`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

Polar V650 HR

  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR
  • Polar V650 HR

Polar V650 HR

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Polar V650 HR

KLANTGERICHTE PROFIELEN

Met de V650 kunt u individuele profielen maken voor verschillende soorten rijden, zoals weg, MTB of binnen. U kunt het aanpassen om alleen de gegevens weer te geven die u voor elk apparaat nodig hebt.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE

Telkens wanneer je op pad gaat met de V650, begint het met het opnemen van gedetailleerde gegevens over elk aspect van de rit. Met optionele sensoren kunt u deze gegevens uitbreiden met informatie zoals hartslag en cadans.

Met H6

ZIE ELK DETAIL

Gegevens die tijdens ritten worden vastgelegd, worden opgeslagen in Polar's exclusieve Polar Flow-webservice. Je kunt deze gegevens bekijken en analyseren en zelfs delen zodat anderen ze kunnen zien.

TOOLS OM TE WINNEN

De V650 en zijn optionele sensoren registreren een grote hoeveelheid diepgaande gegevens om ervoor te zorgen dat zelfs de meest veeleisende fietser alle details zal zien die ze nodig hebben om hun prestaties te evalueren, verdere training te plannen en optimaal te rijden.

KENMERKEN

TOEKENNING WINNEND ONTWERP

De stijlvolle buitenkant van de V650 is bekroond met de Red Dot Design Award. Slimme details, zoals het LED-lampje aan de voorzijde dat automatisch wordt ingeschakeld bij weinig licht, maken het pakket compleet.

2,8 "KLEUREN TOUCHSCREEN

De V650 volgt alle essentiële gegevens van uw fietssensoren op een groot, helder kleurenaanraakscherm.

KLANTGERICHTE PROFIELEN

Maak en pas profielen aan voor verschillende soorten ritten. Bekijk alleen de gegevens die u nodig hebt, of u nu binnenshuis, onderweg of in de bergen bent.

GPS & MAPS

De V650 is uitgerust met een snelle en betrouwbare GPS-chip die uw rit van begin tot eind bijhoudt. Met ondersteuning voor OpenStreetMap blijft u overal waar u gaat op de kaart.

BAROMETER MET ECHTE TIJD VAM

Een barometrische hoogtemeter houdt hoogte, stijgingen en afdalingen bij. Real time VAM, gemiddelde opstijgsnelheid, geeft aan hoeveel verticale meters u per uur opklimt (vereist een extra snelheidsensor).

SENSOR COMPATIBILITEIT

De V650 is compatibel met Polar Bluetooth® Smart-hartslag- en fietssensoren, die kunnen worden gebruikt om extra gegevens te verstrekken.

AFMETINGEN

Gewicht 120 g

Dikte 16 mm

(met vatting 20 mm)

Schermformaat Display met hoge resolutie (320x240)

TECH

Kleur touchscreen

Waterbestendig - IPX7

Asahi Dragon Trail glazen venster

Behuizing van polycarbonaat

Audio-meldingen

LED-lamp vooraan

Geheugencapaciteit meer dan 10.000 uur

Oplaadbare batterij met een trainingsduur tot 10 uur

CONNECTIVITEIT

Bluetooth® Smart

Bij te werken software

Toon teksten in 15 talen

Compatibele externe energiemeters (controleer de compatibiliteit van derden)

Compatibiliteit van compatibele Polar Flow-webservices met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 of hoger en pc Windows 7, Windows 8 of hoger

UI-talen Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans

VOORDEEL VOOR OPLEIDING

Levert direct na de rit motiverende feedback die het effect van de trainingssessie beschrijft.

SLIMME CALORIEËN

Laat u precies weten hoeveel calorieën u hebt verbrand op basis van uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, uw individuele maximale hartslag (HFmax) en hoe hard u traint.

OPLEIDING

Hartslag

Hartslag (HR) is een uitstekende maatstaf voor lichaamsbeweging en trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam wordt de hartslag geregeld om te voldoen aan de eisen van het lichaam en de omgeving. Wanneer de trainingsintensiteit toeneemt, neemt ook de hartslag toe om het verhoogde energieverbruik en de zuurstofopname te evenaren.

De hartslag kan worden uitgedrukt als het absolute aantal slagen per minuut (bpm) of als een percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslagreserve (% HRR). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief op zichzelf, maar wanneer het wordt uitgedrukt en geïnterpreteerd in relatie tot HRmax of HRR, bepaalt het de individuele trainingsintensiteit.

