`Auf diesem Computer angemeldet bleiben` Option

Wählen Sie `Angemeldet bleiben` Option, wenn Sie automatisch eingeloggt bleiben möchten in der Zukunft. Ihr Konto wird für 45 Tage aktiv bleiben. Bitte benutzten Sie diese Funktion nicht, wenn Sie an einem öffentlichem Netzwerk/Computer sind, welcher von mehreren Benutzern gebraucht wird.

Sram

Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24

 • Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24
 • Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24
 • Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24

Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24

Produktinformation Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24

De SRAM GX 2x crankstel levert consistente prestaties van elke time-out. Met SRAMs X-GLIDE ? kettingbladen, is de GX crankstel ontworpen voor 2x verschuiven prestaties. In combinatie met ons enorme aanbod 10-42t cassette en GX 2x achterderailleur, GX 2x11 levert het breedste scala van gears ooit op een 2x aandrijflijn aangeboden.


Merkmale:

- De SRAM GX 2x crankstel levert consistente prestaties van elke time-out
- Onze Open Core Technology (OCT ?) cranks zijn stijver, sterker, en lichtgewicht zonder enige solide Forged crankstel.
- X-GLIDE ? 2x11 verschuiven technologie
- GX 2x11 levert het breedste scala van gears ooit op een 2x aandrijflijn aangeboden
- Chainring guard optie
- BOOST 148 compatible
- Fat fietscrank optie


Spezifikations:

- ARM MATERIAL: Open Core Technology ? AL
- CHAINRING MATERIAAL: Aluminium
- GEWICHT: 727g (24mm spindel, 175mm, 36-24t)
- BESCHIKBARE ARMLENGTES: 170mm, 175mm
- BESCHIKBARE VERHOUDINGEN: 36-24t
- KLEUREN: Rood Zwart
- BEWAKER: Chainring guard beschikbaar
- BOTTOM BRACKET: BB30, PressFit 30, GXP ® , PressFit GXP ®
- AANBEVOLEN CHAIN: PC-X1, PC-1130
- INTERFACE: 24mm, 30mm
- HIGHLIGHT TECHNOLOGY (S): X-GLIDE ?, oktober ? (Open Core Technology), BB30, PressFit 30, GXP ® , PressFit GXP ® , BOOST
- OPTIES: BOOST 148
- ANDERS: Kettinglijn - 49.0mm, 52.0mm, 66.5mm


Technologies:

BB30:
- Naast het serieuze gewichtsbesparing, dit trapas betekent smal Q-factor, meer enkel ontruiming, een grotere invloed duurzaamheid en sterkere crank bouw.

BOOST:
- Met de revolutionaire ontwikkelingen in de fiets componentry, zoals SRAMs XX1, X01 en X1 drivetrains hebben mountainbike ontwerpers gekregen vrijwel onbeperkte vrijheid om zich uitsluitend te richten op de prestaties van de fiets. Elke vooruitgang eist dat het hele pakket werkt feilloos. Agressieve trail en enduro rijders hebben in toenemende mate te genieten van de voordelen van de grotere wielen, maar velen nog steeds te bekijken 27,5 "en 29" wielen als een mogelijke zwakke schakel. Dat is waarom SRAM een open standaard met Boost compatibele componenten voor SRAM aandrijflijn, hubs en RockShox vorken heeft ontwikkeld.

GXP ®:
- GXPs Gutter Seal ontwerp bezuinigingen wrijving en gewicht verbetering van zowel het gevoel en de prestaties.

Oktober (Open Core Technology) ?:
- Om onze Open Core Technology fabriceren van een enkele massa van premium legering wordt geduwd, getrokken en geperst in een holle crank arm. Tijdens ons exclusief proces gebeurt de magie, het produceren van de hoogste sterkte, terwijl de resterende gewicht-bewuste. We zijn misschien niet de eerste zijn die holle crank wapens te fabriceren zijn geweest, maar we zijn de beste door het afstaan ​​van de hoogste stijfheid-to-gewichtsverhouding die er zijn. Onze oktober cranks zijn stijver, sterker, en lichtgewicht zonder enige solide gesmeed crankstel en toen we onze AL-7050-TV te gebruiken om te fabriceren met oktober de resultaten zijn indrukwekkend.

PressFit ?:
Een variant van de externe GXP trapas, PressFit snijdt gewicht tot 40 gram en vergemakkelijkt de installatie doordat u de lagercups druk in het frame in plaats van ze te rijgen. Het vereist geen wijziging van de krukas lengte en diameter.

Pressfit 30 ?:
- Dit is een nieuw ontwerp geleid door SRAM. Het is allemaal het beste uit BB30 en Press-Fit bottom brackets in een boeiend pakket. Deze bracket is ontworpen voor 30mm spindel crankstellen. Het belangrijkste verschil met PressFit 30 hoe de lagers in het frame zijn aangebracht. Lagers zijn gehuisvest in nylon bekers die in de frames trapashuis zal worden gedrukt. PressFit 30 zal een geïntegreerde seal, voorgemonteerd in de kopjes zijn voorzien, verder te verlengen levensduur van de lagers. Frames zal een 46mm inwendige diameter trapashuis moet dit systeem tegemoet te komen. PressFit 30 voor weg zal een 68mm breed shell nodig hebben, terwijl PressFit 30 voor MTB een 73mm breed shell zal vergen. Voordelen: enorme gewichtsbesparing, smal Q-factor, meer enkel ontruiming, een grotere invloed duurzaamheid, stijvere / sterker crank bouw, eenvoudige installatie. Zorgt voor een grotere diameter framebuizen toenemende kader stijfheid. Nadelen: Nog steeds op zoek

X-Glide ?:
- Stelt u zich eens in staat om soepel te schakelen op elk gewenst moment, ongeacht wat. We praten full-machtsverschuivingen. Omhoog, omlaag, ongeacht de trail eisen. Het voordeel van de X-Glide aandrijflijn is simpel, maar toch, als je erover nadenkt, ongelooflijk impactvolle aan de manier waarop je rijdt. Flawless verschuiving betekent dat je nooit meer je snelheid en kracht compromis in onvoorspelbare off-road terrein.
Hier is hoe we het deden: TRUVATIVs crank ingenieurs weg gooide de oude normen en ontwikkelde een nieuwe kettingring geometrie van de grond af. Ze precies gepaarde de verschillende grootte tandwielen en herontworpen waar en hoe de keten zich bezighoudt met de ringen. Door het afstemmen van de kettingring pick-up klinknagels aan de keten pivot pin-plaats van het midden van de ketting-je krijgt het dubbele van de shift mogelijkheden. Geen gemiste verschuivingen, ooit. X-Glide zet u in de juiste versnelling, op dit moment.Wenn Sie an dem Produkt Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24 interessiert sind, sollten Sie wissen, dass es lieferbar und zum besten Preis angeboten wird bei uns. Komponenten Produkte von der Marke Sram haben die höchste Herstellterqualität. Sram ist exklusiv entworfen für radfahren Produkte, die abgestimmt sind auf die Bedürfnisse der Kunden. Also los, schauen Sie durch unsere Angebote und kaufen Sie Ihr Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24 noch heute!

Eigenschaften Sram Gx 1400 Gxp 11V 170 36-24

Ladegeräte und Batterien
Modalitäten

Kundenrezensionen und Fragen (1)

Schreiben Sie eine Rezension über dieses Produkt und verdienen Sie: CoINNs (für bestehende Kunden)

Hier können Sie das Produkt bewerten oder unser Experten-Team fragen

Produktbewertung

Anmerkung: Ihre Rezensionen und Fragen zu diesem Produkt werden von unserem Team überprüft und innerhalb von fünf Werktagen veröffentlicht. Die Antwort erhalten Sie per E-Mail. Kontrollieren Sie die Richtigkeit der angegebenen E-Mail-Adresse.

Ich möchte den Newsletter abonnieren (Abmeldung jederzeit möglich) und akzeptiere die Datenschutzerklärung

 • 30 TAGE LEICHTE &
  SCHNELLE RÜCKSENDUNG

 • 100% SICHERES
  SHOPPING

 • ZUFRIEDEN ODER
  GELD ZURÜCK

 • MINDESTPREIS-
  GARANTIE