Polar M400 HRM

Door Polar geautoriseerde dealer.
Inclusief volledige fabrieksgarantie.

Polar

$ 140.95

Catalogusprijs: 195.55

U bespaart 27.92%: $ 54.6

Beste prijs online gecontroleerd doornetRivals

lupa

Polar M400 HRM

close

Polar M400 HRM

Polar M400 HRM

play-video

Polar M400 HRM

Product beschrijving

Ontwikkeld voor lopers die willen een comfortabele en duurzame lopende horloge met sportief design en geavanceerde GPS en training functies. Bijhouden en opnemen loopt evenals uw andere oefening, en monitoren van uw prestaties accuraat. Verbinden met de Polar Flow mobiele app en actief en gemotiveerd te blijven.
Body meting kenmerken:
De gebruiker te definiëren hartslagzone limieten: Er zijn drie manieren waarop u kunt zone grenzen te stellen: als standaard hart zones die automatisch berekend worden op basis van uw max HR; gratis hartslag zones waarvoor u de grenzen zelf instellen; of als de hartslag zones op basis van de drempels die u zelf kunt definiëren.
HFmax (user set)
HFmax (gebaseerd op leeftijd) Het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens maximale inspanning. Voor een ruwe schatting van je maximale hartslag, aftrekken van uw leeftijd van 220. HFmax is een nuttig hulpmiddel voor het bepalen van de intensiteit van de opleiding als de intensiteit zones kunnen worden gedefinieerd met behulp van HFmax. Sommige Polar producten definiëren de maximale hartslag tijdens de Polar Fitness Test; zie ook HFmax (Polar Fitness Test-based).
Polar Fitness Test: Polar Fitness Test meet je aerobe conditie in rust in slechts vijf minuten. Het resultaat, de Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max). Met de Polar Fitness Test kunt u uw aërobe conditie automatisch en zonder enige inspanning te meten door jezelf. Alles wat je nodig hebt is je training computer. De Polar Fitness Test is net zo nauwkeurig in het voorspellen van de VO2max als elk sub maximale conditietest. De test is gebaseerd op de hartslag en hartslagvariabiliteit in rust en persoonlijke informatie.
Polar OwnCal? Smart Calorieën: De meest nauwkeurige calorie teller op de markt berekent het aantal verbrande calorieën. Berekening is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van de lichamelijke activiteit. Smart Calorieën zijn verkrijgbaar in hartslagmeters en de activiteit trackers.
Hartslagzones met visueel en auditief alarm Je kunt je trainingszones voor een trainingssessie op basis van de hartslag te bepalen om te helpen bepalen van de juiste intensiteit. Wanneer u uit de ingestelde zones overschrijdt, geeft de trainingscomputer een zichtbaar en hoorbaar alarm.
Automatische hartslagzone volgens leeftijd? bpm /%: Om u te helpen veilig en effectief te trainen, de training computer bepaalt je hartslagzone limieten automatisch op basis van uw leeftijd gebaseerde maximale hartslag (220 minus leeftijd). De limieten worden uitgedrukt in slagen per minuut (bpm), als een percentage (%) van je maximale hartslag of als een hartslagreserve (HRR%). Zie ook de maximale zuurstofopname (VO2max) en Handmatig doelzone.
Gemiddeld, minimale en maximale hartslag van de training
Hartslag ? bpm /%: De hartslag meet de inspanning van je hart. De hartslag kan worden uitgedrukt als het aantal slagen per minuut of als percentage van uw maximale hartslag. De hartslag kan ook worden uitgedrukt als een percentage van je hartslag reserve, wat betekent dat het verschil tussen je hartslag in rust en je maximale hartslag (HFR = HFmax HRrest). In Polar software of tijdens de krachttraining kan de hartslag worden weergegeven als een grafische trend.
Hartslagzones: hartslag zones bieden een gemakkelijke manier om te selecteren en toezicht op de intensiteit van je training en de hartslag gebaseerde trainingsprogramma`s te volgen. De standaard hartslag zones zijn verdeeld in vijf zones, gebaseerd op het percentage van je maximale hartslag: zeer licht (50 60% HFmax), licht (60 70% HFmax), matig (70 80% HFmax), hard (80 90% HRmax) en de maximum (90 100% HFmax). U kunt ook de zones definiëren als u wilt.