Uw hartslag in beats per minute (bijv. 125 bpm) is individueel en kan niet worden vergeleken met de waarde van een andere persoon. Een percentage van uw maximale hartslagwaarde aan de andere kant is vergelijkbaar. Uw vriend kan bijvoorbeeld een hogere hartslagwaarde hebben in bpm, maar het percentage van uw individuele HRmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat je dezelfde relatieve trainingsintensiteit hebt.

HRmax

De maximale hartslag (HFmax) is het hoogste aantal hartslagen per minuut (hsm) tijdens lichamelijke inspanning. HFmax is individueel en kan enigszins afnemen naarmate u ouder wordt. Het bepaalt de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit en wordt gebruikt bij de berekening van de standaardhartslagzones en veel functies van Polar Smart Coaching.

Een op leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en deze wordt standaard gebruikt in de meeste Polar trainingscomputers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HFmax te bepalen, is deze te laten meten in een maximale laboratoriumtest.

Hartslagzones

Bied een eenvoudige manier om de intensiteit van uw training aan te passen en te controleren. Door gebruik te maken van HF-zones, kunt u ook trainingsprogramma's volgen die gebaseerd zijn op hartslag. De standaardzones zijn gebaseerd op uw HRmax.

Verschillende trainingsintensiteiten hebben verschillende trainingsvoordelen, zo verbetert bijvoorbeeld de lichtintensiteit het basale aerobe uithoudingsvermogen en verbetert de harde intensiteit het vermogen van uw lichaam om hoge intensiteitsoefeningen en uw maximale zuurstofopname te volhouden.

De standaard hartslagzones zijn verdeeld in vijf intensiteitszones op basis van het percentage van uw maximale hartslag:

Zeer licht (50-60% HFmax)

Licht (60-70% HFmax)

Matig (70-80% HFmax)

Hard (80-90% HFmax)

Maximaal (90-100% HFmax)

U kunt de zonelimieten zelf definiëren zoals u wilt. Meer gedetailleerde informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

Vermogenszones

U helpen om uw trainingsintensiteit tijdens het fietsen te volgen en om de optimale effecten van uw training te bereiken. Vermogenszones zijn gebaseerd op vermogen, wat een directe maat is voor de absolute trainingsintensiteit.

Het uitgangsvermogen is een absolute waarde van de externe werksnelheid, terwijl de hartslag de maat is voor de fysiologische inspanning die nodig is om het vermogen te produceren. Als u ziet hoe uw hartslag overeenkomt met de krachtzones en hoe deze in de loop van de tijd verandert, heeft u meer inzicht in hoe uw prestaties zich ontwikkelen.

Het gebruik van Powerzones vereist een Kéo Power Bluetooth® Smart pedaalset en een compatibel Bluetooth® Smart-ready trainingsapparaat, zoals de Polar V800 of Polar V650, waarin u de vermogensgegevens van de pedalen tijdens een trainingssessie kunt zien.

U kunt de zonelimieten zelf definiëren zoals u wilt. Meer gedetailleerde informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

ZoneLock

Blijft je trainen op bepaalde intensiteit. Met ZoneLock kunt u een specifieke trainingszone richten en vergrendelen tijdens uw trainingssessie. Als u geen vooraf ingestelde hartslag / snelheid / tempo of krachtzones hebt ingesteld, geeft de trainingscomputer een visueel en akoestisch alarm.

ZonePointer

Een bewegend symbool in de zoneweergave in uw trainingscomputer dat aangeeft of u zich binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone bevindt. Deze functie helpt je om de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / cadansdoelen te bereiken.

Slimme calorieën

Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw individuele gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max en de intensiteit van uw training / activiteit. De sport van de sessie wordt ook in rekening gebracht via een sportspecifieke factor, die de nauwkeurigheid van de berekening verbetert.

Op hartslag gebaseerde calorieberekening wordt gebruikt wanneer de hartslag wordt gemeten en het meet verbrande calorieën het meest nauwkeurig, ook in omstandigheden zoals fietsen of gewichtheffen. Op activiteit gebaseerde calorieberekening wordt gebruikt in trainingscomputers en activiteitstrackers, wanneer de hartslag niet beschikbaar is.

U kunt het cumulatieve energieverbruik (in kilocalorieën, kcal) tijdens inspanning en totale kilocalorieën van de sessie na inspanning bekijken. Je kunt ook je totale dagelijkse calorieën volgen.

Training voordeel

Helpt u te begrijpen hoe elke trainingssessie uw fitness ten goede komt. Het geeft je ook direct na het sporten motiverende feedback. Met de functie Trainingvoordeel kunt u uw training gevarieerder maken door uw trainingsintensiteit en duur te wijzigen.

De feedback van het trainingsvoordeel is gebaseerd op trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd u uitgeeft en hoeveel calorieën u verbrandt in elke intensiteitszone. Na elke sessie krijgt u een snel overzicht en voor meer gedetailleerde feedback kunt u uw trainingsbestand controleren vanaf uw trainingscomputer of later in de Polar Flow-app of webservice.

Terug naar start

Hiermee wordt u op de kortst mogelijke afstand naar uw startpunt geleid (rechte lijnafstand) en wordt de afstand tot uw startpunt weergegeven.

Afstand

Afstand (km, mi) kan op verschillende manieren worden ingesteld en gemeten. Trainingsafstand vertelt u de afgelegde afstand tijdens een trainingssessie. Rondeafstand vertelt u de afstand van één ronde.

Hoogte, stijging / daling

Hiermee kunt u uw huidige hoogte identificeren en hoogte gerelateerde omstandigheden bepalen. Je huidige hoogte wordt weergegeven als meter / voet en geascendeerde en aflopende meters / feet. Hoogte wordt gemeten met GPS of een atmosferische luchtdruksensor (V800, V650).

Sport profielen

Hiermee kunt u de sport kiezen die relevant is voor uw training van meer dan honderd Polar-sporten met sportspecifieke rapporten. U kunt de meest waardevolle informatie voor u krijgen uit de door u gekozen sport.

Alle sportprofielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (duur) sporten zijn verbeterd met Polar specifieke multipliers die van invloed zijn op de berekening van de calorie- en trainingsbelasting.

U kunt uw favoriete sporten kiezen en aanpassen en specifieke instellingen definiëren voor elke sport in de Polar Flow webservice. Op geavanceerdere trainingscomputers kunt u tijdens uw training aangepaste weergaven krijgen en kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld hartslag of alleen snelheid en afstand.

Door de gebruiker instelbare trainingsdisplays

Hiermee kunt u aangepaste weergaven voor verschillende sporten hebben. In de webservice Polar Flow onder sportprofielen kunt u kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld uw hartslag of alleen snelheid en afstand.

GPS

Ingebouwde GPS biedt nauwkeurige snelheids- en afstandsmetingen voor een reeks buitensporten, en stelt u in staat om uw route op de kaart te bekijken in de Polar Flow app en de webservice na uw sessie.

OpenStreetMap

Snelheid / tempo

Snelheid (km / h of mi / h) wordt gemeten met GPS, een stride sensor of een snelheidssensor. U kunt ook een doel instellen op basis van uw trainingszones voor snelheid / tempo. Je kunt huidige, gemiddelde en maximale waarden van je snelheid / tempo krijgen.

Tempo (min / km of min / mijl) staat voor de snelheid. Tempo wordt meestal gebruikt bij hardlopen.

Trainingsgeschiedenis

Bewaart uw recente trainingsbestanden. De geheugencapaciteit en het aantal opgeslagen trainingsbestanden varieert afhankelijk van de trainingscomputer en wat en hoeveel gegevens zijn opgenomen in bestanden (bijvoorbeeld hartslag, GPS). Bepaalde talen beïnvloeden ook de geheugencapaciteit.

Trainingsdagboek

Hiermee kunt u gemakkelijk uw eerdere training en activiteit opvolgen, evenals uw geplande trainingssessies vier weken vooruit en terug in de tijd. De getoonde informatie omvat: trainingsschema's, individuele trainingsresultaten, tests.

In de Polar Flow webservice kunt u uw dagboek dagelijks, wekelijks of maandelijks volgen.

Ronden, handleiding

Hiermee kunt u rondjes maken wanneer u maar wilt.

Ronden, automatisch

Stel uw automatische ronden in de Polar Flow webservice in op basis van een bepaalde tijdsfrequentie, afstand of locatie.

Real-time VAM

Real-time VAM (gemiddelde opstijgsnelheid) geeft aan hoeveel meter u per uur klimt (verticale meters per uur)

Autostop / start

Wanneer Autostop / start is ingeschakeld, start en stopt de trainingscomputer automatisch de opname terwijl u start of stopt met bewegen tijdens de training.

Barometer

CADENCE SENSOR BLUETOOTH® SMART FUNCTIES

Cadans

Meet je realtime en gemiddelde cadans van je hele fietssessie met een draadloze cadanssensor met Bluetooth. Door cadanssensor te gebruiken, kunt u uw fietstechniek verbeteren en uw optimale cadans bepalen.

De trapfrequentiesensor meet je trapfrequentie als omwentelingen per minuut, zodat je de effectiviteit van je rit kunt vergelijken met eerdere ritten.

SNELHEIDSSENSOR BLUETOOTH® SLIMME FUNCTIES

Snelheid

Meet uw snelheid draadloos en nauwkeurig en geeft u huidige, gemiddelde en maximale snelheidswaarden.

Je kunt de snelheid van je trainingscomputer tijdens je fietssessie en in de Polar Flow-app en de webservice achteraf zien.

Afstand

Meet uw afstand draadloos en nauwkeurig en geeft u training en rondetijd en totale afstandswaarden.

U kunt de afstand in uw trainingscomputer zien tijdens uw fietssessie en daarna in de Polar Flow-app en de webservice.

Helling meting

Vertelt u de helling in helling of helling in numerieke vorm, zodat u uw fietsinspanning overeenkomstig kunt aanpassen. Het toont de stijgingspercentages bergop / bergaf in percentages en cijfers.

Je kunt de helling in je trainingscomputer zien tijdens je fietssessie en daarna in de Polar Flow-app en de webservice.

KÉO POWER BLUETOOTH® SMART FUNCTIES

Kéo Power Essential Bluetooth Smart

Meet uw fietsvermogen en helpt u bij het volgen en ontwikkelen van uw fietsprestaties en -techniek met een cliploze vermogensmeting in één pedaal. Toont ook hoe je geweld gebruikt tegen het pedaal met de force-vectorfunctie

U kunt direct feedback krijgen, zoals het vermogen in watt en de huidige en gemiddelde cadans.

Na uw fietssessie kunt u uw trainingsgegevens synchroniseren met de Polar Flow-app en de webservice voor verdere analyse.

Kéo Power Bluetooth Smart

Meet uw fietsvermogen en helpt u bij het volgen en ontwikkelen van uw fietsprestaties en -techniek met de cliploze vermogensmeting in beide pedalen. Toont ook hoe je geweld gebruikt tegen het pedaal met de force-vectorfunctie

U kunt direct feedback krijgen, zoals het vermogen in watt, de vermogensbalans voor links en rechts en de huidige en gemiddelde cadans.

Na uw fietssessie kunt u uw trainingsgegevens synchroniseren met de Polar Flow-app en de webservice voor verdere analyse.

APPARAAT

Meting

Gewicht: 122 g

tonen

Resolutie: 240X320

Waterbestendigheid

IPX7

Oplaadbare batterij

USB-kabel

micro USB

Toon teksten in talen

15

Bluetooth Smart

Verbindt uw Polar-apparaat en mogelijke sensoren met elkaar en stelt u in staat uw gegevens via uw mobiel te synchroniseren. Het is een gestandaardiseerde, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor een laag stroomverbruik en is gebaseerd op een open platform.

Eenmaal gekoppeld, wordt de Bluetooth Smart Sensor automatisch vergrendeld om gegevens naar uw trainingscomputer te verzenden. De trainingscomputer haalt alleen uw gegevens op van uw zender.

Audio-meldingen

Knop slot

Houdt de knoppen van de veiligheid van uw trainingscomputer vergrendeld om ongewenste onbedoelde persen te vermijden.

backlight

LED-lamp vooraan

Datum en dagindicator

Tijd van de dag (12/24 uur)

Fietsinstellingen voor drie fietsen

Hiermee kunt u instellingen in uw trainingscomputer definiëren voor maximaal drie op sensoren gebaseerde fietsen. Wanneer u begint met trainen, kunt u de fiets selecteren met de juiste instellingen voor die bepaalde fietssessie.

Firmware update

Hiermee kunt u de software bijwerken naar de nieuwste versie met een USB-kabel.

STROOM

Dagboek

Biedt een eenvoudige manier om uw training, activiteit en voortgang te volgen in de Polar Flow webservice. U kunt uw gegevens dagelijks, maandelijks of wekelijks bekijken.

De dagboekgegevens bevatten bijvoorbeeld voltooide trainingssessies en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteiten.

Kaart overzicht

Geeft u een kaartweergave van uw trainingsroute in de Polar Flow-webservice wanneer GPS wordt gebruikt. Op de kaart kunt u uw trainingsgegevens in meer detail bekijken.

Herbeleef

Creëert een video met uw vorige trainingsroutes en laat u de hoogtepunten van de sessie zien. De video is beschikbaar in de Polar Flow-webservice en u kunt deze delen met uw vrienden en contactpersonen in de Polar Flow-community.

onderzoeken

Hiermee kunt u openbare trainingssessies bekijken die andere gebruikers hebben gedeeld door op de kaart te surfen in de Polar Flow-webservice.

Sociale feed

Maak deel uit van de Polar trainingsgemeenschap en ontmoet daar andere Polar-trainers. U kunt uw eigen prestaties, zoals trainingssessies of activiteitenoverzichten, delen of u kunt de trainingssessie of activiteitenoverzicht van andere trainers volgen en becommentariëren.

