`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar M450 HR Special Edition

Polar M450 HR Special Edition

  • Polar M450 HR Special Edition
  • Polar M450 HR Special Edition
  • Polar M450 HR Special Edition
  • Polar M450 HR Special Edition

Polar M450 HR Special Edition

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Polar M450 HR Special Edition

De Polar M450 Special Edition bevat de H7 hartslagmeter, de verstelbare fietshouder en een extra rode kleur te dekken.

Polar Flow webservice en app

Volg je routes en bekijk ontwikkeling op lange termijn met een diepgaande analyse.

Polar Coach

Gratis online tool voor uw fietsen coach opleidingsprogramma's eenvoudig en volg je vooruitgang.

sensor compatibiliteit

Verhoog uw fietsprestaties met Polar Bluetooth® Smart sensoren: hartslag, snelheid, cadans en Kéo macht. Controleer de compatibiliteit met de derde partij de macht meter.

Strava Synchroniseren met Strava via Polar Flow webservice.

Polar M450.

De GPS fietscomputer.

Een fiets computer ontworpen om alle rijstijlen en doelen te ondersteunen. Modieus, klantgericht en waar voor uw geld.

KENMERKEN

GPS

Volg uw snelheid, afstand en route met state of the art GPS aangedreven door een snelle satellietverbinding.

PRECISION BAROMETER

Geïntegreerde barometer om ervoor te zorgen precieze hoogte functies.

HARTSLAG BEGELEIDING

Hartslag is uw meest betrouwbare fitness-indicator. Bewaak uw hartslag om effectief te trainen.

TESTEN

Leer jezelf kennen door het meten van uw conditie en vooruitgang met Fitness en orthostatische Tests.

Trainingsbelasting en hersteltijd

Vind je grenzen door het volgen van uw trainingsbelasting en leren hoeveel hersteltijd nodig is na de rit. Binnenkort beschikbaar.

SAFETY FOCUS

Een slimme zichtbaarheid voor LED-licht voor uw veiligheid.

SPECSSMART COACHING

AFMETINGEN

gewicht 51g

Dikte van 14,0 mm

(Met mount 19,4 mm)

Scherm Afmetingen 3,5 cm x 3,5 cm

Spatwaterdicht (IPX7)

TECH

Hoge precisie barometer

Gevoelige en nauwkeurige GPS

64Mb flashgeheugen

35 uur opnametijd met HR, GPS en macht sensoren op

Oplaadbare 385mAh batterij

Batterij duur tot 16 uur opleiding met hartslag en GPS op

CONNECTIVITEIT

Eenvoudige draadloze synchronisatie via Polar Flow app met Bluetooth Smart

Micro-USB-aansluiting voor het opladen en data synchronisatie met PC of Mac via Polar FlowSync

Spatwaterdicht (IPX7)

Polar Flow webservice compatibiliteit met Mac OS X 10.6 of hoger en PC Windows XP, 7, 8.

GPS-satelliet pre loading

Compatibele derden power meters (Bekijk derde compatibiliteit party)

actualiseerbaar software

UI talen Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans

SMART COACHING

orthostatische TEST

Een eenvoudige en betrouwbare manier om uw huidige conditie te bepalen. Herhaal de test regelmatig te leren wat te verwachten van uw hartslag en wat kan het van invloed zijn, dan pas uw training om je lichaam te herstellen als dat nodig is

FITNESS TEST

Een vijf minuten test die meet aërobe conditie van uw rust hartslag, hartslagvariabiliteit en je achtergrond informatie. Voltooi de test regelmatig aan de vooruitgang die je maakt te zien.

TRAINING VOORDEEL

Levert meteen motiverende feedback na de rit een beschrijving van het effect van de training.

SMART CALORIEËN

Laat u weten precies hoeveel calorieën je hebt verbrand op basis van uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, uw individuele maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

TRAINING LOAD

Laat je zien hoe je training invloed op je lichaam en helpt u om de belasting van verschillende ritten te vergelijken. Bewaak uw lading voortdurend om uw persoonlijke limieten te herkennen en aan te passen training intensiteit en duur daarvan.

HERSTELTIJD

Toont u de tijd die nodig is voor het herstel voor de volgende rit.

OPLEIDING

Hartslag

Hartslag (HR) is een uitstekende mate van lichaamsbeweging en uw trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam hartslag wordt geregeld aan de eisen van het lichaam en de omgeving overeenkomt. Wanneer trainingsintensiteit verhoogt, de hartslag verhoogt ook het verhoogde tarief van de energie-uitgaven en zuurstofopname te passen.

De hartslag kan worden uitgedrukt als het absolute aantal beats per minuut (bpm) of als een percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslag reserve (HRR%). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief op zijn eigen, maar wanneer het wordt uitgedrukt en geïnterpreteerd in relatie tot HRmax of HRR bepaalt individuele trainingsintensiteit.

Waarde voor uw hartslag in slagen per minuut (bv 125 bpm) is individueel en kan niet vergeleken worden met andere personen waarde. Een percentage van uw maximale hartslag aan de andere kant is vergelijkbaar. Zo kan uw vriend een hogere hartslag in bpm, maar het percentage van uw HFmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat u dezelfde relatieve trainingsintensiteit.

HRmax

Maximale hartslag (HFmax) is het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens lichamelijke inspanning. HFmax is individueel en kan enigszins afnemen naarmate je ouder wordt. Het zet de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit en wordt gebruikt bij de berekening van de standaard hartslagzones en vele Polar Smart Coaching functies.

Een op leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en het wordt gebruikt als standaard in de meeste Polar training computers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HFmax te bepalen is om hebben het gemeten in een maximale laboratoriumtest.

Hartslag

HRmax

Hartslag zones

Zorg voor een eenvoudige manier aan te passen en het toezicht op de intensiteit van je training. Door het gebruik van horen tarief zones kunt u ook volgen hartslag gebaseerde training programma's. De standaard zones zijn gebaseerd op uw maximale hartslag.

Verschillende trainingsintensiteiten hebben verschillende training voordelen, bijvoorbeeld lichtintensiteit verhoogt elementaire aërobe uithoudingsvermogen en hard intensiteit verbetert het vermogen van uw lichaam naar een hoge intensiteit van de training en uw maximale zuurstofopname in stand te houden.

De standaard hartslag zones zijn verdeeld in vijf zones intensiteit op basis van het percentage van je maximale hartslag:

Zeer licht (50-60% HFmax)

Licht (60-70% HFmax)

Matige (70-80% HFmax)

Hard (80-90% HFmax)

Maximum (90-100% HFmax)

U kunt bepalen de zone beperkt jezelf als je wilt. Meer informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

Snelheid / tempo zones

Bieden een eenvoudige manier om te kiezen en het toezicht op de intensiteit van je training op basis van snelheid of tempo. Snelheid / tempo zones helpen uw training door het gebruik van verschillende intensiteiten voor een optimale effecten variëren. Snelheid / tempo zal worden beïnvloed door bijvoorbeeld bergop, die meestal verminderen uw tempo, maar het verhogen van uw hartslag en trainingsintensiteit.

Snelheid / tempo zones werken net als de hartslag zones, zelfs als de snelheid / tempo reageert op verandering direct terwijl de hartslag neemt even de tijd om de nieuwe intensiteit niveau te bereiken. Er zijn vijf zones, en u kunt de standaard instellingen te gebruiken, maar we raden u aan uw eigen te definiëren. U kunt ook trainingsdoelen op basis van de zones, en begeleiding ontvangen op uw training computer tijdens de training

Snelheid / tempo zones worden ondersteund in het lopen, fietsen, roeien en kanoën sport.