Training Voordeel:? Motiveren feedback die recht onmiddellijk na de oefening s geleverd aan u is iets dat iedereen kan helpen ons allemaal. Dus als je wilt om het effect van verschillende trainingen weet, zal deze functie u precies vertellen wat u moet weten. U krijgt een snel overzicht na elke sessie, en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren van uw training bestand of krijgen verdere diepgaande analyse Polar webservices.
Activiteit kenmerken:
24/7 Activity Tracking: 24/7 Activity Tracking registreert je dagelijkse activiteit op verschillende intensiteit niveaus continu gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week. Tellingen dagelijkse calorieën en stappen.
Activiteit Doel: Krijg je dagelijkse activiteiten doel en aanwijzingen over hoe het te bereiken. Activiteit Doel is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens en de keuze van de activiteit niveau. De activiteit doel bar op het apparaat vult gedurende de dag op basis van uw activiteit. Met praktische begeleiding zoals lopen voor 50 minuten of joggen gedurende 20 minuten? u kunt kiezen hoe u uw dagelijkse activiteit doel te bereiken. Voldoen aan uw doel sneller met meer intense activiteiten of actief te blijven in een matig tempo gedurende de dag. Kunt u meer tips over hoe u uw activiteit doelpunt van Polar Flow mobiele app en web service te bereiken vinden.
Stappen en afstand: Telt stappen genomen tijdens de dag. Het aantal trappen wordt geschat op basis van frequentie, intensiteit en regelmatigheid van polsbewegingen. Polar Flow mobiele app toont ook de afstand op basis van de stappen die u hebt genomen.
Active Time: Active Time vertelt u de cumulatieve tijd bij lage, gemiddelde en hoge activiteit intensiteit. Polar Flow mobiele app en web service kunt u ook de tijd doorgebracht in andere activiteit intensiteit niveaus.
Slaapduur en kwaliteit: de slaap en de benodigde hoeveelheid rest zijn zeer individueel en beïnvloed door verschillende factoren, zoals opleiding belasting, stress, lichaam en conditie en individuele verschillen?. Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel je hebt geslapen en hoe rustgevende uw slaap is geweest. Door het volgen van uw slaappatroon kunt u zien of ze? Re beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en vinden van de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training.
Activiteit Voordeel: Activiteit Benefit geeft je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback over de voordelen van uw activiteiten en over de effecten van het zitten. Hoe meer je beweegt, hoe groter de gezondheidsvoordelen. Check out hoe je doet in Polar Flow mobiele app of bekijk de gedetailleerde informatie over de voordelen voor de gezondheid in Polar Flow webservice.
Activiteit Intensiteit Niveaus: Polar apparaat houdt je dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. Check out hoe actief youve van Polar Flow web service en mobiele app geweest. U kunt ook vergelijken met andere activiteit intensiteit: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u zult uw activiteit doel te bereiken?. Vind meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten van Polar Flow web service en mobiele app.
Inactiviteit Alert: Zittend voor langere tijd is niet goed voor je gezondheid? zelfs op die dagen dat je traint en krijgen genoeg dagelijkse activiteit. Zitten invloed op uw bloedsomloop, de stofwisseling, de uitgaven en de lichaamseigen energie bereidheid voor de opleiding. Uw toestel herinnert u om op te staan ??in de 55e minuut van zitten en helpt u om de actieve pauzes toe te voegen aan uw dagelijkse routines. Na een uur zit u een inactiviteit stempel, die zichtbaar is in Flow app en web-service is te krijgen. Herken de patronen van je dagelijkse inactiviteit en manieren vinden om veranderingen in de richting van een gezonder leven te maken.
Training kenmerken:
Persoonlijk record: Tracks uw persoonlijke records en waarschuwt u wanneer u uw opname hebt gebroken.
Audio alarm: Tijdens de training, u bent aangemeld met het geluid, bijvoorbeeld wanneer u het nodig om te vertragen of te versnellen om ervoor te zorgen dat uw training gaat zoals gepland.
Interval timers: U kunt twee timers instellen voor elke interval training, op basis van afstand of tijd.