Onmiddellijke activiteits- en trainingsanalyse

Geeft u meteen een visuele samenvatting van één trainingssessie of uw activiteit in de Polar Flow-app. U kunt uw activiteit volgen in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave.

Geavanceerde activiteits- en trainingsanalyse

Hiermee kunt u eenvoudig elk detail van uw training en fysieke activiteit op de lange termijn analyseren in de Flow webservice. U kunt ook een beter inzicht krijgen in uw trainingsanalyses, bijvoorbeeld uw hartslag vergelijken met snelheid, gedetailleerde rondegegevens bekijken of uw prestaties met betrekking tot de route analyseren.

Naast de vele details die u krijgt over uw fysieke activiteit en alle gezondheidsvoordelen die daarmee gepaard gaan, kunt u ook praktische richtlijnen krijgen over hoe u uw activiteitendoel kunt bereiken en uw inactieve perioden kunt zien.

Voortgang follow-up

Biedt u een praktische tool om uw ontwikkeling te volgen met rapporten en grafieken over langere perioden. In week-, maand- en jaarrapporten kunt u de sport kiezen die u aan het rapport wilt toevoegen. In de aangepaste periode kunt u zowel de periode als de sport kiezen.

DATA OVERDRACHT

Verenigbaarheid

Compatibel met pc Windows XP, Windows 7, Windows 8 en hoger

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en hoger

Compatibel met Polar Flow webservice via USB-kabel / micro USB-kabel

Gegevens exporteren

Hiermee kunt u gegevens van uw trainingssessie handmatig exporteren naar apps en services van derden, zoals TCX-, GPX- of CSV-bestanden. U kunt de bestanden ook zipen voor een snellere download.

U kunt bijvoorbeeld een specifieke route exporteren in GPX-indeling of een trainingssessie inclusief belangrijke trainingsgegevens zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat.

Training geschiedenis export (van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow)

Compatibiliteit met derden

Biedt een eenvoudige manier om uw Polar trainingsapparaat te verbinden met services van derden.

Uw training en dagelijkse activiteitsdetails worden automatisch verzonden en beschikbaar om te worden gebruikt in de services waar u het toestaat. U kunt nu bijvoorbeeld verbonden zijn met Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS-gebruikers) en MapMyFitness,

Polar is actief bezig met de ontwikkeling van nieuwe services die compatibel zijn met derden en zal de informatie voortdurend bijwerken.


Polar V650 HR is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Koop het bij bikeinn en geniet van alle voordelen. Bovendien, Polar V650 HR heeft de officiële merkgarantie van Polar. U kunt ook uw bestelling compleet maken met andere producten van onze Electronica catalogus en Snelheidsmeter categorie.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Polar V650 HR

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (8)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Erg goed

-

Heel goed en snel

Beoordeling

-

Zeer mooi product

Polaire v650 hr

-

Goedemorgen die wordt geleverd met deze polaire V650 hr

Onze experts geven antwoord

Hallo, Polar HR-V650 met met: Fiets Computer V650 H6 HR Sensor USB-kabel Fiets Ondersteuning Polar V650 Aan de slag Met vriendelijke groet.

Doos met accessoires

-

Hallo, is cadanssensor opgenomen? Met vriendelijke groeten

Onze experts geven antwoord

Hallo, dit product is exclusief de cadanssensor. Met vriendelijke groeten.

Vraag

-

BRENGT cadanssensor en snelheid?

Onze experts geven antwoord

Hallo, Polar HR V650 komt niet met cadans en snelheid sensoren. HR voorzien sensor. Groeten.

Polaire v650 hr

-

Goedemiddag, wordt compleet geleverd met cadanssensor frequentieband en ondersteunt

Onze experts geven antwoord

Hallo, Dit product wordt geleverd met de Polar V650 HR, H6 HR sensor en USB-kabel. Groeten.

Om v650 verschil van polaire v650 hr

-

Ik vraag me af wat het verschil van polaire V650 HR tot V650 is Dank u voor uw reactie.

Onze experts geven antwoord

HELLO de V650 + HR hartslagriem bevat de monitor bij de prijs inbegrepen. Groeten.

Doos met accessoires

-

Ik vraag me af dat accessoires te begeleiden in het vak Polar HR-V650 en als deze maatregel hartslag?

Onze experts geven antwoord

De context van de zaak zijn: Polar V650 HR + H6 + RH sensor USB-kabel riem. Op uw tweede vraag: Ja, het zal uw hartslag. groeten

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden