elkaar en stelt u in staat om uw gegevens te synchroniseren via mobiel. Het is een standaard, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag stroomverbruik en gebaseerd op een open platform.
Eenmaal gekoppeld, is de Bluetooth Smart sensor automatisch vergrendeld om gegevens te verzenden naar uw training computer. De training computer pikt uw gegevens van alleen uw zender.
Smart Meldingen
Hiermee kunt u up to date te blijven bij het dragen van uw training computer in je dagelijks leven. U zult audio of trillingen waarschuwingen van inkomende gesprekken, berichten ontvangen en push-notificaties van social media apps en ze zien op het scherm van uw training computer.
Tijdens de training kunt u zien wie er belt en beslissen of u wilt op te halen of te houden op het genieten van je training.
U kunt bepalen welke meldingen u wilt ontvangen in de instellingen van uw telefoon of schakel meldingen helemaal uit uw training computer.
trilsignalen
Alarm
Tijd van de dag (12 / 24u)
Firmware-update: hiermee kunt u de software naar de nieuwste versie met een USB-kabel te werken.
STROOM
Dagboek
Biedt een eenvoudige manier om uw training, de activiteiten en de voortgang volgen in de Polar Flow webservice. U kunt uw gegevens in een dagelijks, maandelijks of wekelijks te bekijken.
Het dagboek gegevens omvatten bv afgerond trainingen en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteiten.
Sociaal Feed
Wees een deel van de Polar training community en ontmoet andere Polar trainers daar. U kunt uw eigen behaalt delen, zoals trainingen of samenvattingen activiteit of u kunt volgen en becommentariëren andere trainers` training of activiteitenoverzicht.
Instant activiteit en training analyse
Geeft u een directe, visuele samenvatting van een training of uw activiteit in de Polar Flow app. U kunt uw activiteit in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave te volgen.
Geavanceerde activiteit en training analyse
Hiermee kunt u elk detail van uw opleiding en lichamelijke activiteit op lange termijn in de Flow webservice gemakkelijk te analyseren. U kunt ook een dieper inzicht in uw training analyses, bijvoorbeeld vergelijk uw hartslag tegen snelheid weergeven, gedetailleerde ronde-informatie of het analyseren van uw prestaties met betrekking tot de route.
Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die komen met het, kunt u ook een praktische leidraad hoe u uw activiteit doel te bereiken en ontdek uw inactieve perioden.
Progress follow-up
Biedt u een praktisch hulpmiddel om uw ontwikkeling met rapporten en grafieken over een langere periode te volgen. In week, maand en jaar-rapporten kunt u de sport die u wilt het rapport wilt opnemen te kiezen. In Custom periode kunt u zowel de periode en de sport te kiezen.
DATA OVERDRACHT
Verenigbaarheid
Compatibel met pc Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later
Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later
Compatibel met de Polar Flow webservice via een USB-kabel / micro-USB-kabel
Compatibel met de Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart
data export
Hiermee kunt u handmatig gegevens van uw trainingssessie te exporteren naar derde apps en diensten partij als TCX, GPX of CSV-bestanden. U kunt ook zip-bestanden voor een snellere download.
Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde route in het GPX-formaat of een training met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens, zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat exporteren.
Training geschiedenis export (van polarpersonaltrainer.com Polar Flow)
3rd party compatibiliteit
Biedt een eenvoudige manier om je Polar training apparaat te verbinden met 3rd party diensten.
Uw opleiding en de dagelijkse activiteiten gegevens worden automatisch verzonden en beschikbaar om te worden gebruikt in de diensten waar u het toelaten. Nu kunt u verbonden worden met bijvoorbeeld Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS-gebruikers) en MapMyFitness,
Polar is actief op het ontwikkelen van nieuwe 3rd party compatibele diensten en zal de informatie voortdurend te actualiseren.

Welkom bij onze speciale Polar Loop 2 aanbieding. Bij bikeinn, kunnen klanten niet alleen de beste prijs vinden voor hun fiets uitrusting, maar ook expert informatie over fiets producten waarnaar ze op zoek zijn. De prijzen zijn up-to-date en alle benodigde filters zijn beschikbaar, zodat uw producten kunt vergelijken in de categorieën zoals Hartslag meters.

Functies

Inclusief hrm:
Kleur:

. Gps en hartslag meters

Gebruik de tabel hieronder om je maat te bepalen. Als een van je metingen tussen twee maten valt, bestel je de kleinere maat voor een strakkere pasvorm of de grotere maat voor een ruimere pasvorm. Als de metingen van je borstkas en taille bij twee verschillende maten horen, bestel dan de maat die hoort bij de omtrek van je borstkas.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (2)

Productcijfer 5 / 5

(2017-04-17)

Koel

Ik Polar Lus 2 voor een paar dagen op de pols, en vind het echt cool. Veel plezier op het ... :-)

(2017-01-19)

Twijfel over de compatibiliteit

Goedemorgen. Ik wil me te informeren indien deze apparatuur (Polar Loop 2) compatibel met de iPhone 6s is.

Schrijf een beoordeling
coinn

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Productcijfer:

Foute code

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Klanten die Polar Loop 2 bekeken, bekeken ook:

 
Polar Wrist Strap A300

Polar

Wrist Strap A300

$ 25.25 $ 17.45

 
Polar FT1

Polar

FT1

$ 50.06 $ 36.95

 
Polar A300 HR

Polar

A300 HR

$ 158.61 $ 127.95

 
Polar Loop 2

Polar

Loop 2

$ 119.04 $ 90.45

imagen

Polar Loop 2

$ 120.95

Catalogusprijs: 158.83

U bespaart 23.85%: $ 37.88

Maat

Wij garanderen de beste online-prijzen!