Interval trainingsbegeleiding? hartslag / afstand: Maak interval trainingen op basis van tijd, hartslag of afstand en krijgen begeleiding tijdens de training.
Handmatige en automatische ronden
Sport Profiles (instelbaar): Hiermee kunt u een lijst van al uw favoriete sporten en definieer specifieke instellingen voor elk van hen. Zo kunt u op maat uitzicht voor elke sport je doet en kiezen welke gegevens u wilt zien wanneer je de trein te maken: gewoon uw hartslag of gewoon de snelheid en afstand? wat past bij u en uw training wensen en eisen het beste. Het zal ook automatisch de sensoren die u hebt toegevoegd op te sporen. U kunt maximaal 15 sport profielen met de Polar RCX5 en tot 20 sport profielen met Polar V800 en M400.
ZonePointer: ZonePointer is een zichtbaar en bewegend symbool op de training computer beeldscherm aangeeft of je je binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone. Deze functie helpt je de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / cadans doelen te bereiken.
Schermopbouw: deze functie kunt u de training computer displays configureren om de informatie die je nodig hebt tijdens je training te tonen. U kunt dit doen, hetzij in uw training computer, ProTrainer 5 software of op de Polar Flow webservice.
ZoneLock: ZoneLock-functie kun je een bepaalde trainingsintensiteit accumuleren. U kunt ofwel vergrendelen een zone voor een training of tijdens het door het indrukken van een knop wanneer u op de gewenste zone.
Polar Flow webservice functies:
Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.
Geavanceerde training analyseren: U kunt elk detail van uw training gemakkelijk analyseren en krijgen een dieper inzicht in uw activiteiten met tal van mogelijkheden om te leren van wat je doet.
Kaartweergave: Wanneer u GPS gebruikt, krijg je een kaart van je training route. Op de kaart kunt u uw training gegevens nader te onderzoeken.
Herbeleef: Een video-functie, waarmee u de hoogtepunten van uw opleiding en routes kunnen zien.
Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt `s nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.
Trainingsdoelen: Maak gedetailleerde training doelen in de Polar Flow webservice en synchroniseren met uw apparaat. Tijdens de training kunt u gemakkelijk volgen de richtlijnen voor uw apparaat.
Activiteit zones: Activiteit zones bijhouden van uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. U kunt controleren hoe actief youve geweest bij de Polar Flow webservice en mobiele app. U kunt vergelijken van de intensiteit van de verschillende activiteiten zones (laag, middel, hoog), zodat hoe hoger de sterkte, hoe sneller uw activiteit doel bereikt. U kunt meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten op de Polar Flow web service.
Uitgebreid activiteit analyse: Activiteit rapporten opslaan van al uw dagelijkse activiteiten, zodat u gemakkelijk uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit te analyseren. De totale actieve tijd vertelt u de totale tijd van de bewegingen van het lichaam die goed zijn voor je lichaam en gezondheid zijn. Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die met het komen, kunt u ook de inactieve perioden en wanneer youve nog al te lang.
Trainingsdagboek: Diary is verkrijgbaar bij Polar Flow webservice. Wanneer u overdracht van uw opleiding en activiteit gegevens van uw activiteit tracker Polar Flow, kunt u gemakkelijk volgen uw activiteit en vooruitgang. U kunt ervoor kiezen om uw activiteit geschiedenis zien in een maandelijks of wekelijks te bekijken, samen met een maandelijks of wekelijks overzicht.
Polar Flow mobiele app kenmerken:
Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.
Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt `s nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.
Instant training analyse
Inactiviteit Alert: Herinnert u wanneer u hebben gezeten te lang. Met V800, de Flow app geeft aan wanneer youve nog al te lang.
Compatibel met de iPhone 4S en later, en met geselecteerde Android-apparaten, waaronder Samsung Galaxy S4 en S5 met Android 4.3 of hoger:
iPad (3e en 4e generatie)
iPad mini
iPhone 4S
Iphone 5
iPhone 5C
Iphone 5s
iPod touch (5e generatie)
iPhone 6
iPhone 6 Plus
HTC One M8 met Android 4.3 of hoger
