`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

  • Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition
  • Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition
  • Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition
  • Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

De Polar V800 is een geavanceerde multisports GPS-horloge voor serieuze sporters en professionele atleten die willen om topprestaties te bereiken.

SMART Coaching:

TRAINING LOAD: Toont u hoe uw training invloed op je lichaam en helpt u om de belasting van verschillende sessies te vergelijken. Bewaak uw lading voortdurend om uw persoonlijke limieten te herkennen en aan te passen training intensiteit en duur daarvan.

HERSTEL STATUS: Geeft u de tijd die nodig is voor het herstel voor de volgende training.

TRAINING VOORDEEL: Levert motiverende feedback direct na de training het beschrijven van het effect van de sessie.

Running Index: Laat zien hoe uw lopende prestaties ontwikkelt.

SMART calorieën: Laat u weten precies hoeveel calorieën je hebt verbrand op basis van uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, uw individuele maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

Orthostatische TEST: Orthostatische Test is een gemakkelijke en betrouwbare test om uw huidige conditie te bepalen. Het laat zien hoe uw hartslag reageert op training en factoren zoals stress en ziekte. Door het herhalen van de test regelmatig leert u wat te verwachten van uw hartslag en wat kan het beïnvloeden. Vervolgens kunt u uw training om je lichaam te herstellen als het nodig heeft.

FITNESS TEST: Een vijf minuten test die meet aërobe conditie van uw rust hartslag, hartslagvariabiliteit en je achtergrond informatie. Voltooi de test regelmatig aan de vooruitgang die je maakt te zien.

ACTIVITEIT GUIDE: Laat zien hoe actief je in de loop van de dag geweest en geeft praktische begeleiding voor het bereiken van uw dagelijkse doel activiteit.

KENMERKEN :

24/7 Activity Tracking:

Tracks uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus voor 24 uur per dag, zeven dagen per week, en biedt een compleet beeld van al uw activiteiten. Het telt uw actieve tijd, dagelijks verbrande calorieën, stappen, afstand van stappen en slapen.

Het is gebaseerd op de analyse van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van bewegingen samen met de fysieke gegevens.

Intensiteit niveaus zijn:

Rusten (slaap en rust, liggend)

Zittend (zittende of andere passieve gedrag)

Low (staand werk, licht huishoudelijk werk)

Medium (wandelen en andere matige activiteiten)

High (joggen, hardlopen en andere intense activiteiten)

U kunt ook zien hoe de verschillende activiteiten intensiteiten accumuleren dagelijkse activiteit: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u zult uw activiteit doel te bereiken. Vind meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten in Polar Flow app en web service.

Activiteit Doel:

We moeten lichamelijke activiteit om gezond te blijven. De Activity Doel helpt en motiveert je om de hele dag actief te blijven. Het apparaat laat zien of je dagelijkse activiteit Doel en begeleidt u over hoe het te bereiken. Het is op basis van uw persoonlijke gegevens gekozen niveau van de activiteit en algemene aanbevelingen gezondheid. De activiteit bar op het apparaat vult gedurende de dag op basis van de duur en intensiteit van uw activiteit.

U kunt actief blijven in een matig tempo gedurende de dag of aan uw doel sneller met meer intense activiteiten. Het apparaat helpt u om uw dagelijkse doel activiteiten te bereiken door het geven van praktische begeleiding, zoals'walk gedurende 50 minuten of joggen voor 20 minutes'. U kunt meer tips over hoe u uw activiteit doel in de Polar Flow app en web service te bereiken vinden.

Het fundament van Polar activiteit Doel is in evidence-based richtlijnen lichamelijke activiteit die de minimale hoeveelheid lichamelijke activiteit nodig is om belangrijke voordelen voor de gezondheid te verwezenlijken. De voordelen voor de gezondheid zijn onder andere gezond lichaamsgewicht, gezonde botten, spieren en gewrichten, psychisch welzijn, en verminderd risico op bepaalde ziekten.

Active Time:

Bevat de cumulatieve tijd die je besteedt aan je voeten en on the move. Met andere woorden, lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten worden beschouwd Active Time. Voor meer actieve tijd krijgen, voorkomen dat zittend of breken regelmatig met korte wandelingen.

Uit onderzoek is gebleken dat zowel de verminderde tijd inactief en breuken in inactiviteit hebben gezondheidsorganisaties. Vervanging van twee uur van de vergadering per dag door een lage intensiteit activiteit verbruikt calorieën gelijk aan stevig wandelen gedurende 30 minuten.

U kunt de tijd besteed aan verschillende intensiteit niveaus in de Polar Flow app en web service te zien.

Stappen en afstand:

Telt je stappen en de afstand van de stappen die u hebt genomen tijdens de dag. Uw stappen worden geschat op basis van de frequentie, de intensiteit en de regelmaat van je pols bewegingen.

Activiteit Samenvatting:

Slaat al uw dagelijkse lichamelijke activiteit. U kunt gemakkelijk volgen uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit in Polar Flow app en web service. De totale actieve tijd is de cumulatieve tijd van het lichaam bewegingen die goed voor je lichaam en gezondheid zijn.

Gedetailleerde informatie vindt u in de Polar Flow app en web-service, zoals de tijd doorgebracht in andere activiteit intensiteit niveaus, gemiddeld dagelijkse doel voltooiing, verbrande calorieën en stappen die zijn genomen, het bedrag van inactiviteit waarschuwingen en slaap tijd en kwaliteit te vinden.

Activiteit Voordeel:

Tracks al uw actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze je helpen gezond te blijven. Sterk wetenschappelijk bewijs bestaat op de vele voordelen van lichaamsbeweging. Activiteit voordelen zijn, bijvoorbeeld gezondheid van het hart, de spieren en de gezondheid van de botten, het verminderen van stress en de kwaliteit van de slaap.

De Activity Benefit beloont je door je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback, want hoe meer regelmatig je beweegt, hoe groter de voordelen voor de gezondheid. U kunt maximaal controleren hoe je doet, hetzij van de Polar Flow app of web service.

Inactiviteit Alert:

Herinnert u om op te staan ​​en te voorkomen zitten en een verblijf van te lange tijd - zelfs op die dagen dat je genoeg dagelijkse activiteit te krijgen. Inactief heeft een negatieve invloed op uw bloedsomloop, de stofwisseling en het energieverbruik.

U ontvangt een inactiviteit Alert ontvangen in uw training computer na 55 minuten inactief die u eraan herinneren om een ​​actieve vakantie toe te voegen aan uw dagelijkse routines. Als u nog steeds inactief voor meer dan een uur, zult u een inactiviteit stempel in de Polar Flow app en web service.You zie dont get any Inactiviteit waarschuwingen 's nachts.

Slaapduur en kwaliteit:

Uw training computer volgt automatisch de duur van uw slaap en laat zien in de Polar Flow app en web service hoe rustgevende uw slaap is geweest.

De meeste volwassenen zeer goed doen met acht uur slaap, maar slaap behoeften kunnen variëren van ongeveer zes tot negen uur. Uw slaap behoeften worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals individuele kenmerken, trainingsbelasting, mentale stress, conditie lichaam en mogelijke slaap schuld.

Door het volgen van uw slaappatroon kunt u zien of ze beïnvloed zijn door wijzigingen in je dagelijkse leven en het vinden van de juiste balans van rust, de dagelijkse activiteit en training.

Een beoordeling van de kwaliteit van de slaap is afhankelijk van je pols bewegingen. De periodes waarin u rustig slapen en niet bewegen veel worden berekend als een goede nachtrust. De periodes waarin je beweegt en verander uw positie worden berekend als onrustige slaap.

Pasfrequentie van de pols:

Pasfrequentie is het aantal stappen die u per minuut te nemen, gedeeld door twee. Stapfrequentie van de pols wordt gemeten door de versnellingsmeter in de pols unit dus er is geen behoefte aan extra apparatuur, zoals footpods.

Aandacht voor de pasfrequentie helpt u uw lopende efficiëntie te verbeteren en blessures te voorkomen. Een lage cadans, bijvoorbeeld, zou kunnen betekenen dat je overstriding en zetten onnodige stress op je lichaam.

De snelheid en de afstand tot de pols:

Meet je snelheid en de afstand tot de beweging van je pols. Gebruik een van de wandelen of hardlopen sport profielen en laat de accelerometer bijhouden van uw afstand en snelheid - binnen en buiten.

Voor nauwkeurige metingen, vergeet niet om je links- of rechtshandig en andere fysieke instellingen opgeven.

Hartslag:

Hartslag (HR) is een uitstekende mate van lichaamsbeweging en uw trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam hartslag wordt geregeld aan de eisen van het lichaam en de omgeving overeenkomt. Wanneer trainingsintensiteit verhoogt, de hartslag verhoogt ook het verhoogde tarief van de energie-uitgaven en zuurstofopname te passen.

De hartslag kan worden uitgedrukt als het absolute aantal beats per minuut (bpm) of als een percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslag reserve (HRR%). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief op zijn eigen, maar wanneer het wordt uitgedrukt en geïnterpreteerd in relatie tot HRmax of HRR bepaalt individuele trainingsintensiteit.

Waarde voor uw hartslag in slagen per minuut (bv 125 bpm) is individueel en kan niet vergeleken worden met andere personen waarde. Een percentage van uw maximale hartslag aan de andere kant is vergelijkbaar. Zo kan uw vriend een hogere hartslag in bpm, maar het percentage van uw HFmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat u dezelfde relatieve trainingsintensiteit.

HRmax:

Maximale hartslag (HFmax) is het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens lichamelijke inspanning. HFmax is individueel en kan enigszins afnemen naarmate je ouder wordt. Het zet de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit en wordt gebruikt bij de berekening van de standaard hartslagzones en vele Polar Smart Coaching functies.

Een op leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en het wordt gebruikt als standaard in de meeste Polar training computers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HFmax te bepalen is om hebben het gemeten in een maximale laboratoriumtest.

Hartslag zones:

Zorg voor een eenvoudige manier aan te passen en het toezicht op de intensiteit van je training. Door het gebruik van horen tarief zones kunt u ook volgen hartslag gebaseerde training programma's. De standaard zones zijn gebaseerd op uw maximale hartslag.

Verschillende trainingsintensiteiten hebben verschillende training voordelen, bijvoorbeeld lichtintensiteit verhoogt elementaire aërobe uithoudingsvermogen en hard intensiteit verbetert het vermogen van uw lichaam naar een hoge intensiteit van de training en uw maximale zuurstofopname in stand te houden.

De standaard hartslag zones zijn verdeeld in vijf zones intensiteit op basis van het percentage van je maximale hartslag:

Zeer licht (50-60% HFmax)

Licht (60-70% HFmax)

Matige (70-80% HFmax)

Hard (80-90% HFmax)

Maximum (90-100% HFmax)

U kunt bepalen de zone beperkt jezelf als je wilt. Meer informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

Snelheid / Tempo zones:

Bieden een eenvoudige manier om te kiezen en het toezicht op de intensiteit van je training op basis van snelheid of tempo. Snelheid / tempo zones helpen uw training door het gebruik van verschillende intensiteiten voor een optimale effecten variëren. Snelheid / tempo zal worden beïnvloed door bijvoorbeeld bergop, die meestal verminderen uw tempo, maar het verhogen van uw hartslag en trainingsintensiteit.

Snelheid / tempo zones werken net als de hartslag zones, zelfs als de snelheid / tempo reageert op verandering direct terwijl de hartslag neemt even de tijd om de nieuwe intensiteit niveau te bereiken. Er zijn vijf zones, en u kunt de standaard instellingen te gebruiken, maar we raden u aan uw eigen te definiëren. U kunt ook trainingsdoelen te creëren op basis van de zones, en begeleiding ontvangen op uw training computer tijdens de training.

Snelheid / tempo zones worden ondersteund in het lopen, fietsen, roeien en kanoën sport.

Vermogen zones:

U helpen om uw trainingsintensiteit in het wielrennen te volgen en om het optimale effect uit je training te bereiken. Vermogenszones zijn gebaseerd op kracht die een directe maat absolute trainingsintensiteit.

Uitgangsvermogen is een absolute waarde van de externe werktempo, terwijl de hartslag is de maat van fysiologische inspanning die nodig is om de macht te produceren. Zien hoe uw hartslag overeenkomt met de kracht zones en hoe het verandert na verloop van tijd geeft meer inzicht in hoe uw prestaties zich ontwikkelt.

Met behulp van de Macht zones vereist een Kéo Macht Bluetooth® Smart pedalen set en een compatibele Bluetooth Smart klaar training apparaat, zoals Polar V800 of Polar V650, waarin u de stroom gegevens van de pedalen kunnen zien tijdens een trainingssessie.

U kunt bepalen de zone beperkt jezelf als je wilt. Meer informatie hierover is te vinden in de Polar Flow webservice.

ZoneLock:

Houdt u trainen op bepaalde intensiteit. Met ZoneLock kunt u richten en een specifieke opleiding zone vast te zetten tijdens uw trainingssessie. Wanneer u uit van de vooraf ingestelde hartslag / snelheid / tempo of vermogen zones, zal de training computer een visuele en audio-alarm.

ZonePointer:

Een bewegend symbool in zone vertoning in uw training computer zien of je je binnen de vooraf ingestelde of gewenst doelzone. Deze functie helpt u om de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / trapfrequentie te behalen.

Orthostatische Test:

Een gemakkelijke en betrouwbare test om te analyseren hoe je herstellen van intensieve, frequente training en optimaliseren van uw training en overtraining te voorkomen. Orthostatische test is bedoeld voor de lange termijn follow-up, op basis van regelmatige testen.

Hartslag en hartslagvariabiliteit zijn goede indicatoren van stoornissen, zoals vermoeidheid of overtraining, in het autonome zenuwstelsel. Bij het nemen van de test worden hartslag en hartslagvariabiliteit gemeten tijdens liggende rust, actief opstaan ​​en staan.

Naast training-geïnduceerde vermoeidheid, orthostatische worden de testresultaten afhankelijk van verschillende factoren, zoals stress, slaap, latente ziekte omgevingsveranderingen (temperatuur, hoogte), en anderen.

Merk op dat u niet van uw resultaten van orthostatische test kan vergelijken met de resultaten van uw vrienden: ze zijn individueel en gelden alleen voor jou.

Polar Fitness Test:

Schattingen je aerobe conditie in rust, zonder enige inspanning in slechts vijf minuten. Het resultaat, de Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max) en vertelt over wat aërobe conditie je vergeleken met mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

De test is gebaseerd op de rusthartslag, de hartslagvariabiliteit, geslacht, leeftijd, lengte, het gewicht en de zelfbeoordeling van het niveau van de lange termijn lichamelijke activiteit. U kunt uw waarde te vergelijken met de bevolking normen, de gemiddelde waarden van de mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

Polar Fitness Test kunt u motiveren om te beginnen, te behouden of te verhogen lichaamsbeweging. Je kunt alleen uw training computer en een hartslagsensor nodig.

In staat zijn om de voortgang te volgen, de test moet altijd worden uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden, wat betekent dat op hetzelfde tijdstip van de dag, in een rustige omgeving, en na een lichte training dag of een dag van rust.

Running Index:

Uw Running Index score wordt automatisch berekend na elke run. Het is gebaseerd op een combinatie van HRmax en HRrest evenals uw hartslag, snelheid en hoogte (beschikbaar op Polar V800) tijdens elke trainingssessie.

U zult een schatting van uw lopende prestaties (maximale aërobe running prestaties als een theoretische waarde VO2max in ml / min / kg) te krijgen. Een hogere waarde geeft aan dat je beter cardiorespiratory / aërobe conditie.

De Running Index geeft je informatie over je prestatieniveau, dat is een som van beide aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering betekent dat draait op een bepaald tempo vereist minder inspanning, of dat uw tempo is sneller op een bepaald niveau van inspanning.

Tijdelijke factoren, zoals weersomstandigheden, hitte of stress, kan invloed hebben op uw Running Index. Daarom raden wij u volgen lange trends in plaats van dagelijkse schommelingen termijn.

