up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Zoom

Zoom

Categorieën

Fietsonderdelen

Reserveonderdelen

Alles ( Zoom )

Over Zoom

ZOOM is gemaakt door HL CORP (SHENZHEN) met een goede kwaliteit, stipte levering, redelijke prijs, uitstekende goodwill en geniet een goede reputatie in de branche.

HL CORP vertakt haar werkterrein van fietsonderdelen naar de hele markt voor sportfitnessapparatuur. producten worden ver geëxporteerd naar Europa, de VS, het vasteland van CHINA, AZI, de R & D, productie en verkoop bevinden zich in de leidende posities in de industrie. fietsstuur, stuurpen, zadelpen en verende vorken, enz. gerangschikt top 1 in het wereldwijde marktaandeel, sportfitness- en revalidatieapparatuur heeft een groot marktaandeel en omzet met een geleidelijke groei van jaar tot jaar, wat wordt verwelkomd door enkele bekende fabrikanten in Europa en de VS dankzij de grote verscheidenheid en perfecte werking.
clouse menu Afronden