`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Product beschrijving Tubolito S-Tubo MTB

De ultralichte, extra duurzame fietsbuis.

De innertube is lange tijd over het hoofd gezien in de fietsindustrie. We zullen dat veranderen. Onze visie: de perfecte innertube straat, parcours of stad ontwikkeld voor de optimale fietservaring.

lichtgewicht

2/3 lichter dan een standaard tube

Elke gram telt, als het aan fietsplezier ligt. Sterker nog als u het rotatiegewicht verlaagt.

Tubolito biedt een eenvoudige en haalbare gewichtsafstemming.

We kunnen deze oplossing bieden, omdat we een nieuw materiaal combineren met een zelf ontwikkelde productietechnologie. Door deze technologie toe te passen kunnen we een binnenbuis bouwen die slechts 45 gram weegt bij ons S Tubo-product

taai

2 keer sterker dan standaardbuizen

Lichter en robuuster. We maken het onmogelijke mogelijk.

We kunnen deze tegenstrijdigheid oplossen door een nieuw concept te gebruiken:

We maken de Innertube met een thermoplastisch elastomeer, TPU genaamd. Deze groep materialen staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende demping. Het heeft al veel rubberproducten in de auto- en farmaceutische industrie vervangen.

Het was ons doel om de uitstekende materiaaleigenschappen om te zetten in een uitstekend fietsproduct. We hebben dat bereikt door het aantal contactgebieden te verminderen en de naden tot een minimum te beperken.

Ontwikkeld en vervaardigd in Europa

De tubolito binnenband wordt geproduceerd in Europa en alle onderdelen worden in Europa ingekocht. Dit heeft enkele belangrijke voordelen. We kunnen hoge kwaliteitsnormen handhaven. We kunnen snelle innovaties realiseren door een korte feedbackloop te hebben tussen ontwikkeling en productiesite. We kunnen duurzaamheid handhaven tot korte transportroutes.

S tubo MTB

Nog lichter, nog compacter, ideaal als reservebuis: de S Tubo MTB-productlijn is ontwikkeld met een zo klein mogelijke verpakkingsmaat. Met een verwijderbare klepsteel hebben de buizen een afmeting van slechts Ø 3,5 cm x 5 cm hoogte wanneer verpakt. De perforatieweerstand is hetzelfde als bij standaard butylrubberen buizen met een gewicht van slechts 45 g (voor 29).

Diameter: 29 "

Gewicht: 45 g

Bandenbreedte: I, 8 2,4

Klep: 42 mm


Bent u op zoek naar Tubolito S-Tubo MTB? Zoek dan niet verder! bikeinn biedt u een groot aanbod aan in exclusieve Binnenband modellen. Ontdek onze nieuwe Wielen en banden aanbiedingen bij bikeinn. Gemaakt door Tubolito, dit Binnenband product is beschikbaar in verschillende maten en kleuren en met alles wat u nodig heeft.

Functies Tubolito S-Tubo MTB

Wieldiameter
Aangeraden gebruik
Kleur

Reviews en vragen van klanten (39)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Tubolito

-

Je kunt een reservecamera meenemen in elk fietsgat, hoe klein deze ook is

Je verliest gewicht en wint aan ruimte

-

Ik neem het als reserve. Hij past perfect in de tas onder de stoel als je de camelback wilt redden.

Het bespaart u gewicht en ruimte. het ziet er heel goed uit

-

Ik draag het als reserve in de heuptas voor het geval ik een te grote lekke band heb of op de hoes snijd omdat ik zonder camera's en afdichtingsvloeistof ga. Het neemt gewicht af en bespaart u ruimte.

Heel leuk

-

Superlicht, erg goog!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper licht!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper licht!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper licht!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper licht!

Luca.riccomi63@gmail.com

-

Met een normale camera zat er niets in mijn rugzak onder het zadel en nu heb ik voldoende ruimte ...... Het neemt niets in beslag. Succesvolle aankoop

Toon!

-

Ik gebruik het niet als een permanente camera om mijn mening te geven over duurzaamheid, maar als een back-upcamera is het perfect! Licht en compact!

Tubolito s mtb 29

-

Geweldige lichtbuizen, perfect in de 29-inch rijm gepompt, pompten de buis een beetje op en duwden de opvouwbare 29 x 1.8 band aan de hand (geen behoefte aan bandenlichters), ik heb gemerkt dat de nieuwe buizen een soepelere rit geven, de banden lijken de kleine oneffenheden een beetje beter op te nemen dan wanneer ze zijn uitgerust met de oude rubberen buizen.

Tubolito s-tubo mtb

-

alles goed

Tubolito s

-

Zo ongelooflijk klein en lichtgewicht!

Tubolito s

-

Zo ongelooflijk klein en lichtgewicht!

Tubolito

-

Deze zijn nog kleiner en lichter dan ik dacht. Ik heb ze in de eerste plaats gekocht om even reserveonderdelen te dragen als ik tubeless ben opgezet. Kan niet geloven hoeveel ruimte en gewicht ze hebben bespaard boven een normale 29 "-buis. Ik wou gewoon dat een normale patchkit eraan werkte, maar ik begrijp waarom het niet. Vergeet niet om de Tubolito-patchkit te kopen als je gaat met deze.