In de Polar Flow web service, kunt u uw lange termijn gemiddelde en je geschatte eindtijden voor 5K, 10K, halve marathon en de marathon loopt te zien.

Jump Test:

Helpt bij het been spierkracht en vermogen en hoe moe je spieren te beoordelen. Er zijn drie soorten sprong tests om uit te kiezen: squat, tegenbeweging en continue. Dit vereist Stride sensor Bluetooth Smart.

De squat en tegenbeweging test meet je explosieve kracht, maar in de tegenbeweging sprong proef je spieren en pezen doen ook een pre stuk waarmee je elastische energie te gebruiken, zodat u meestal om hoger te springen.

De continue jump test meet uw anaërobe macht. Het is vooral handig als u sporten die de anaërobe stroom nodig hebben, met andere woorden maximale inspanning voor een korte periode te doen.

Smart Calorieën:

Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max, en de intensiteit van je training / activiteit. De sport van de sessie wordt ook rekening gehouden via een sport specifieke factor die de rekennauwkeurigheid verbetert genomen.

Hartslag gebaseerde calorie berekening wordt gebruikt wanneer de hartslag gemeten en meet verbrande calorieën het meest nauwkeurig ook in omstandigheden zoals fietsen of gewichtheffen. Activity based calorie berekening wordt gebruikt in de opleiding computers en de activiteit trackers, wanneer de hartslag is niet beschikbaar.

U kunt de totale energie-uitgaven (in kilocalorieën, kcal) tijdens de training en de totale kilocalorieën van de sessie na het sporten te zien. U kunt ook volg je totale dagelijkse calorieën.

Training Voordeel:

Helpt u om te begrijpen hoe elke trainingssessie profiteert uw conditie. Het geeft je ook feedback onmiddellijk motiverende na het sporten. Met de Training Voordeel functie kunt u uw training meer gevarieerd door het veranderen van je training intensiteit en duur te maken.

De Training Benefit feedback is gebaseerd op de trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd je besteedt en hoeveel calorieën je verbrandt in elke intensiteit zone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren uw training bestand van uw training computer of later in de Polar Flow app of web service.

Training Load:

Training Load toont je hoe zwaar je trainingssessie was en helpt u om de lading van de verschillende trainingen te vergelijken. Zo kunt u de lading van een lange lage intensiteit fietstraining te vergelijken met die van een korte hoge intensiteit hardlopen sessie.

Trainingsbelasting is gebaseerd op de intensiteit en duur van een trainingssessie. De intensiteit van een sessie wordt voornamelijk bepaald door het gebruik van uw hartslag. De berekening wordt verder beïnvloed door uw persoonlijke gegevens, zoals leeftijd, geslacht, gewicht, VO2max en opleiding geschiedenis.

Uw aërobe en anaërobe drempel waarden worden gebruikt in de berekening. Bovendien wordt de sport je doet rekening via een sport specifieke factor die de rekennauwkeurigheid verbetert genomen.

Recovery Status:

Recovery Status helpt je om het evenwicht tussen opleiding en rust vinden en schat in hoeveel trainingsbelasting je kan verdragen. Het houdt spoor van uw cumulatieve lading - dat wil zeggen, de intensiteit, het volume en de frequentie van uw opleiding en uw dagelijkse activiteit gemeten door een Polar polsunit. Recovery Status neemt uw training de achtergrond te houden en een schatting van uw huidige en toekomstige niveau van de fysieke belasting.

Te veel training in relatie tot de tijd voor herstel kan leiden tot vermoeidheid en afname van de prestaties. Aan de andere kant, met te weinig opleiding binnen een tijdsbestek, kunt u geen gebruik maken van je hele vermogen te nemen. Door het houden van een oog op uw herstel-status kun je je training te plannen, zodat je over en undertraining voorkomen.

De vier Recovery Status niveaus zijn:

undertrained

Balanced

Gespannen

zeer gespannen

U kunt uw Recovery Status in de Polar Flow webservice te zien. V800 gebruikers kunnen hun Recovery Status ook te zien op het scherm van de V800's.

Terug naar Start:

Leidt u naar uw startpunt in de kortst mogelijke afstand (rechte lijn afstand), evenals toont de afstand naar het beginpunt.

Afstand:

Afstand (km of mijl) kan worden ingesteld en gemeten op verschillende manieren. Opleiding op afstand vertelt u de afgelegde afstand tijdens een trainingssessie. Rondeafstand vertelt u de afstand van één ronde.

Hoogte, stijging / daling:

Hiermee kunt u uw huidige hoogte te identificeren en om hoogte gerelateerde aandoeningen te bepalen. Uw huidige hoogte wordt weergegeven als meters / voeten en gestegen of gedaalde meters / voeten. De hoogte wordt gemeten met GPS of een luchtdruksensor (V800, V650).

Sport profielen:

Hiermee kunt u de sport die relevant zijn voor uw training van meer dan honderd Polar sport met sport specifieke rapporten te kiezen. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport.

Alle sport profielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (endurance) sporten zijn uitgebreid met Polar specifieke multipliers invloed calorieën en trainingsbelasting berekening.

U kunt kiezen en aanpassen van uw eigen favoriete sport en specifieke instellingen definiëren voor ieder in de Polar Flow webservice. In meer geavanceerde training computers je kunt krijgen op maat uitzichten tijdens je training en kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld hartslag of gewoon de snelheid en afstand.

