up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Een binnenband van een fiets verwisselen

Het verwijderen van een binnenband van een crossmotor voor reparatie of vervangingsdoeleinden kan soms moeilijk worden voor de rijders. Hier zullen we bespreken hoe je de binnenband van de fiets kunt vervangen met een paar professionele tips in gedachten;

Gereedschap nodig

Je hebt het volgende gereedschap nodig om het wiel te verwijderen en de binnenband van je fiets te vervangen; Schroevendraaiers/fietsbandenlichter, moersleutel, nieuwe binnenband en luchtpomp.

Het wiel verwijderen

Verwijder het wiel van de fiets. Als de binnenband van uw voorband wordt vervangen, draait u gewoon de bouten aan weerszijden van de fietsband los. Als het de achterband is, moet u de ketting van het tandwiel halen terwijl u aan de pedalen draait. Onthoud dat u voorzichtig moet zijn bij het omgaan met de gereedschappen en bewegende delen, omdat u bekneld kunt raken.

De binnenband verwijderen

Haal de dop van het binnenbandventiel van je mountainbike. Je moet de hendel tussen het wiel en de band steken en rond het wiel bewegen om de randen uit de velg te krijgen. Trek aan de binnenband en controleer de band op iets dat de nieuwe binnenband kan doorboren.

Plaats de nieuwe binnenband

Neem de juiste maat en type nieuwe fietsbinnenband en plaats deze door het ventiel in de velg te plaatsen. Druk de band terug in de velg zodra alle buizen zijn bevestigd. Specialized , Schwalbe , Vittoria en Continental zijn de beste merken die fietsbinnenbanden maken.

Gebruik een luchtpomp om de band op te pompen en plaats de dop weer op het ventiel als je klaar bent!

clouse menu Afronden