`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Product beschrijving Tubolito S-Tubo MTB

De ultralichte, extra duurzame fietsbuis.

De innertube is lange tijd over het hoofd gezien in de fietsindustrie. We zullen dat veranderen. Onze visie: de perfecte innertube straat, parcours of stad ontwikkeld voor de optimale fietservaring.

lichtgewicht

2/3 lichter dan een standaard tube

Elke gram telt, als het aan fietsplezier ligt. Sterker nog als u het rotatiegewicht verlaagt.

Tubolito biedt een eenvoudige en haalbare gewichtsafstemming.

We kunnen deze oplossing bieden, omdat we een nieuw materiaal combineren met een zelf ontwikkelde productietechnologie. Door deze technologie toe te passen kunnen we een binnenbuis bouwen die slechts 45 gram weegt bij ons S Tubo-product

taai

2 keer sterker dan standaardbuizen

Lichter en robuuster. We maken het onmogelijke mogelijk.

We kunnen deze tegenstrijdigheid oplossen door een nieuw concept te gebruiken:

We maken de Innertube met een thermoplastisch elastomeer, TPU genaamd. Deze groep materialen staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende demping. Het heeft al veel rubberproducten in de auto- en farmaceutische industrie vervangen.

Het was ons doel om de uitstekende materiaaleigenschappen om te zetten in een uitstekend fietsproduct. We hebben dat bereikt door het aantal contactgebieden te verminderen en de naden tot een minimum te beperken.

Ontwikkeld en vervaardigd in Europa

De tubolito binnenband wordt geproduceerd in Europa en alle onderdelen worden in Europa ingekocht. Dit heeft enkele belangrijke voordelen. We kunnen hoge kwaliteitsnormen handhaven. We kunnen snelle innovaties realiseren door een korte feedbackloop te hebben tussen ontwikkeling en productiesite. We kunnen duurzaamheid handhaven tot korte transportroutes.

S tubo MTB

Nog lichter, nog compacter, ideaal als reservebuis: de S Tubo MTB-productlijn is ontwikkeld met een zo klein mogelijke verpakkingsmaat. Met een verwijderbare klepsteel hebben de buizen een afmeting van slechts Ø 3,5 cm x 5 cm hoogte wanneer verpakt. De perforatieweerstand is hetzelfde als bij standaard butylrubberen buizen met een gewicht van slechts 45 g (voor 29).

Diameter: 29 "

Gewicht: 45 g

Bandenbreedte: I, 8 2,4

Klep: 42 mm


Bij de fiets winkel, bikeinn, kunt u verschillende maten vinden voor Tubolito S-Tubo MTB en in verschillende kleuren. Bovendien, kunt u ook uw bestelling compleet maken met gerelateerde producten van Tubolito S-Tubo MTB zoals de categorie Wielen en banden van onze online fiets winkel. Lees onze expert advies gidsen over fiets uitrusting en ook de Tubolito S-Tubo MTB beoordelingen.

Functies Tubolito S-Tubo MTB

Aangeraden gebruik
Kleur

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (12)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Super, super, super klein en super, super, super licht

-

Het is een pas, het past overal, bij gebrek aan proberen is het een wandelstok

Super, super, super klein en super, super, super licht

-

Bij gebrek aan het proberen van de buis camera is het een kleine pas, past overal

Aanbevelenswaardig

-

Ik heb deze camera's onlangs gekocht en hoewel ik de Foss al had gebruikt, was ik verrast toen ik deze op gewicht nam. Ze zijn erg licht, zeer aan te bevelen als je niet wilt tubelen en het gewicht wilt verminderen dat je fiets het meest verbetert, degene die rolt ... Ik heb er een gemaakt om hem in de tas, onder het zadel te dragen en het lijkt erop dat ik niets draag. Zeer eenvoudig te plaatsen en te monteren. Ah, die van mij zijn 27, 5.

Mini camera

-

Mini-butyleenkamer die zeer weinig ruimte en superlicht inneemt in vergelijking met een normale. Het wordt geleverd met klep, houwitser en sleutel om de laatste te monteren. Het kan in je zak worden gedragen.

Turbolito buizen

-

Deze buizen voor het eerst uitproberen en tot nu toe zo goed. Ongelofelijk klein (foto's doen ze geen recht) Ik woog slechts 39 gram op mijn weegschaal en mijn oude standaardbuis was 332 gram, dus een enorme gewichtsbesparing. Ik zal geïnteresseerd zijn om te zien hoe het met ze gaat als ik er nog een paar kilometer over zet.

Superlicht en compact

-

Ongelooflijk licht en compact in vergelijking met een normale buis. Ik heb het nog niet gebruikt dus kan daar geen commentaar op geven, maar heb het gekocht omdat het ruimte- en gewichtsbesparend is als noodback-up.

Uitstekende camera

-

Bezet en weegt heel weinig, goed product

Reserve camera

-

Zeer licht en klein, perfect als badmeester in het geval van een lekke band

Verbazingwekkend klein en licht

-

Ongeveer een kwart van mijn normale 27,5-buis en een fractie van het gewicht. Past fantastisch en echt laag profiel geplakt op mijn fietsframe

Ongelooflijk licht en klein

-

Ik neem de tubelized wielen en ik kocht hem om over te dragen in geval van nood. Voor dit doel is het vanwege zijn beperkte gewicht en grootte optimaal. Ik heb het nog niet samengesteld, maar ik veronderstel dat zijn gedrag volkomen normaal zal zijn.

Ongelooflijk licht en vroegrijp

-

Ik neem de tubelized wielen en ik kocht het om te nemen in geval van nood. Voor dit doel is het optimaal dankzij zijn verminderde gewicht en grootte, bijna een derde van een normale camera. Ik heb het nog niet geprobeerd of gemonteerd, hoewel ik veronderstel dat het zich in dat opzicht normaal gedraagt.

Tubolito

-

Heel goed!

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden