`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sea To Summit

Sea To Summit

Categorieën

Gezondheid en voeding

Training en competitie

Alles ( Sea To Summit )

Meest verkocht

Bekijk alle producten

Nieuwe producten

Bekijk alle producten

Over Sea To Summit

Lichtgewicht outdoorproducten waren begin jaren 80 moeilijk te vinden in Australië, dus Roland Tyson, eigenaar van Sea to Summit en directeur, begon er zelf een te maken.
De vraag naar Roland's producten groeide en in 1984 was hij bezig met het ontwerpen van uitrusting voor twee onverschrokken Australische avonturiers die een voorheen niet-geschaalde route beklimmen langs de noordkant van de Mount Everest.
Deze avonturiers zouden later de eerste Australiërs zijn die de berg beklimmen, en de eerste mensen die dit zouden doen zonder aanvullende zuurstof of lokale gidsen. Ze waren zo onder de indruk van hun uitrusting dat hij in 1990, toen een van de avonturiers een expeditie aan het plannen was van de 'zee' in de Golf van Bengalen naar de 'top' van de Mount Everest, Roland opnieuw vroeg om de uitrusting te ontwerpen en te ontwikkelen voor hem. Deze expeditie was ook succesvol en het merk Sea to Summit werd officieel geboren.
De sleutel van vandaag, zoals het toen was, is het gebruik van de modernste technologie om apparatuur te ontwerpen en ontwikkelen die duurzaam en licht is, gebouwd voor extreme omgevingen en activiteiten die de grenzen verleggen.
Sea to Summit is sindsdien uitgegroeid tot een bekroond wereldwijd merk, internationaal erkend voor de productie van technische avonturenuitrusting die in meer dan 60 landen wordt verkocht.

Afronden