up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welke trainingsaccessoires heb ik nodig voor wielerwedstrijden?

Hoewel er veel trainingsaccessoires zijn die je nodig hebt voor de wielerwedstrijd, zullen we in deze gids enkele van de nuttigste bespreken. Kijk hieronder;

De Elite Thru Axle adapterset is het meest essentiële trainingsaccessoire dat compatibel is met fietsen via bouten op de achterwielen. Deze zijn eenvoudig op te zetten en gemaakt van hoogwaardig materiaal om de schroefdraad van uw fiets goed te beschermen.
Vervolgens komt de trainingsmat, een van de belangrijkste accessoires voor de trainingsfiets. De Elite Trainingsmat is speciaal ontworpen voor hometrainers. De mat beschermt je vloeren niet tegen olie, onzuiverheden en zweet, maar is ook nuttig bij het verminderen van geluid door de trillingen van de fiets te absorberen.

De mat kan worden gebruikt met racefietsen, mountainbikes en hometrainers. De mat is gemaakt van thermoplastisch rubber. Schwalbe , Continental , Elite , Tacx en MASSI bieden de beste trainingsaccessoires voor fietsers.

De Tacx zweetbeschermer is een prachtig trainingsaccessoire dat je nodig hebt. Het helpt uw fiets te beschermen tegen corrosie als gevolg van zweten. Het doek is gemaakt van absorberende materialen die gemakkelijk op en af te zetten zijn. Het fijne van dit doek is dat het op elke fiets past.

clouse menu Afronden