HTC One Max met Android 4.3 of hoger
HTC One Mini 2 met Android 4.3 of hoger
Huawei Ascend P7 met Android 4.3 of hoger
LG G Flex met Android 4.3 of hoger
LG G3 met Android 4.3 of hoger
HTC One Mini met Android 4.3 of hoger
HTC One met Android 4.3 of hoger
LG G2 met Android 4.3 of hoger
LG Nexus 4 met Android 4.3 of hoger
LG Nexus 5 met Android 4.3 of hoger
Motorola Moto G met Android 4.3 of hoger
Motorola Moto X met Android 4.3 of hoger
Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 of hoger
Samsung Galaxy S4 met Android 4.3 of hoger
Samsung Galaxy S5 met Android 4.3 of hoger
Samsung S5 Mini met Android 4.3 of hoger
Samsung Galaxy Note II met Android 4.3 of hoger
Samsung Galaxy Note III met Android 4.3 of hoger
Sony Xperia Z1 met Android 4.3 of hoger
Sony Xperia Z1 Compact met Android 4.3 of hoger
Sony Xperia Z2 met Android 4.3 of hoger
Eenvoudig gegevens synchroniseren met de Polar Flow webservice via Bluetooth Smart
Geïntegreerde GPS-functies:
Een GPS: De A-GPS-gegevens vertelt je toestel de GPS-satellieten voorspelde posities, het versnellen van de GPS-fix in de pre training mode. De A GPS-gegevens bestand is geldig voor maximaal 14 dagen op uw apparaat. Om een ??snellere fix te garanderen, zorg ervoor dat uw apparaat met FlowSync synchroniseren op een regelmatige basis.
Terug naar Start: Stuurt u uw vertrekpunt in de kortste afstand mogelijk, evenals toont de afstand naar het beginpunt. Nu kunt u kijken op meer avontuurlijke routes en te verkennen veilig, wetende dat youre slechts een druk op de knop weg van het zien van de richting naar waar je begon.
Beëindigen tijd schatter: Bij post uit voor een run of een rit, een schatting van uw eindtijd op basis van uw tempo of de snelheid krijgt.
Autostart / stop: Wanneer u deze functie inschakelt, uw training computer start en stopt de trainingsregistratie automatisch als je begint of stopt met bewegen.
Distantiëren? training, ronde, rit en totaal
Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale
Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.
GPS gebaseerde hoogte
Stride sensor Bluetooth Slimme functies:
Cadans? de huidige, gemiddelde en maximale
Distantiëren? training, ronde, rit en totaal
Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.
Gemiddelde paslengte
Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale
Snelheid / tempo gebaseerde doelzones met visueel en auditief alarm
Opname functies:
Trainingsdagboek: Slaat tot 30 uur van de trainingstijd (kan variëren afhankelijk van uw taalinstellingen). U kunt uw training geschiedenis zien van de afgelopen vier weken en wat je hebt gepland voor vier weken vooruit.
Geheugencapaciteit 30 uur training met GPS en HR
Training (met samenvattingen)? 14
Gegevensoverdracht:
Compatibel met PC met Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later
Compatibel met Polar Flow webservice via een standaard micro-USB-kabel (vereist FlowSync software).
Compatibel met Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart
Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later
Data export: Exporteren van gegevens, zodat u uw training bestanden kan verzenden naar derden apps en diensten.
Horloge features:
Achtergrondverlichting
Levensduur van de batterij: tot 8 uur trainingstijd (wanneer zowel GPS en HR in gebruik), 24 dagen in de tijd modus met dagelijkse activity monitoring
Oplaadbare batterij met een standaard micro-USB-kabel
Smart Kennisgevingen: Haal waarschuwingen van inkomende oproepen, ontvangen berichten en push-notificaties van social media apps op uw apparaat en blijf op de hoogte waar u ook bent. Bepalen welke meldingen u wilt ontvangen van uw telefoon? S instellingen of helemaal uitschakelen meldingen van uw apparaat.
Firmware-update: U kunt altijd de software om de laatste versie met een USB-kabel te werken.
Dag en week indicator
Lock knop: Door het activeren van de knop slot, opleiding computer toetsen zijn vergrendeld, en toevallige persen geen problemen veroorzaken, bijvoorbeeld tijdens de training.
Tijd van de dag (12 / 24u) met alarm en snooze
Waterbestendig ? 30m
In de doos:
M400 training computer
Polar H7 hartslagsensor
USB-kabel
Polar M400 Aan de slag

Bent u van plan Polar M400 HRM te kopen? Dit is één van onze ster producten bij bikeinn, de online fiets winkel. De prijs is 140.95 $, voor slechts een korte tijd! Bij bikeinn kunt u genieten van van de grootste voordelen en vindt u producten van Polar voor de beste prijzen. Al onze fiets producten hebben een fabriek's kwaliteitsgarantie.

Functies

Bekijk meer gerelateerde producten:

Polar - Gps en hartslag meters - Hartslag meters

. Gps en hartslag meters

Gebruik de tabel hieronder om je maat te bepalen. Als een van je metingen tussen twee maten valt, bestel je de kleinere maat voor een strakkere pasvorm of de grotere maat voor een ruimere pasvorm. Als de metingen van je borstkas en taille bij twee verschillende maten horen, bestel dan de maat die hoort bij de omtrek van je borstkas.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (34)

Productcijfer 5 / 5

(2017-10-20)

Polar m400

Hallo Ik wil weten of je komt in te stellen in het Spaans

(2017-10-05)

M400

in het algemeen, een succesvolle apparaat. Ik merkte een paar nadelen: 1) een beetje gootsteen een knop, waarschijnlijk de pot krijgt. hoewel mijn elke keer na de training 2) mode plavanie- schrijft HR 3) kan niet worden cadanssensor voor een fiets aangesloten (of liever gezegd, verbindt hij het, maar werkt niet in de profielen) alles was prima.

(2017-08-23)

Taal ondersteuning

Goedendag. Prompt, al dan niet de gegevens klok Russische taal?

(2017-06-17)

Polar m400

Dit horloge wordt geleverd met Hart strap

(2017-10-20)

Strap rs300

BoA avond! Ik vraag me af of de RS300 riem is compatibel met de klok? dank u wel

(2017-08-23)

Polar m400 hrm

Hallo, wil je de H7 Band vragen, heb je een XS-maat?

(2017-05-07)

M400

Is het echt gaat met inbegrip van de M400 klok en H7 band?

(2017-10-20)

Uitstekende kopen

Ik arriveerde in 8 dagen (Chili), uitstekende POLAR H7 M400 met tape, erg handig veruit de meest betaalbare prijs, de markt.

(2017-10-20)

Snelheid

Hello! Ik wilde weten of het horloge maatregelen en geeft de loopsnelheid. dank

(2017-08-02)

Polar m400

Ik vraag me af of de klok begeleidt de bluetooth band? En als het werkt met de smartphone, ongeacht de klok? Ik dank de aandacht

(2017-04-25)

Polar m600

Geweldig product, mijn vrouw houdt ervan, plus een geweldige service. Het item is binnen 2 dagen na bestelling binnen Nieuw-Zeeland aangekomen, wat kan u meer wensen.

(2017-04-18)

Polar m400

Goedemiddag, ik heb een vraag, de klok begeleidt de borstband H7, zoals de afbeelding? Hetzelfde kan worden gebruikt in de smartphone onafhankelijk van de klok? Ik dank de aandacht.

(2017-04-04)

Resintencia water

Hallo ik vraag me af of de M400 is Resintente water? Hang regen of zelfs een bad te nemen met hem?

(2017-03-31)

Twijfel operatie

Dit model wordt geleverd klaar om te draaien of enig ander deel nodig? Werkt met batterij in de band? De handleiding wordt geleverd in het Portugees? Dank je wel!

(2017-02-06)

Mail en sensor

Goedemorgen, ik wilde alleen maar om te controleren dat is wat brengt het vak, omdat het zien van de beschrijving gaat als volgt: Ten eerste namen de H7 HR sensor Polar en dan dus niet leent zich tot verwarring en zou graag willen weten of het brengt riem met de sensor. Inhoud van de Polar hartslagmeter doos M400 met M400 training Pulsómetro H7 HR sensor Kabel USB Polar Polar hartslagmeter Training M400 M400 USB-kabel

(2017-01-18)

Tevreden

Goedenavond. Ik maak gewoon de aankoop. Ik deed wat onderzoek achtergrond en de markt is de goedkoopste. Compenseert wachten een beetje.

(2017-01-06)

Informatie

De M400 wordt geleverd met een borstband?

(2016-12-31)

M400 hrm

Uitstekende klok + HRM sensor

(2016-12-09)

Verschil tussen de modellen

Hallo, wat is het verschil tussen het model M400 en V800? dankbaar

(2017-10-20)

M400polar

Deze is verkrijgbaar in het Portugees?

(2017-10-19)

Polar m400 hrm

De klok werd meegenomen naar Rusland voor 16 dagen vanaf de datum van betaling. Presenteerde een reeks van wedstrijden! Operability dan eens geverifieerd. De sensor aanwezig in de kit. Charge duurt meer dan een week met 3-4 opleiding van ten minste een uur. Thank you very much!

(2017-10-16)

Menutaal

Goede dag! Prompt kunt u, of u kijken naar Polar M400 HRM menu in het Russisch?

(2017-10-10)

Top

Excellent aanbieding!

(2017-10-09)

Rusland zal winnen!)

Uitstekende functionaliteit! Nou zitten op een hand. voor het geld - de beste oplossing!. Een nadeel, de fragiele scherm, kras ... maar in dit geval is er een beschermglas

(2017-10-08)

Het kopen van polaire m400

Ik ben tevreden met mijn aankoop, en ik waardeer de ernst en de snelheid van de zending. met vriendelijke groet

(2017-10-05)

Polar m400 hrm

Uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit.

(2017-09-29)

Polar m400 hrm

Polar M400 HRM - zeer goede prijs / kwaliteit. dus alles ideaal - Als u niet beschikt over een machine voor een triatlon nodig hebben. Laagste prijs op het internet. De Russische winkels ten minste 11-12.000.

(2017-09-21)

Bon hartslagmeter

Molt bé com werkt om hartslagmeter. GPS is bastant precis i tant l'altimetre de velocimetre com zoon bastant nauwkeurig. S'ha van descarregar al'ordinador elk POCs Perque maakt gebruik van de GPS s'actualitzi, zo niet Triga molt te agafar Senyal

(2017-09-15)

Iparchei voor polaire m400 elliniko adaptor

iparchei voor Polar M400 Elliniko Adaptor

(2017-09-07)

Goede service

Zoals altijd, goede service. Dank u.

(2017-09-07)

Band

Betekent dit product zijn de Smart hartslagsensor ?? Wat omvatten in het vak

(2017-09-02)

Garantie?

Hoeveel jaar garantie van Polar?

(2017-08-23)

Maat van de borstband

De Polar hartslagmeter borstband komt meestal in sm / med en L / XL maten. Hoe groot is de borstband die meegeleverd wordt met de Polay m400?

(2017-08-23)

Polar m400

Heeft Polar M400 HRM zwarte inclusief het horloge, de HRM en de band voor de 153,95 prijs of is de prijs alleen het horloge? Dank je!

Schrijf een review of vraag de experts
coinn

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Productcijfer:

Foute code

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Klanten die Polar M400 HRM bekeken, bekeken ook:

 
Polar FT7F

Polar

FT7F

$ 98.05 $ 74.45

 
Polar M600

Polar

M600

$ 341.95 $ 255.95

 
Polar Speed Sensor

Polar

Speed Sensor

$ 49.74 $ 36.95

 
Polar M200

Polar

M200

$ 125.45

imagen

Polar M400 HRM

$ 140.95

Catalogusprijs: 195.55

U bespaart 27.92%: $ 54.6

Maat

Wij garanderen de beste online-prijzen!