Meer informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

Vermogen zones

U helpen om uw trainingsintensiteit in het wielrennen te volgen en om het optimale effect uit je training te bereiken. Vermogenszones zijn gebaseerd op kracht die een directe maat absolute trainingsintensiteit.

Uitgangsvermogen is een absolute waarde van de externe werktempo, terwijl de hartslag is de maat van fysiologische inspanning die nodig is om de macht te produceren. Zien hoe uw hartslag overeenkomt met de kracht zones en hoe het verandert na verloop van tijd geeft meer inzicht in hoe uw prestaties zich ontwikkelt.

Met behulp van de Macht zones vereist een Kéo Macht Bluetooth® Smart pedalen set en een compatibele Bluetooth Smart klaar training apparaat, zoals Polar V800 of Polar V650, waarin u de stroom gegevens van de pedalen kunnen zien tijdens een trainingssessie.

U kunt bepalen de zone beperkt jezelf als je wilt. Meer informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

ZoneLock

Houdt u trainen op bepaalde intensiteit. Met ZoneLock kunt u richten en een specifieke opleiding zone vast te zetten tijdens uw trainingssessie. Wanneer u uit van de vooraf ingestelde hartslag / snelheid / tempo of vermogen zones, zal de training computer een visuele en audio-alarm.

ZonePointer

Een bewegend symbool in zone vertoning in uw training computer zien of je je binnen de vooraf ingestelde of gewenst doelzone. Deze functie helpt u om de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / trapfrequentie te behalen.

orthostatische Test

Een gemakkelijke en betrouwbare test om te analyseren hoe je herstellen van intensieve, frequente training en optimaliseren van uw training en overtraining te voorkomen. Orthostatische test is bedoeld voor de lange termijn follow-up, op basis van regelmatige testen.

Hartslag en hartslagvariabiliteit zijn goede indicatoren van stoornissen, zoals vermoeidheid of overtraining, in het autonome zenuwstelsel. Bij het nemen van de test worden hartslag en hartslagvariabiliteit gemeten tijdens liggende rust, actief opstaan ​​en staan.

Naast training-geïnduceerde vermoeidheid, orthostatische worden de testresultaten afhankelijk van verschillende factoren, zoals stress, slaap, latente ziekte omgevingsveranderingen (temperatuur, hoogte), en anderen.

Merk op dat u niet van uw resultaten van orthostatische test kan vergelijken met de resultaten van uw vrienden: ze zijn individueel en gelden alleen voor jou.

Polar Fitness Test

Schattingen je aerobe conditie in rust, zonder enige inspanning in slechts vijf minuten. Het resultaat, de Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max) en vertelt over wat aërobe conditie je vergeleken met mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

De test is gebaseerd op de rusthartslag, de hartslagvariabiliteit, geslacht, leeftijd, lengte, het gewicht en de zelfbeoordeling van het niveau van de lange termijn lichamelijke activiteit. U kunt uw waarde te vergelijken met de bevolking normen, de gemiddelde waarden van de mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

Polar Fitness Test kunt u motiveren om te beginnen, te behouden of te verhogen lichaamsbeweging. Je kunt alleen uw training computer en een hartslagsensor nodig.

In staat zijn om de voortgang te volgen, de test moet altijd worden uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden, wat betekent dat op hetzelfde tijdstip van de dag, in een rustige omgeving, en na een lichte training dag of een dag van rust.

Smart Calorieën

Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max, en de intensiteit van je training / activiteit. De sport van de sessie wordt ook rekening gehouden via een sport specifieke factor die de rekennauwkeurigheid verbetert genomen.

Hartslag gebaseerde calorie berekening wordt gebruikt wanneer de hartslag gemeten en meet verbrande calorieën het meest nauwkeurig ook in omstandigheden zoals fietsen of gewichtheffen. Activity based calorie berekening wordt gebruikt in de opleiding computers en de activiteit trackers, wanneer de hartslag is niet beschikbaar.

U kunt de totale energie-uitgaven (in kilocalorieën, kcal) tijdens de training en de totale kilocalorieën van de sessie na het sporten te zien. U kunt ook volg je totale dagelijkse calorieën.

training Voordeel

Helpt u om te begrijpen hoe elke trainingssessie profiteert uw conditie. Het geeft je ook feedback onmiddellijk motiverende na het sporten. Met de Training Voordeel functie kunt u uw training meer gevarieerd door het veranderen van je training intensiteit en duur te maken.

De Training Benefit feedback is gebaseerd op de trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd je besteedt en hoeveel calorieën je verbrandt in elke intensiteit zone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren uw training bestand van uw training computer of later in de Polar Flow app of web service.

training Load

Training Load toont je hoe zwaar je trainingssessie was en helpt u om de lading van de verschillende trainingen te vergelijken. Zo kunt u de lading van een lange lage intensiteit fietstraining te vergelijken met die van een korte hoge intensiteit hardlopen sessie.

Trainingsbelasting is gebaseerd op de intensiteit en duur van een trainingssessie. De intensiteit van een sessie wordt voornamelijk bepaald door het gebruik van uw hartslag. De berekening wordt verder beïnvloed door uw persoonlijke gegevens, zoals leeftijd, geslacht, gewicht, VO2max en opleiding geschiedenis.

Uw aërobe en anaërobe drempel waarden worden gebruikt in de berekening. Bovendien wordt de sport je doet rekening via een sport specifieke factor die de rekennauwkeurigheid verbetert genomen.

in Flow webservice

Terug naar start

Leidt u naar uw startpunt in de kortst mogelijke afstand (rechte lijn afstand), evenals toont de afstand naar het beginpunt.

Afstand

Afstand (km of mijl) kan worden ingesteld en gemeten op verschillende manieren. Opleiding op afstand vertelt u de afgelegde afstand tijdens een trainingssessie. Rondeafstand vertelt u de afstand van één ronde.

Hoogte, stijging / daling

Hiermee kunt u uw huidige hoogte te identificeren en om hoogte gerelateerde aandoeningen te bepalen. Uw huidige hoogte wordt weergegeven als meters / voeten en gestegen of gedaalde meters / voeten. De hoogte wordt gemeten met GPS of een luchtdruksensor (V800, V650)

Sportprofielen

Hiermee kunt u de sport die relevant zijn voor uw training van meer dan honderd Polar sport met sport specifieke rapporten te kiezen. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport.

Alle sport profielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (endurance) sporten zijn uitgebreid met Polar specifieke multipliers invloed calorieën en trainingsbelasting berekening.

U kunt kiezen en aanpassen van uw eigen favoriete sport en specifieke instellingen definiëren voor ieder in de Polar Flow webservice. In meer geavanceerde training computers je kunt krijgen op maat uitzichten tijdens je training en kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld hartslag of gewoon de snelheid en afstand.

Gebruiker in te stellen training displays

Hiermee kunt u hebt afgestemd views voor verschillende sporten. In Polar Flow webservice onder sport-profielen kunt u kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld uw hartslag of gewoon de snelheid en afstand.

GPS

Ingebouwde GPS zorgt voor een nauwkeurige snelheid en afstand voor een reeks van outdoor sporten, en kunt u uw route op de kaart in de Polar Flow app en web service na uw sessie.

Speed ​​/ Pace

Snelheid (km / h of mijl / h) wordt gemeten met GPS, een stride sensor of een fietssnelheid sensor. U kunt ook een doel op basis van uw snelheid / tempo training zones. U kunt de huidige, gemiddelde en maximale waarden van uw snelheid / tempo te krijgen.

Pace (min / km of min / mijl) staat voor het tempo van de snelheid. Tempo wordt meestal gebruikt in de running.

trainingsdoelen

Kunt u gedetailleerde trainingsdoelen te creëren in de Polar Flow webservice en ze opslaan op uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren met uw training apparaat. U kunt bijvoorbeeld calorie, tijd of afstand gebaseerde targets, racesnelheid doelen of gefaseerde doelen met hartslag of snelheid / tempo begeleiding.