Getuige-expert

-

Ik kwam vroeger naar de gebruikelijke 29 "kamelen, die altijd in staat waren om de pneumatische pneumatische buizen te vergelijken zonder een vergelijkingspunt met betrekking tot de grootte die ze innemen.

Perfect

-

Kleine en suoer kigero, ideaal om reserve in de mrb te dragen.

Perfect!

-

Geweldige prestaties bij minimaal gewicht

Klein en licht

-

Ik heb het gekocht om het in de gereedschapstas te dragen, en vanwege zijn grootte en lichtheid, geweldig ... Ik hoop dat het de lekke banden kan weerstaan ...

Klein en licht

-

Super licht en Super klein ... Ik kocht het om het in de gereedschapstas te dragen, geweldig ... Ik hoop dat het de lekke banden bevat ...

Tubolito reservebuizen

-

Net gebruikt als reserveonderdelen voor een tubeless systeem tijdens een bikepacking-tour. Grote gemoedsrust in een klein en lichtgewicht pakket!

Tubolito reservebuizen

-

Uitstekende lichtgewicht en ruimtebesparende reservebuis voor tubeless systeem op zelfondersteunde fietsverpakking!

Tubolito s mtb 29

-

Perfect !!! Ik geef het uit aan enduro samen met de beschermer Tannus Armor ... en alles perfect, het barst niet dat was mijn zorg.

Zo klein en licht, maakt het opslaan van reserveonderdelen zoveel beter.

-

Deze zijn absoluut klein en superlicht. Ze maken het opslaan van reservebuizen op de fiets zoveel gemakkelijker. Ik kan 2 buizen, een multitool en CO2 in een heel kleine tas bewaren en het blijft allemaal op de fiets.

Alles is geldig

-

Gewichtstoename van 120 g / wielen ten opzichte van de originele buis, het is het waard voor 25 euro. Zeer compact product dat gemakkelijk zijn plaats vindt in een zak of in een tas. Parkeer tegen alle kleppen en de verbinding een beetje breekbaar, regelmatig met de hand vastdraaien om lekken te voorkomen.

Super klein

-

Superkleine en lichte camera, ideaal om overal mee naartoe te nemen. Sterk aanbevolen.

Tubolito

-

Heel goed! Het bezet niets en groot gewicht!

Super, super, super klein en super, super, super licht

-

Het is een pas, het past overal, bij gebrek aan proberen is het een wandelstok

Super, super, super klein en super, super, super licht

-

Bij gebrek aan het proberen van de buis camera is het een kleine pas, past overal

Aanbevelenswaardig

-

Ik heb deze camera's onlangs gekocht en hoewel ik de Foss al had gebruikt, was ik verrast toen ik deze op gewicht nam. Ze zijn erg licht, zeer aan te bevelen als je niet wilt tubelen en het gewicht wilt verminderen dat je fiets het meest verbetert, degene die rolt ... Ik heb er een gemaakt om hem in de tas, onder het zadel te dragen en het lijkt erop dat ik niets draag. Zeer eenvoudig te plaatsen en te monteren. Ah, die van mij zijn 27, 5.

Mini camera

-

Mini-butyleenkamer die zeer weinig ruimte en superlicht inneemt in vergelijking met een normale. Het wordt geleverd met klep, houwitser en sleutel om de laatste te monteren. Het kan in je zak worden gedragen.

Turbolito buizen

-

Deze buizen voor het eerst uitproberen en tot nu toe zo goed. Ongelofelijk klein (foto's doen ze geen recht) Ik woog slechts 39 gram op mijn weegschaal en mijn oude standaardbuis was 332 gram, dus een enorme gewichtsbesparing. Ik zal geïnteresseerd zijn om te zien hoe het met ze gaat als ik er nog een paar kilometer over zet.

Superlicht en compact

-

Ongelooflijk licht en compact in vergelijking met een normale buis. Ik heb het nog niet gebruikt dus kan daar geen commentaar op geven, maar heb het gekocht omdat het ruimte- en gewichtsbesparend is als noodback-up.

Uitstekende camera

-

Bezet en weegt heel weinig, goed product

Reserve camera

-

Zeer licht en klein, perfect als badmeester in het geval van een lekke band

Verbazingwekkend klein en licht

-

Ongeveer een kwart van mijn normale 27,5-buis en een fractie van het gewicht. Past fantastisch en echt laag profiel geplakt op mijn fietsframe

Ongelooflijk licht en klein

-

Ik neem de tubelized wielen en ik kocht hem om over te dragen in geval van nood. Voor dit doel is het vanwege zijn beperkte gewicht en grootte optimaal. Ik heb het nog niet samengesteld, maar ik veronderstel dat zijn gedrag volkomen normaal zal zijn.

Ongelooflijk licht en vroegrijp

-

Ik neem de tubelized wielen en ik kocht het om te nemen in geval van nood. Voor dit doel is het optimaal dankzij zijn verminderde gewicht en grootte, bijna een derde van een normale camera. Ik heb het nog niet geprobeerd of gemonteerd, hoewel ik veronderstel dat het zich in dat opzicht normaal gedraagt.

Tubolito

-

Heel goed!

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden