`Auf diesem Computer angemeldet bleiben` Option

Wählen Sie `Angemeldet bleiben` Option, wenn Sie automatisch eingeloggt bleiben möchten in der Zukunft. Ihr Konto wird für 45 Tage aktiv bleiben. Bitte benutzten Sie diese Funktion nicht, wenn Sie an einem öffentlichem Netzwerk/Computer sind, welcher von mehreren Benutzern gebraucht wird.

Look

Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

 • Look Keo Blade 2 Pro Team Cr
 • Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Zu weiteren ähnlichen Produkten:

Produktinformation Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Merkmale:

- Integrated Carbon Leaf concept met aërodynamisch profiel en een eenvoudige en veilige in- en uitstappen.
- een aërodynamische
- Zeer groot en breed loopvlak (700 mm / 64 mm)
- Contact tussen de plaat en aanvallen
- Licht van gewicht: 110 g (288 g, het paar van klampen en schroeven).
- 2 spanningsniveaus bij de uitgang: 12/16
- 100% gemaakt in Frankrijk


Spezifikations:

- TOEPASSING: ROAD - VRIJE TIJD AAN CONCURRENTIE
- BODY CARBON
- AXIS chromoly
- DRAAD 16/09 x 20 mm
- OPSLAG 2 kogellager, 1 naaldlager
- HOOGTE AS / SOLE 13 MM DISTANCE pedaalas /
- CRANKSET 53 MM
- MULTITENSOR 3 verschillende FIRE HARDEN 12/16/20
- CLEATS CLEATS CLEAT GREY KEO VRIJ VERKEER 0 °, 4,5 ° of 9 °
- AFHANKELIJK VAN DE CLEAT (zwart, grijs of rood)
- GEWICHT PEDAL 110 G. (288 G. PER PAAR van klampen en hardware)
- Met pedalen GELEVERD EEN PAAR KEO CLEAT CLEATS GREY
- GARANTIE 2 JAAR

Technologies:

- Keofit: Optimaliseer uw pedaal plaat instelling met de KEO FIT systeem Zoek een KEO FIT Center De Keo Blade 2 is het resultaat van een lang proces, met de ingenieurs LOOK had gezocht ter verbetering van de ontwikkeld voor de Keo Blade Carbon innovatieve concepten. De Keo Blade 2 is veiliger, stabieler, eenvoudiger en krachtiger. Voor een betere aerodynamische eigenschappen volledig geïntegreerd ontwerp, de plaat te zijn.

- ZEER VEILIG CUT IN / OUT

- Het concept van de Keo Blade 2, gebaseerd op een koolstof plaat, kan een stijver uitgang en een aanzienlijk snellere loslating van de voet aan het einde van de afrit. Deze voordelen maken het pedaal zeer veilig en kon de eliminatie van het voltage. Om aan de behoeften van alle rijders tevreden te stellen, is er de Keo Blade 2 in 3 verschillende trigger-verharding: de versie 12 zal voldoen aan de meeste bestuurders, de release spanning 16 is ontworpen voor racers die op zoek zijn naar een betere grip en de versie 20 (*) is voor hen de juiste keuze, op zoek naar een maximale grip. Dankzij een speciale tool kan het mes te vervangen en dus veranderen de release spanning.

- AERODYNAMISCHE PROFIEL: Volledige integratie van de veer blad van koolstof in het pedaal lichaam is de Keo Blade 2 het pedaal met de beste aerodynamische profiel die ooit is gemaakt. Bovendien laat twee kanalen aan beide zijden van het lichaam een ​​optimale luchtstroom.

- MAXIMUM PLATFORM: Voor de thans grootste verkrijgbaar loopvlak LOOK is het contact tussen de klem en het bestaande roestvrijstalen geoptimaliseerd en gegoten in de pedaalbody contactoppervlak van de Keo Blade. 2 Het loopvlak heeft altijd maximaal contact met het pedaal, maakt niet uit wat Pedalierwinkel is geselecteerd.

- CONSISTENT CONTACT TUSSEN PLAAT EN SLAGEN VOOR BETERE STABILITEIT: Voor een betere stabiliteit van de klem en het pedaal werd ervoor gezorgd dat de schoen plaat altijd rust op de aanslagen, ongeacht wat Pedalierwinkel is geselecteerd.

- LICHT IN GEWICHT: 110 G - PLATEN + PEDALEN = 144G: Vergeleken met zijn voorganger, is het gewicht van het pedaal verder verlaagd door een nieuwe gestroomlijnde - en dus lichter - as lijn werd gekozen, die ook staat voor een materieel gewin aan het pedaal lichaam.

- HOGE BETROUWBAARHEID: Een speciale aandacht werd besteed aan de betrouwbaarheid: een zeer resistent pedaallichaam, INOX-loopvlak, oversized as en dubbele afdichting zorgen voor een veilig product met een lange levensduur.

Aslijn: Voor meer efficiëntie, de hoogte stap kan worden verminderd dankzij de oversized as van moly met de nieuwe aslijn van de Keo Blade 2. Het bestaat uit twee mini-kogellagers (12 mm inwendige en 18 mm buitendiameter) en een naaldlager.

LOOK assen cycli met 100 U / min na een roterende test van 2 miljoen. bij een belasting van 90 kg in het midden van het pedaal en een excentrische rotatie (een schok bij elke rotatie) ingeschakeld. Deze test is veel groter dan de geldende norm: de norm EN 14781 De dubbele afdichting zorgt voor een zeer lange levensduur van de lagers.


Wenn Sie auf der Suche sind nach einem qualitativ hochwertigem Pedale Artikel, dann wird unsere Auswahl von Pedale auf jeden Fall Ihre Erwartungen übertreffen. Wir empfehlen Ihnen Look Keo Blade 2 Pro Team Cr, lieferbar und mit dem unschlagbaren Preis von 143.95 $. bikeinn ist die beste Option, um Ihr radfahren Equipment zum besten Preis zu kaufen. Falls Sie einen niedrigeren öffentlichen Preis für Look Keo Blade 2 Pro Team Cr irgendwo anders finden - dann passen wir unseren an! Absolute niedrigste Preisgarantie bei bikeinn!

Eigenschaften Look Keo Blade 2 Pro Team Cr

Kundenrezensionen und Fragen (1)

Schreiben Sie eine Rezension über dieses Produkt und verdienen Sie: CoINNs (für bestehende Kunden)

Hier können Sie das Produkt bewerten oder unser Experten-Team fragen

Produktbewertung

Anmerkung: Ihre Rezensionen und Fragen zu diesem Produkt werden von unserem Team überprüft und innerhalb von fünf Werktagen veröffentlicht. Die Antwort erhalten Sie per E-Mail. Kontrollieren Sie die Richtigkeit der angegebenen E-Mail-Adresse.

Ich möchte den Newsletter abonnieren (Abmeldung jederzeit möglich) und akzeptiere die Datenschutzerklärung

 • 30 TAGE LEICHTE &
  SCHNELLE RÜCKSENDUNG

 • 100% SICHERES
  SHOPPING

 • ZUFRIEDEN ODER
  GELD ZURÜCK

 • MINDESTPREIS-
  GARANTIE

abdrehen