Tijdens de training kunt u de leiding gemakkelijk volgen op uw training computer als je de zone en andere relevante informatie op het display te zien. U krijgt ook een audio en trillingen alert wanneer u het nodig om te vertragen of versnellen om ervoor te zorgen dat uw training gaat als doelwit.

Na de training kunt u uw resultaat te analyseren en te vergelijken met uw doelgroep in de Polar Flow webservice.

training geschiedenis

Slaat uw laatste training bestanden. Geheugencapaciteit en aantal opgeslagen opleiding bestanden is afhankelijk van opleiding computer en wat en hoeveel data wordt opgenomen in de bestanden (zoals hartslag, GPS). Bepaalde talen ook van invloed op de geheugencapaciteit.

trainingsdagboek

Hiermee kunt u gemakkelijk volgen op uw verleden training en activiteiten evenals uw geplande trainingen vier weken vooruit en terug in de tijd. Informatie getoond omvat: opleidingsplannen, individuele training resultaten, tests.

In Polar Flow web service kunt u uw agenda te volgen in een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse view

Laps, handmatige

Hiermee kunt u rondes op de weg wanneer je maar wilt

Laps, automatische

Stel uw automatische ronden in de Polar Flow webservice op basis van een bepaalde tijd frequentie, afstand of locatie.

Persoonlijk record

Tracks uw persoonlijke records, zoals calorieën, afstand of snelheid / tempo tijdens de oefening, en waarschuwt u na een trainingssessie wanneer u uw record gebroken.

Real time VAM

Real-time VAM (gemiddelde stijging snelheid) laat zien hoeveel meter je per uur klimmen (verticale meter per uur).

Autostop / start

Wanneer Autostop / start is ingeschakeld, uw training computer automatisch start en stopt de opname als u begint of stopt met bewegen tijdens de training.

Barometer

TRAPFREQUENTIESENSOR BLUETOOTH® slimme functies

Cadans

Meet je actuele en gemiddelde cadans van uw gehele fietstraining door draadloze cadanssensor met Bluetooth. Door het gebruik van cadans sensor kun je je fietstechniek te verbeteren en te identificeren uw optimale cadans.

De cadans sensor meet je trapfrequentie in omwentelingen per minuut, zodat u de effectiviteit van uw rit tegen de vorige ritten kunt vergelijken.

SNELHEIDSSENSOR BLUETOOTH® slimme functies

Snelheid

Meet je snelheid draadloos en nauwkeurig en geeft u de huidige, gemiddelde en maximale snelheid waarden.

U kunt de snelheid in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Afstand

Meet je afstand draadloos en nauwkeurig en geeft je training en schoot en de totale afstand waarden.

U kunt de afstand in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

helling meting

Geeft de stijging of daling in numerieke vorm, die u helpen om uw fietsinspanningen dienovereenkomstig aan te passen. Het toont u de bergop / neerwaartse steilheid in percentages en graden.

U kunt de helling in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

KEO POWER BLUETOOTH® slimme functies

Kéo Macht Essentiele Bluetooth Smart

Meet je fietstechniek kracht en helpt u om toezicht te houden en je fietstechniek prestaties en techniek clipless vermogensmeting te ontwikkelen in een pedaal. Laat ook zien hoe je geweld gebruiken tegen de pedaal met de kracht vector feature

U kunt direct feedback krijgen, zoals vermogen in watt en de huidige en gemiddelde cadans.

Nadat je fietstechniek sessie kunt u uw trainingsgegevens naar de Polar Flow app en web service voor verdere analyse te synchroniseren.

Kéo Macht Bluetooth Smart

Meet je fietstechniek kracht en helpt u bij het bewaken en ontwikkelen van uw fietsprestaties en techniek clipless vermogensmeting in beide pedalen. Laat ook zien hoe je geweld gebruiken tegen de pedaal met de kracht vector feature

U kunt direct feedback krijgen, zoals vermogen in watt, linker- en rechterbeen machtsbalans en de huidige en gemiddelde cadans.