Gebruiker in te stellen training displays:

Hiermee kunt u hebt afgestemd views voor verschillende sporten. In Polar Flow webservice onder sport-profielen kunt u kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld uw hartslag of gewoon de snelheid en afstand.

Multisport training:

Kunt u meerdere sporten in één trainingssessie en naadloos schakelen tussen sport zonder onderbreking van de opname van uw training.

Tijdens een multisport training uw overgang tijden tussen sport worden automatisch gecontroleerd, zodat u kunt zien hoe lang het duurde om te schakelen van de ene sport naar de andere.

GPS:

Ingebouwde GPS zorgt voor een nauwkeurige snelheid en afstand voor een reeks van outdoor sporten, en kunt u uw route op de kaart in de Polar Flow app en web service na uw sessie.

GPS Energiebesparende modus:

Hiermee kunt u de levensduur van de batterij van uw training computer tijdens lange trainingen te besparen door het aanpassen van de GPS-interval van 1 seconde tot 60 seconden. Een langer interval geeft u meer opnametijd, terwijl een korter interval kunt u meer gedetailleerde gegevens op te nemen.

Racesnelheid:

Racesnelheid kunt u een doel snelheid / tempo ingesteld voor een bepaalde afstand. Het helpt dan pacing de run of een ritje door het tonen van de huidige snelheid / tempo en door te vertellen hoeveel je bent achter of voor het gestelde doel.

Bijvoorbeeld tijdens een halve marathon kon je zien wat uw eindtijd zou zijn als je voortgezet met hetzelfde tempo.

Routebegeleiding:

Ontdek nieuwe routes van andere gebruikers op Polar Flow. Voeg hun opgenomen routes toe aan je favorieten en laat Route Guidance begeleiden je op de kaart terwijl u rijdt.

Snelheid / Tempo:

Snelheid (km / h of mijl / h) wordt gemeten met GPS, een stride sensor of een fietssnelheid sensor. U kunt ook een doel op basis van uw snelheid / tempo training zones. U kunt de huidige, gemiddelde en maximale waarden van uw snelheid / tempo te krijgen.

Pace (min / km of min / mijl) staat voor het tempo van de snelheid. Tempo wordt meestal gebruikt in de running.

Training doelen:

Kunt u gedetailleerde trainingsdoelen te creëren in de Polar Flow webservice en ze opslaan op uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren met uw training apparaat. U kunt bijvoorbeeld calorie, tijd of afstand gebaseerde targets, racesnelheid doelen of gefaseerde doelen met hartslag of snelheid / tempo guidance.During training kunt u gemakkelijk de begeleiding op uw training computer te volgen terwijl u de zone en andere relevante informatie te zien op het display. U krijgt ook een audio en trillingen alert wanneer u het nodig om te vertragen of versnellen om ervoor te zorgen dat uw training gaat als doelwit.

Na de training kunt u uw resultaat te analyseren en te vergelijken met uw doelgroep in de Polar Flow webservice.

RR Recording-test:

Bespaart je hartslag intervallen, dat wil zeggen intervallen tussen opeenvolgende hartslagen. Deze informatie wordt ook aangegeven als momentane hartslag in slagen per minuut in de opgeslagen samples.

In Polar Flow web service kunt u uw hartslag met een nauwkeurigheid van 1 ms te analyseren, krijgen een gevisualiseerd opname en export rauwe, ongefilterde RR-interval gegevens voor gebruik in derde hartslagvariabiliteit analyse-instrumenten voor een meer diepgaande studie.

Training geschiedenis:

Slaat uw laatste training bestanden. Geheugencapaciteit en aantal opgeslagen opleiding bestanden is afhankelijk van opleiding computer en wat en hoeveel data wordt opgenomen in de bestanden (zoals hartslag, GPS). Bepaalde talen ook van invloed op de geheugencapaciteit.

Trainingsdagboek:

Hiermee kunt u gemakkelijk volgen op uw verleden training en activiteiten evenals uw geplande trainingen vier weken vooruit en terug in de tijd. Informatie getoond omvat: opleidingsplannen, individuele training resultaten, tests.

In Polar Flow web service kunt u uw agenda te volgen in een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave.

Interval Timers:

Hiermee kunt u interval training te doen en helpt u om te weten wanneer het tijd is om uit een hardere schakelen naar een minder intensieve periode en andersom. U kunt twee timers instellen voor interval training, op basis van afstand of tijd, en herhaal vervolgens zo vaak als je wilt.

HeartTouch:

Hiermee kunt u het licht te activeren, kunt u de tijd van de dag of verandering training uitzicht zonder op een knop. Tijdens je training te brengen simpelweg uw training computer dicht bij uw hartslagsensor, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van handschoenen. Stel een de voorkeur actie / informatie in de Polar Flow webservice.

Laps, handleiding:

Hiermee kunt u rondes op de gaan wanneer je wilt.

Laps, automatisch:

Stel uw automatische ronden in de Polar Flow webservice op basis van een bepaalde tijd frequentie, afstand of locatie.

Zwemmen Metrics:

Gemakkelijk bijhouden van uw zwemmen prestaties met automatische detectie van uw zwembad stijl, afstand, tempo, beroertes en rusttijden. Zwemmen metrics helpen om elke zwemmen sessie analyseren en volg je de prestaties en de vooruitgang op de lange termijn. Bovendien, met de hulp van de swolf scoren kunt u uw zwemmen techniek te verbeteren.

Alle zwemmen metrics kunnen worden gemeten in zwembad en zwemmen. Open water zwemmen ondersteunt afstand en beroertes.

Tik gebaren:

Hiermee kunt u sneltoetsen gebruiken in de tijd modus en tijdens de training. Wanneer u de weergave van uw training computer in de tijd modus tikt, zal het uw herstel status te tonen.

Tijdens de training kunt u ook rondetijd, verander de training bekijken of zet het licht op door het scherm te tikken.

U kunt de gewenste actie / informatie weergegeven op het display in de sport profielen in Polar Flow webservice te kiezen. U kunt de kraan gevoeligheid in de instellingen van het apparaat aan te passen.

Training herinnering:

Hiermee kunt u herinneringen instellen naar alarm u over de verschillende taken (bijv drankje break) tijdens de trainingssessie, gebaseerd op een bepaalde tijd of afstand. U kunt deze herinneringen in de Polar Flow webservice te stellen en maak je eigen bericht tekst.

Autostop / start:

Wanneer Autostop / start is ingeschakeld, uw training computer automatisch start en stopt de opname als u begint of stopt met bewegen tijdens de training.

Cadans:

Meet je actuele en gemiddelde cadans van uw gehele fietstraining door draadloze cadanssensor met Bluetooth. Door het gebruik van cadans sensor kun je je fietstechniek te verbeteren en te identificeren uw optimale cadans.

De cadans sensor meet je trapfrequentie in omwentelingen per minuut, zodat u de effectiviteit van uw rit tegen de vorige ritten kunt vergelijken.

Snelheid:

Meet je snelheid draadloos en nauwkeurig en geeft u de huidige, gemiddelde en maximale snelheid waarden.

U kunt de snelheid in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Afstand:

Meet je afstand draadloos en nauwkeurig en geeft je training en schoot en de totale afstand waarden.

U kunt de afstand in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Incline meting:

Geeft de stijging of daling in numerieke vorm, die u helpen om uw fietsinspanningen dienovereenkomstig aan te passen. Het toont u de bergop / neerwaartse steilheid in percentages en graden.

U kunt de helling in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Kéo Macht Essentiele Bluetooth Smart:

Meet je fietstechniek kracht en helpt u om toezicht te houden en je fietstechniek prestaties en techniek clipless vermogensmeting te ontwikkelen in een pedaal. Laat ook zien hoe je geweld gebruiken tegen de pedaal met de kracht vector feature

U kunt direct feedback krijgen, zoals vermogen in watt en de huidige en gemiddelde cadans.

Nadat je fietstechniek sessie kunt u uw trainingsgegevens naar de Polar Flow app en web service voor verdere analyse te synchroniseren.

Kéo Vermogen Bluetooth Smart:

Meet je fietstechniek kracht en helpt u bij het bewaken en ontwikkelen van uw fietsprestaties en techniek clipless vermogensmeting in beide pedalen. Laat ook zien hoe je geweld gebruiken tegen de pedaal met de kracht vector feature

U kunt direct feedback krijgen, zoals vermogen in watt, linker- en rechterbeen machtsbalans en de huidige en gemiddelde cadans.

Nadat je fietstechniek sessie kunt u uw trainingsgegevens naar de Polar Flow app en web service voor verdere analyse te synchroniseren.

Cadans:

Geeft been cadans metingen en uw huidige, gemiddelde en maximale waarden.

U kunt de waarde in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Afstand:

Maatregelen op afstand voor een training en geeft je schoot, reis en totale afstand waarden.

U kunt de afstand in uw training computer te zien tijdens jouw fietstraining en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Gemiddeld paslengte:

Geeft nauwkeurige en zeer snel reageert gemiddelde paslengte metingen ten behoeve van het verbeteren van uw looptechniek en efficiëntie.

U kunt de gemiddelde paslengte in uw training computer te zien tijdens je training en in de Polar Flow app en web service achteraf.

Snelheid / Tempo:

Maatregelen uw snelheid / tempo draadloos en nauwkeurig en geeft u de huidige, gemiddelde en maximale snelheid / tempo waarden.

U kunt de snelheid / tempo in uw training computer te zien tijdens je training en in Flow app en web service achteraf.

Jump Test:

Helpt bij het been spierkracht en vermogen en hoe moe je spieren te beoordelen. Er zijn drie soorten sprong tests om uit te kiezen: squat, tegenbeweging en continue. Dit vereist Stride sensor Bluetooth Smart.

De squat en tegenbeweging test meet je explosieve kracht, maar in de tegenbeweging sprong proef je spieren en pezen doen ook een pre stuk waarmee je elastische energie te gebruiken, zodat u meestal om hoger te springen.

De continue jump test meet uw anaërobe macht. Het is vooral handig als u sporten die de anaërobe stroom nodig hebben, met andere woorden maximale inspanning voor een korte periode te doen.

Gewicht: 79g

Dikte: 12,7 mm

Scherm Afmetingen: 128 x 128 pixels, een hoog contrast, hoge resolutie display

Waterbestendigheid: WR30

Vertoning teksten in talen: 15

Bluetooth Smart + GymLink (5 kHz):

Verbindt uw Polar apparaat en mogelijke sensoren aan elkaar en stelt u in staat om uw gegevens te synchroniseren via mobiel. Het is een standaard, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag stroomverbruik en gebaseerd op een open platform.

Eenmaal gekoppeld, is de Bluetooth Smart sensor automatisch vergrendeld om gegevens te verzenden naar uw training computer. De training computer pikt uw gegevens van alleen uw zender.

5 kHz transmissie werkt zonder koppeling en is geoptimaliseerd om de hartslag gegevens in watersporten, zoals zwemmen, maar ook in bepaalde sportschool environments.Bluetooth Smart + GymLink (5 kHz)

Verbindt uw Polar apparaat en mogelijke sensoren aan elkaar en stelt u in staat om uw gegevens te synchroniseren via mobiel. Het is een standaard, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag stroomverbruik en gebaseerd op een open platform.

Eenmaal gekoppeld, is de Bluetooth Smart sensor automatisch vergrendeld om gegevens te verzenden naar uw training computer. De training computer pikt uw gegevens van alleen uw zender.

5 kHz transmissie werkt zonder koppeling en is geoptimaliseerd om de hartslag gegevens in watersporten, zoals zwemmen, en ook in bepaalde sportschool omgevingen.

Bluetooth Smart:

Verbindt uw Polar apparaat en mogelijke sensoren aan elkaar en stelt u in staat om uw gegevens te synchroniseren via mobiel. Het is een standaard, draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag stroomverbruik en gebaseerd op een open platform.

Eenmaal gekoppeld, is de Bluetooth Smart sensor automatisch vergrendeld om gegevens te verzenden naar uw training computer. De training computer pikt uw gegevens van alleen uw zender.

Slimme meldingen:

Hiermee kunt u up to date te blijven bij het dragen van uw training computer in je dagelijks leven. U zult audio of trillingen waarschuwingen van inkomende gesprekken, berichten ontvangen en push-notificaties van social media apps en ze zien op het scherm van uw training computer.

Tijdens de training kunt u zien wie er belt en beslissen of u wilt op te halen of te houden op het genieten van je training.

U kunt bepalen welke meldingen u wilt ontvangen in de instellingen van uw telefoon of schakel meldingen helemaal uit uw training computer.

Button lock:

Houdt de knoppen van je training computer veiligheid opgesloten vermijden van ongewenste ongeluk persen.

Temperatuur:

Temperatuur kan worden geselecteerd als een van de gegevens van de trainingspagina scherm. Toont temperatuur alleen tijdens de oefening.

Bike-instellingen voor drie fietsen:

Hiermee kunt u de instellingen in uw training computer te definiëren voor maximaal drie sensoren gebaseerde fietsen. Wanneer je begint met trainen, kunt u de fiets te kiezen met de juiste instellingen voor die bepaalde fietsen sessie.

Firmware update:

Hiermee kunt u de software naar de nieuwste versie met een USB-kabel te werken.

Dagboek:

Biedt een eenvoudige manier om uw training, de activiteiten en de voortgang volgen in de Polar Flow webservice. U kunt uw gegevens in een dagelijks, maandelijks of wekelijks te bekijken.

Het dagboek gegevens omvatten bv afgerond trainingen en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteiten.

Kaart overzicht:

Geeft u een kaart van uw training route in de Polar Flow webservice als GPS gebruikt. Op de kaart kun je je trainingsgegevens nader te onderzoeken.

Herbeleef:

Maakt een video presentatie van uw vorige training routes en kunt u de hoogtepunten van de sessie te zien. De video is beschikbaar in het Polar Flow webservice en u kunt delen met je vrienden en contacten in de Polar Flow gemeenschap.

verkennen:

Hiermee kunt u zien en te ontdekken openbare trainingen die andere gebruikers hebben gedeeld door te bladeren door de kaart in de Polar Flow webservice.

Social feed:

Wees een deel van de Polar training community en ontmoet andere Polar trainers daar. U kunt uw eigen behaalt delen, zoals trainingen of samenvattingen activiteit of u kunt volgen en becommentariëren andere trainers' training of activiteitenoverzicht.

Instant activiteit en training analyse:

Geeft u een directe, visuele samenvatting van een training of uw activiteit in de Polar Flow app. U kunt uw activiteit in de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave te volgen.

Geavanceerde activiteit en training analyse:

Hiermee kunt u elk detail van uw opleiding en lichamelijke activiteit op lange termijn in de Flow webservice gemakkelijk te analyseren. U kunt ook een dieper inzicht in uw training analyses, bijvoorbeeld vergelijk uw hartslag tegen snelheid weergeven, gedetailleerde ronde-informatie of het analyseren van uw prestaties met betrekking tot de route.

Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die komen met het, kunt u ook een praktische leidraad hoe u uw activiteit doel te bereiken en ontdek uw inactieve perioden.

Training planning:

Maak gedetailleerde training doelen in de Flow webservice. Je kunt ze opslaan op uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren met uw training computer.

U kunt bijvoorbeeld calorie, tijd of afstand gebaseerde doelen of gefaseerd hartslag of snelheid / tempo op basis van doelstellingen. Met je training doelen kunt u ervoor zorgen dat u de gewenste training effect te krijgen.

Tijdens de training kunt u de leiding gemakkelijk volgen op uw training computer en krijg melding met relevante informatie over het scherm met geluid of trillingen alert.

Na de training kunt u een diepere analyse in het Polar Flow webservice hoe je geslaagd in vergelijking met uw doelgroep te maken

Sportprofielinstellingen:

Hiermee kunt u de sport die relevant zijn voor uw training van meer dan honderd Polar sport met sport specifieke rapporten te kiezen. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport.

Alle sport profielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (endurance) sporten zijn uitgebreid met Polar specifieke multipliers invloed calorieën en trainingsbelasting berekening.

U kunt kiezen en aanpassen van uw eigen favoriete sport en specifieke instellingen definiëren voor ieder in de Polar Flow webservice. In meer geavanceerde training computers je kunt krijgen op maat uitzichten tijdens je training en kiezen welke gegevens u wilt volgen tijdens de training, bijvoorbeeld hartslag of gewoon de snelheid en afstand

Progress follow-up:

Biedt u een praktisch hulpmiddel om uw ontwikkeling met rapporten en grafieken over een langere periode te volgen. In week, maand en jaar-rapporten kunt u de sport die u wilt het rapport wilt opnemen te kiezen. In Custom periode kunt u zowel de periode en de sport te kiezen.

Verenigbaarheid:

Compatibel met pc Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Compatibel met de Polar Flow webservice via een USB-kabel / micro-USB-kabel

Compatibel met de Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

Data export:

Hiermee kunt u handmatig gegevens van uw trainingssessie te exporteren naar derde apps en diensten partij als TCX, GPX of CSV-bestanden. U kunt ook zip-bestanden voor een snellere download.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde route in het GPX-formaat of een training met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens, zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat exporteren.

3rd party compatibiliteit

Biedt een eenvoudige manier om je Polar training apparaat te verbinden met 3rd party diensten.

Uw opleiding en de dagelijkse activiteiten gegevens worden automatisch verzonden en beschikbaar om te worden gebruikt in de diensten waar u het toelaten. Nu kunt u verbonden worden met bijvoorbeeld Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS-gebruikers) en MapMyFitness,

Polar is actief op het ontwikkelen van nieuwe 3rd party compatibele diensten en zal de informatie voortdurend te actualiseren.

SPEC:

geïntegreerde GPS

Barometer

accelerometer

8MB flash-geheugen

Oplaadbare 350 mAh lithium-polymeer batterij

levensduur van de batterij tot 13 uur van de trainingstijd met GPS en sensoren en tot 50h GPS-low power mode

Gorilla glass window

Aluminium en roestvrij staal shell

Waterdicht 30m

CONNECTIVITEIT

USB-kabel voor data synchronisatie met PC of Mac via Polar FlowSync

Bluetooth Smart

Hybride oplossing voor sensoren: BT Smart & 5kHz (hartslag, stride, fiets snelheid, cadans, vermogen)

Polar Flow webservice compatibiliteit met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 of later, en PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 of later

Polar Flow mobile app compatibiliteit

actualiseerbaar software

UI talen Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans

De meest geavanceerde training metgezel wordt geleverd met slimme meldingen. Ontworpen voor 24/7 gebruik en veeleisende sport voorwaarden, de V800 zorgt ervoor dat je verblijf op de hoogte waar u ook bent.

Breng ook eens een THING

Zie inkomende gesprekken en teksten in een oogopslag. Oproepen beantwoorden met behulp van uw horloge of weigeren ze als training vereist.

UP-TO-DATE BLIJVEN

Controleer berichtmeldingen gunstig op het V800s scherm wanneer uw telefoon is niet bij de hand.

BE WAAR U moet worden

V800 waarschuwt u over de afspraken in je agenda en zorgt ervoor youre altijd op tijd.

STAY SOCIALE

Klik hier voor de nieuwste social media updates op je pols om ervoor te zorgen youre te maken in de loop.


Koop nu uw Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition voor 358.95 $. Gemaakt door Polar, Polar V800 Javier Gomez Noya Special Editionis beschikbaar in verschillende kleuren en maten en beschikt over alles wat u nodig heeft. Bij bikeinn bieden we de beste prijs aan voor uw favorite fiets producten. Bekijk ons grote aanbod in Hartslag meters in onze Gps en hartslag meters categorie.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Specificaties

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (3)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Polar v800 special edition

-

Goede levering. Product voldoet perfect aan de verwachtingen. Soms de gps nauwkeurigheid beter op "hoog" instellen - zeker als je niet op de openbare weg aan het trainen bent. In het zwembad (25 meter) mist de telling soms een baanlengt. Ik neem mijn keerpunt echter ook niet onder water. misschien heeft dit wel een bepaalde invloed. De herstelstatus vind ik persoonlijk een echte meerwaarde. je kan perfect zien wanneer de volgende training ingepland kan worden. Ik ben van plan om na de updates ook de h10 hartslagmeter aan te kopen (momenteel wordtt de v800 nog geleverd met de h7 hartslagband) zodat ik mijn hartslag kan volgen op zowel de v800 en mijn fietscomputer v650 van polar. Super product voor de sportman. Anders zou ik misschien eerder gaan voor de m600 (maar voor mij was de koppelijng met gsm en het lezen van berichten en dergelijke geen prioriteit) In deze special edition krijg je de hartslagband en de trapfrequentie er eigenlijk "gratis" bij

Polar v800

-

De bestelling zeer snel bereikt, binnen 15 dagen, was hij met mij. Kijk heel veel, dit is de beste optie voor de sport.

Special edition polar v800 javier gomez noya

-

De Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition is een zeer goed en zeer aardig horloge. Het heeft vele functies, een zeer goede evaluatie van de opleiding en is bruikbaar voor veel verschillende sporten. Zelfs voor het zwemmen!

Schrijf een review of vraag de experts

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

AANBEVOLEN VOOR JOU

Bekijk alle producten