Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Autorisierter Look Händler.
volle Herstellergarantie.

Look

$ 133.95

zzgl. Versandkosten

Minimum Online Preis geprüft vonnetRivals

lupa

Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

close

Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Produktinformation

Produktinformation

Merkmale:

- Integrated Carbon Leaf concept met aërodynamisch profiel en een eenvoudige en veilige in- en uitstappen.
- een aërodynamische
- Zeer groot en breed loopvlak (700 mm / 64 mm)
- Contact tussen de plaat en aanvallen
- Licht van gewicht: 110 g (288 g, het paar van klampen en schroeven).
- 2 spanningsniveaus bij de uitgang: 12/16
- 100% gemaakt in Frankrijk


Spezifikations:

- TOEPASSING: ROAD - VRIJE TIJD AAN CONCURRENTIE
- BODY CARBON
- AXIS chromoly
- DRAAD 16/09 x 20 mm
- OPSLAG 2 kogellager, 1 naaldlager
- HOOGTE AS / SOLE 13 MM DISTANCE pedaalas /
- CRANKSET 53 MM
- MULTITENSOR 3 verschillende FIRE HARDEN 12/16/20
- CLEATS CLEATS CLEAT GREY KEO VRIJ VERKEER 0 °, 4,5 ° of 9 °
- AFHANKELIJK VAN DE CLEAT (zwart, grijs of rood)
- GEWICHT PEDAL 110 G. (288 G. PER PAAR van klampen en hardware)
- Met pedalen GELEVERD EEN PAAR KEO CLEAT CLEATS GREY
- GARANTIE 2 JAAR

Technologies:

- Keofit: Optimaliseer uw pedaal plaat instelling met de KEO FIT systeem Zoek een KEO FIT Center De Keo Blade 2 is het resultaat van een lang proces, met de ingenieurs LOOK had gezocht ter verbetering van de ontwikkeld voor de Keo Blade Carbon innovatieve concepten. De Keo Blade 2 is veiliger, stabieler, eenvoudiger en krachtiger. Voor een betere aerodynamische eigenschappen volledig geïntegreerd ontwerp, de plaat te zijn.

- ZEER VEILIG CUT IN / OUT

- Het concept van de Keo Blade 2, gebaseerd op een koolstof plaat, kan een stijver uitgang en een aanzienlijk snellere loslating van de voet aan het einde van de afrit. Deze voordelen maken het pedaal zeer veilig en kon de eliminatie van het voltage. Om aan de behoeften van alle rijders tevreden te stellen, is er de Keo Blade 2 in 3 verschillende trigger-verharding: de versie 12 zal voldoen aan de meeste bestuurders, de release spanning 16 is ontworpen voor racers die op zoek zijn naar een betere grip en de versie 20 (*) is voor hen de juiste keuze, op zoek naar een maximale grip. Dankzij een speciale tool kan het mes te vervangen en dus veranderen de release spanning.

- AERODYNAMISCHE PROFIEL: Volledige integratie van de veer blad van koolstof in het pedaal lichaam is de Keo Blade 2 het pedaal met de beste aerodynamische profiel die ooit is gemaakt. Bovendien laat twee kanalen aan beide zijden van het lichaam een ​​optimale luchtstroom.

- MAXIMUM PLATFORM: Voor de thans grootste verkrijgbaar loopvlak LOOK is het contact tussen de klem en het bestaande roestvrijstalen geoptimaliseerd en gegoten in de pedaalbody contactoppervlak van de Keo Blade. 2 Het loopvlak heeft altijd maximaal contact met het pedaal, maakt niet uit wat Pedalierwinkel is geselecteerd.

- CONSISTENT CONTACT TUSSEN PLAAT EN SLAGEN VOOR BETERE STABILITEIT: Voor een betere stabiliteit van de klem en het pedaal werd ervoor gezorgd dat de schoen plaat altijd rust op de aanslagen, ongeacht wat Pedalierwinkel is geselecteerd.

- LICHT IN GEWICHT: 110 G - PLATEN + PEDALEN = 144G: Vergeleken met zijn voorganger, is het gewicht van het pedaal verder verlaagd door een nieuwe gestroomlijnde - en dus lichter - as lijn werd gekozen, die ook staat voor een materieel gewin aan het pedaal lichaam.

- HOGE BETROUWBAARHEID: Een speciale aandacht werd besteed aan de betrouwbaarheid: een zeer resistent pedaallichaam, INOX-loopvlak, oversized as en dubbele afdichting zorgen voor een veilig product met een lange levensduur.

Aslijn: Voor meer efficiëntie, de hoogte stap kan worden verminderd dankzij de oversized as van moly met de nieuwe aslijn van de Keo Blade 2. Het bestaat uit twee mini-kogellagers (12 mm inwendige en 18 mm buitendiameter) en een naaldlager.

LOOK assen cycli met 100 U / min na een roterende test van 2 miljoen. bij een belasting van 90 kg in het midden van het pedaal en een excentrische rotatie (een schok bij elke rotatie) ingeschakeld. Deze test is veel groter dan de geldende norm: de norm EN 14781 De dubbele afdichting zorgt voor een zeer lange levensduur van de lagers.

Kaufen Sie Ihr lieblings Pedale Model und genießen Sie radfahren. Bei bikeinn haben Sie 30 Tage Rückgaberecht, falls Sie nicht zufrieden sind mit Ihrem Ankauf von Look Keo Blade 2 Pro Team Cr. Falls Sie irgendwelche Zweifel haben um Look Keo Blade 2 Pro Team Cr zu kaufen, können Sie jederzeit Kontakt aufnehmen mit unserem radfahren Kundenservice via Telefon oder E-Mail.
Artikelgewicht inkl. Verpackung ca.: 0.50 kg

Eigenschaften

Farbe:

. Pedale

Mittels nachstehender Tabelle einfach die perfekte Grösse finden. Sollten Sie zwischen zwei Grössen liegen, empfehlen wir für eine engere Passform die kleinere und für eine weitere Passform die grössere Grösse zu wählen. Sollten Sie bei Oberteilen zwei Grössenvorschläge erhalten, empfehlen wir die Grösse laut Brustumfang und nicht Taillenumfang zu wählen.

Kundenrezensionen und Fragen (0)

Produktbewertung 5 / 5
Hier können Sie das Produkt bewerten oder unser Experten-Team fragen
coinn

Schreiben Sie eine Rezension über dieses Produkt und verdienen Sie: CoINNs

(für bestehende Kunden)

Produktbewertung:

falscher Code

Anmerkung: Ihre Rezensionen und Fragen zu diesem Produkt werden von unserem Team überprüft und innerhalb von fünf Werktagen veröffentlicht. Die Antwort erhalten Sie per E-Mail. Kontrollieren Sie die Richtigkeit der angegebenen E-Mail-Adresse.

Ich akzeptiere die Datenschutzerklärung

Kunden, die diesen Artikel angesehen haben, haben auch angesehen:

 
 
Look Keo Blade 12

Look

Keo Blade 12

$ 91.45

 
Look Keo Blade 12

Look

Keo Blade 12

$ 91.45