Nadat je fietstechniek sessie kunt u uw trainingsgegevens naar de Polar Flow app en web service voor verdere analyse te synchroniseren.

APPARAAT

maat

Gewicht: 50g

tonen

Resolutie: 128x128

Waterdichtheid

IPX7

Oplaadbare batterij

USB-kabel

micro USB

Vertoning teksten in talen

13

Bluetooth Smart

Verbindt uw Polar apparaat en mogelijke sensoren aan elkaar en stelt u in staat om uw gegevens te synchroniseren via mobiel. Het is een standaard, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag stroomverbruik en gebaseerd op een open platform.

Eenmaal gekoppeld, is de Bluetooth Smart sensor automatisch vergrendeld om gegevens te verzenden naar uw training computer. De training computer pikt uw gegevens van alleen uw zender.

audio-waarschuwingen

button lock

Houdt de knoppen van je training computer veiligheid opgesloten vermijden van ongewenste ongeluk persen.

backlight

Voorzijde LED-licht

Datum en dag van de week

Tijd van de dag (12 / 24u)

Bike-instellingen voor drie fietsen

Hiermee kunt u de instellingen in uw training computer te definiëren voor maximaal drie sensoren gebaseerde fietsen. Wanneer je begint met trainen, kunt u de fiets te kiezen met de juiste instellingen voor die bepaalde fietsen sessie.

Firmware update

Hiermee kunt u de software naar de nieuwste versie met een USB-kabel te werken.

STROOM

Dagboek

Biedt een eenvoudige manier om uw training, de activiteiten en de voortgang volgen in de Polar Flow webservice. U kunt uw gegevens in een dagelijks, maandelijks of wekelijks te bekijken.

Het dagboek gegevens omvatten bv afgerond trainingen en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteiten.

Kaart overzicht

Geeft u een kaart van uw training route in de Polar Flow webservice als GPS gebruikt. Op de kaart kun je je trainingsgegevens nader te onderzoeken.

Herbeleef

Maakt een video presentatie van uw vorige training routes en kunt u de hoogtepunten van de sessie te zien. De video is beschikbaar in het Polar Flow webservice en u kunt delen met je vrienden en contacten in de Polar Flow gemeenschap

onderzoeken

Hiermee kunt u zien en te ontdekken openbare trainingen die andere gebruikers hebben gedeeld door te bladeren door de kaart in de Polar Flow webservice

Sociaal Feed

Wees een deel van de Polar training community en ontmoet andere Polar trainers daar. U kunt uw eigen behaalt delen, zoals trainingen of samenvattingen activiteit of u kunt volgen en becommentariëren andere trainers' training of activiteitenoverzicht.

Instant activiteit en training analyse

Geeft u een directe, visuele samenvatting van een training of uw activiteit in de Polar Flow app. U kunt uw activiteit in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave te volgen.

Geavanceerde activiteit en training analyse

Hiermee kunt u elk detail van uw opleiding en lichamelijke activiteit op lange termijn in de Flow webservice gemakkelijk te analyseren. U kunt ook een dieper inzicht in uw training analyses, bijvoorbeeld vergelijk uw hartslag tegen snelheid weergeven, gedetailleerde ronde-informatie of het analyseren van uw prestaties met betrekking tot de route.

Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die komen met het, kunt u ook een praktische leidraad hoe u uw activiteit doel te bereiken en ontdek uw inactieve perioden.

training planning

Maak gedetailleerde training doelen in de Flow webservice. Je kunt ze opslaan op uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren met uw training computer.

U kunt bijvoorbeeld calorie, tijd of afstand gebaseerde doelen of gefaseerd hartslag of snelheid / tempo op basis van doelstellingen. Met je training doelen kunt u ervoor zorgen dat u de gewenste training effect te krijgen.

Tijdens de training kunt u de leiding gemakkelijk volgen op uw training computer en krijg melding met relevante informatie over het scherm met geluid of trillingen alert.

Na de training kunt u een diepere analyse in het Polar Flow webservice hoe je geslaagd in vergelijking met uw doelgroep te maken

Sportprofielinstellingen

Hiermee kunt u de sport die relevant zijn voor uw training van meer dan honderd Polar sport met sport specifieke rapporten te kiezen. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport.

Alle sport profielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (endurance) sporten zijn uitgebreid met Polar specifieke multipliers invloed calorieën en trainingsbelasting berekening.

U kunt kiezen en aanpassen van uw eigen favoriete sport en specifieke instellingen definiëren voor ieder in de Polar Flow webservice. In meer geavanceerde training computers je kunt krijgen op maat uitzichten tijdens je training en kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld hartslag of gewoon de snelheid en afstand.

Progress follow-up

Biedt u een praktisch hulpmiddel om uw ontwikkeling met rapporten en grafieken over een langere periode te volgen. In week, maand en jaar-rapporten kunt u de sport die u wilt het rapport wilt opnemen te kiezen. In Custom periode kunt u zowel de periode en de sport te kiezen.

DATA OVERDRACHT

Verenigbaarheid

Compatibel met pc Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Compatibel met de Polar Flow webservice via een USB-kabel / micro-USB-kabel

Compatibel met de Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

data export

Hiermee kunt u handmatig gegevens van uw trainingssessie te exporteren naar derde apps en diensten partij als TCX, GPX of CSV-bestanden. U kunt ook zip-bestanden voor een snellere download.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde route in het GPX-formaat of een training met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens, zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat exporteren.

Training geschiedenis export (van polarpersonaltrainer.com Polar Flow)

3rd party compatibiliteit

Biedt een eenvoudige manier om je Polar training apparaat te verbinden met 3rd party diensten.

Uw opleiding en de dagelijkse activiteiten gegevens worden automatisch verzonden en beschikbaar om te worden gebruikt in de diensten waar u het toelaten. Nu kunt u verbonden worden met bijvoorbeeld Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS-gebruikers) en MapMyFitness,

Polar is actief op het ontwikkelen van nieuwe 3rd party compatibele diensten en zal de informatie voortdurend te actualiseren.


Bij bikeinn zijn wij toegewijd aan het creëren van hoge kwaliteit in fiets producten die uw sportieve activiteiten comfortabeler zullen maken. Bent u op zoek naar Polar M450 HR Special Edition? Dan heeft u geluk. Bij bikeinn in de Electronica catalogus en Snelheidsmeter categorie, bieden wij andere fiets producten aan die uw bestelling compleet kunnen maken. Plaats uw bestelling nu en ontvang het binnen een paar dagen.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Polar M450 HR Special Edition

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (3)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Special edition polar m450 hr

-

hello steun stuurstanghouder is degene met de klem 31.8 die naar voren? Dankjewel

Onze experts geven antwoord

Hallo, dit is 31,8 mm. Het is belangrijk om niet te forceren en gebruik de adapter / lijm. Met vriendelijke groeten.

Vraag

-

goedemorgen om te weten of de polaire speciale editie M450 hr wordt geleverd met de band hartslag of aanrakingen apart aan te schaffen? dank

Onze experts geven antwoord

Hello, Het pakket bevat: M450, USB kabel, H7 HR sensor transmitter, rode behuizing steun universele stuur voor stuurstanghouder. Groeten.

Aardig product, vele functionaliteiten

-

Hallo, ontving ik mijn Polar M450 gisteren, het product is mooi, goede kwaliteit, licht en Functionaliteiten Veel, ik ben zo tevreden met het product, ik echt aanraden bikeinn winkel !! bedankt

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

AANBEVOLEN VOOR JOU

Bekijk alle producten